A kormánysajtó vezető lapjai csupán pár soros hírekben, az ügy eddig ismert részleteiről hallgatva számoltak be Völner Pál lemondásáról.

Nem nagyon izgatja a kormánysajtót Völner Pál lemondása

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A hvg.hu nézte meg, hogy a kormánysajtó hogyan reagált Völner lemondására. 

Az Origo ugyan három hírt is kirakott a témában, viszont egyik sem található meg a címlap első blokkjában, amit a látogató az oldalra kattintva lát (ott masszív gyurcsányozás-sorosozás megy). 10:23-kor sikerült feldolgozniuk az ügyészség 8:19-kor elküldött közleményét, amelyben Polt a mentelmi jog felfüggesztésének indítványáról tájékoztatott. Ezt a nyúlfarknyi hírt sem saját értesülésként hivatkozták le: a Magyar Nemzetről tudták leszemlézni az anyagot.

A Magyar Nemzet cikkében – amelyet az Origo szemlézett – az ügyészség közleményét mutatják meg, majd a cikk legvégén, egy mondatban számolnak be Völner lemondásáról. A cikket a Magyar Nemzet is eldugta a címlapon: erősen görgetnie kell annak, aki tőlük akar értesülni a volt államtitkár ügyéről.

A PestiSrácok még ennyire sem törte össze magát: Völner Pálról 12:00-ig egy árva hírük sem jelent meg. Az MTI is hasonlóan megerőltető oknyomozó munkát végzett Völnerrel kapcsolatban: lehozták az Igazságügyi Minisztérium közleményét, valamint Völner lemondását külön. 

Forrás: hvg.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Milyen "érdekes", hogy ugyanez az Ügy-észség Czeglédy ügyében még sehol nem tart.

Nyilván, mert Orbán kezében van a bíróság is, ügyészség is...!
Meg diktatúra is van! De hogyan lehetett akkor ezeket megírni? Tucatnyi verzióban...?
Mert sajtószabadság sincs...? :)
Nessy
@verőce21: Hány emberhez jutnak el ezek a hírek? Nagyon sokan csak a királyi médiából tájékozódnak, az meg ilyen esetekben hallgat, mint a sír! A vidéki lapok mind a KESMA tulajdona, és csak az MTI híreit közli. Mind az 500 példány ugyanazt a szöveget.
Sámannus
Ami bűzlik eddig is bűzlött a gombatenyésző ganyéjok.
verőce21
@Nessy: Csak itt ezen a felületen, vagy féltucat formában írnak ugyanerről a hírről...!
Ez ellentmond a "kopizásoknak"! :)
Nessy
@verőce21: Én a vidéki helyi lapokról írtam. Mint ahogy a rádióban óránként az MTI híreit olvassák be, akár melyik zenei adót hallgatnád. Meg a kötelező ilyen olyan szöveg, zene, arány. Úgy hogy rádió elrakva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.