A fiú minden előzetes panasz nélkül esett össze egy újpesti gimnázium tornatermében.

Tornatanár élesztett újra egy 17 éves fiút egy újpesti gimiben

Fotó: Országos Mentőszolgálat/Facebook

Az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán számolt be az esetről.

A poszt szerint tegnap délután kérték a fővárosi mentők gyors segítségét ahhoz a 17 éves fiúhoz, aki minden előzetes panasz nélkül esett össze egy újpesti gimnázium tornatermében. A mentésirányító instrukciói alapján a tornatanár megvizsgálta az eszméletlen beteget, aki ekkor még lélegzett.

Már több mentőegység is úton volt a helyszínre, amikor a fiú légzése hirtelen összeomlott, ezért a telefonon kapott instrukciók alapján a tornatanár azonnal megkezdte az újraélesztést.

- írták a bejegyzésben, és hozzátették azt is, hogy a perceken belül kiérkező mentők hamar átvették és emelt szinten folytatták az ellátást, ami még csaknem egy órán keresztül zajlott a helyszínen. Végül az időben megkezdett mellkasi nyomások sikerre vezettek és bajtársaink stabil állapotban szállíthatták kórházba a fiút.

Forrás: Országos Mentőszolgálat/Facebook

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Lehet hogy csak én vagyok régi , de velünk megtanítottak anno némely hasznos dolgot. Rosszul lét esetén miről győződjünk meg , hogy segíteni is tudjunk . Vízi balesetnél mire ügyeljünk , kötözésnél mi a segítség . Újraélesztésnél mi segít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.