Felmérte a Friedrich-Ebert-Stiftung.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akkor ki kell vonulni az utcára, teljes blokád, ha kell társadalmi engedetlenség/népfelkelés , míg el nem takarodnak! Ha csak otthon ülünk és nyavalygunk, akkor holtbiztosan nem váltható le ez a korrupt, végtelenül aljas, szarházi, tolvajbanda. Első lépésként el kell menni szavazni, és ellenőrizni a szavazás minden egyes lépését, mert csalni fognak, még így is nagy a valószínűsége, hogy békésen nem takarodnak el! Nem szabad feladni! Sajnos a cigány, az cigány!
Aki Én
@KisTehen: A fidesznek soha nem volt valós többségi támogatottsága.
Sőt, 2002-ben amikor megbuktak, több szavazatot kaptak, mint később a kétharmadhoz.
Ezt fideszesként biztos nem tudod értelmezni, de attól még tény.
Nyírfa
Semjén hálálkodott a határontúliaknak a voksaikért, mondván, nélkülük nem lett volna meg a többség.
És akkor tegyük hozzá, hogy, ami csalási lehetőség van a világon, azt mind megjátszották, toltak közpénzen egy gyomorforgató kampányt, és nem volt médiánk. Így sem lett meg a többség, amit annak neveznek, az még az 50 %-kot sem érte el, és ebből fabrikáltak maguknak kétharmadot.
Ez a kormány úgy törvénytelen, ahogy van!
Nyírfa
Késő bánat, eb gondolat: erre a kormányra nem lett volna szabad felesküdni. Ha jövőre hasonló helyzet állna elő, nem szabad bemenni a Parlamentbe, nem szabad legitimálni őket, és minden létező módon gátolni kell a kormányzásukat. Ha nem ismerjük el a fideszt törvényes hatalomként, abból nemzetközi botrány lesz, az EU-tól nem kapnak egy fillért sem, és a keleti haverok kivételével nem lesz nemzet, amely hivatalosan őket tekintené az ország vezetőinek.
Ami a leginkább megbénítja az ország életét, az a sztrájk! Élni kell vele! És nem kétórás figyelmeztető munkabeszüntetésként, amire most a pedagógusok készülnek.
Ne legyünk már élhetetlen nép!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok