Közzétette ugyanis a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a nagy összegű adóhiányosokat felsoroló, harmadik negyedéves listáját, ezen került elő egy ismerős név.

Rájár a rúd a pornópápára – Gattyán 4,4 milliárddal lóg a NAV-nak
Kép: YouTube

A milliárdos vállalkozó, Gattyán György egyik cége is fent van a nagyadósok listáján. A DoclerWeb Informatikai Kft.-vel szemben a NAV ismételt eljárásban, 2020 áprilisában kiadott végleges határozatában 2,2 milliárd forint adóhiányt állapított meg, bírsággal és késedelmi kamattal együtt a követelés összege 4,4 milliárd forint – derül ki a cég 2019-es beszámolójából, amely az utolsó elérhető, üzleti évet záró dokumentuma. A NAV 2020 decemberében indított végrehajtást, amely jelenleg is hatályos:

adóslistára az előző negyedévben került fel a kft.

Gattyán legtöbb hazai, luxemburgi és Egyesült Államokbeli vállalkozását a 2013-ban alapított, luxembourgi székhelyű Docler Holding S.á.r.l. fogja össze. A holdingcég utolsó elérhető konszolidált beszámolója 2019-es, az évben a cégcsoport 128,8 milliárd forint mellett 21,6 milliárd forint veszteséggel zárt. 

Forrás: atv.hu
Címlapkép: YouTube

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
akkor minden világos...,így akart fizetni! -még jó,hogy idöben lógott ki a csupasz segge a gattyánjábu.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Ennyiért még tán lőrinc is lehajolna...
Eladott Ország
Akkor érthető, hogy a gecikirály miért nyalja annyira a fidesz seggét a pártalapítással. Egy gerinctelen szarházi pondró!
fideszes gyökér
Jó lesz ez is miniszterelnöknek a gyogyós magyarok részére.
Ez legalább vékony, nem úgy mint a jelenlegi dagadék.
csipetke
@verőce21: 22:05 Hja, az ellenzéknek erre tellik. A fidesznek meg a közpénzünkből százmilliók (ha ugyan nem miliárdok ) a plakátkampányokra,és a you tube-s fészbukos hirdetésekre.De ami mindennek a legalja,az idióta fidesz még a mesecsatornákon is nyomja Micimackó és a Bogyó és Babóca között. Ezek már a hároméveseket is hülyíteni akarják?
human
"Egy napon ami el sem jön talán soha, majd én is kérek tőled egy szívességet."
youtu.be/HJuhdnQRYj0?t=307
K-2SO
Még sokan nem így látják ezt, de a mocskos Fidesz teljes és végleges erkölcsi bukásának szimbóluma, Gattyán György, a pornókirály.
Azt mondják, mindig van lejjebb. Nem, ennél nincs lejjebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.