A semmiből, vagy legalábbis cégbírósági papírokból nem kiolvasható módon lett milliárdos cégvagyona a kedden korrupció-gyanú miatt lemondott Völner Pál igazságügyi államtitkár és miniszterhelyettes huszonéves fiának – tudta meg a Népszava.

Völner huszonéves fiának milliárdos cégvagyona van, de miből?

Fotó: Facebook

Völner Marcell Pálnak néhány év alatt lett egy mára 928 millió forintos eszközállományú – ebből félmilliárd pénzeszköz – és tavaly 83 millió forint nettó nyereséget termelt ingatlanos cége, a Tagba Kft. A vállalkozáshoz 2017 óta dunai kikötőfejlesztő cég is tartozik.

Völner Marcell Pál 2020-ban vette meg a céget, aki innentől rögtön nagyvállalkozóként startolt el; a Tagba teljes és a Mahartlog Port 50 százalékos résztulajdonosa lett.

A politikus fiát a céges elérhetőségére küldött levélben kérdezte a baloldali napilap arról, hogy honnan tellett nekik egy ilyen komoly, milliárdos cégvagyon megvásárlására, ám egyelőre nem válaszolt a kérdésekre.

Mint ismeretes, az ügyészség kedden közölte, hogy kérik Völner Pál igazságügyi miniszterhelyettes, képviselő mentelmi jogának felfüggesztését vesztegetés elfogadása bűntette minősített esetének megalapozott gyanúja miatt.

Forrás: nepszava.hu

Címlapkép: Facebook

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: na ne hülyéskedj!? csak nem az egyik dédnagyidat,még erdélyországban megdugta egy szénégetö,amit most nálam szeretnél elsütni? :)
butus vagy farkasom...
verőce21
@csak úgy...: Te csak ott a kertben állj jót magadért, Kerti Törpe! :)
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ez eddig elkerülte a figyelmemet

telex.hu: „Szájer figura mászott zsákjában az Alaptörvénnyel a VII. kerületi Fidesz iroda ereszén”

Még a múlt hónap végén számolt be a portál egy olvasói fénykép alapján:

telex.hu/assets/images/20211127/[email protected]

A majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt történtekre utalva a VII. kerületi Fidesz iroda ereszére felkerült egy Szájer Józsefet ábrázoló alkotás, amin a volt európai parlamenti képviselő hátizsákjában az Alaptörvénnyel, Fideszes zokniban mászik lefelé.
Bár az installációt nagyon gyorsan eltüntették arról nem szól a fáma, hogy orbán-pribékjei hogyan vettek elégtételt, gondoljunk csak a külügyi parkolóba történt felfestésre!
Ami pedig az installációt illeti a ruha hibádzik, mert tréningruha volt, viszont nem értek egyez a portál azon kifogásával, hogy „Táskájában ekkor nem az Alaptörvény, hanem különböző kábítószerek voltak”. Nos meglátásom szerint az alaptörvény-nek keresztel etwas több szempontból is kábítószer jelleggel bír.
Gyurka80
@RonaGyuri: Ha neked a komcsi alaptörvény kell, menj észak koreába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.