Az ismert orvos, Dr. Novák Hunor szerint Kóbor János haláláról nagyon fontos beszélni, most meg is osztotta a gondolatait a Facebookon.

Megrázó tény Kóbor János halálával kapcsolatban – megszólalt az ismert orvos
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Dr. Novák Hunor Kóbor János tragédiájával kapcsolatban azt mondta:

Nyilatkoztak a zenekar tagjai: »Mecky nagyon makacs volt, nem hitt a vírusban, ezért nem is oltatta be magát.« Belehalt a COVID-ba. Legyen ez a tanulság, hogy érdemes oltani, mert a COVID nem válogat. Ha már egy ember beoltja magát a posztom miatt, és eggyel kevesebb család fog gyászolni, már megérte

- mondta el.

Oltás nélkül covidban meghalni olyan, mint egy átlag autóbalesetben meghalni úgy, hogy az illető nem volt beövezve. Őszinte részvétem minden áldozat családjának

- tette hozzá.

Jelenleg is kórházban ápolják és lélegeztetőgépre került Csollány Szilveszter a koronavírus miatt. 

Címlapkép: Mohai Balázs/MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tutajos
@division: Én is túléltem egy hátsófali infarktust ! 30%-os a szív teljesítményem ! De soha nem engedném beoltatni magamat ezekkel a kísérleti gyilkos vakcinákkal !
tutajos
@division: Én is túléltem egy hátsófali infarktust ! 30%-os a szív teljesítményem ! De soha nem engedném beoltatni magamat ezekkel a kísérleti gyilkos vakcinákkal !
division
@Pálinkás Pál: Elküldtél egy olyan cikket, ami eddig is teljesen egyértelmű volt számomra, és minden értelmes ember számára is. A 3 oltás megfelelő védelmet nyújt, ennek ellenére a Pfizer készít egy forgatókönyvet ha rosszabbodna mégis a helyzet, ami teljesen természetes, hogy amennyiben mégis nagyobb lenne a baj, ne akkor kelljen kapkodni. Egyelőre azonban úgy tűnik, az omikron meghozhatja az enyhülést, köszönhetően nekünk, akik beoltatták magukat ( a gyerekeknek is), ti potyautasok meg inkább hallgassatok, és ha lehet ne nevezz semminek, tűnj el egészen egyszerűen a francba, mert rohadtul nem vagyok kíváncsi a közeljövőben a mocskos oltástagadó szélsőjobbos szövegedre. Köszönöm.
division
@tutajos: Miből gondolod hogy érdekel? Nem ismerlek, számomra max. egy ismeretlen katona leszel baj esetén.
Pálinkás Pál
@division: te ennyire hülye vagy?...ugye tudod miért küldtem a cikket te barom?...a képet is láttad,igaz?...mellesleg az USA is ébredezik, lesöpörte a szenátus a szaros vénember / biden / kötelező oltás rendeletét...ja ..és leszavazták a magyar képviselők kötelező oltását is...a beadón kívül egy független hülye szavazott mellette, így napirendre se tűzték...változik a világ...azt hiszem lassan bealkonyul nektek..
Istenakinincsen
Novák Hunor honnan tudhatná hogy oltással túlélte volna?Ki ez a féleszű?Megszólalt ez a nyomorék aki semmit sem tud az egészről.Ez egy orvos???Vagy inkább orv-os?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.