Stummer János nem kapott érdemi választ.

Megkérdezték Kásler Miklóst, "hogyan viselné a vizelettartási problémákat"

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Az ellenzéki politikus, Strummer János megkérdezte Kásler Miklóst, „hogyan viselné a vizelettartási problémákat?”.

Strummer két írásbeli választ igénylő kérdésében idézte fel, milyen gondokat okoz, hogy a Békés Megyei Központi Kórház november 15-én tudatta, az intézményben a járványhelyzet miatt határozatlan ideig szünetelnek a tervezett, nem sürgősségi ellátások és beavatkozások.

Stummer János szerint az intézkedés kritikus helyzetbe sodort számos Békés megyei polgárt. A Békés megyei egészségügyi ellátórendszerben kialakult tarthatatlan állapotok miatt.

Strummer ezért arra volt kíváncsi, mit üzen Kásler Miklós annak a Békés megyei hölgynek, akinél tavasszal súlyos gerincbántalmak jelentkeztek, majd több hónap után nagy nehezen röntgenfelvételekkel és MR-vizsgálattal hegesedést állapítottak meg a gerinccsatornájában, és megállapították, hogy a maradandó károsodás elkerülése végett be kellene feküdnie osztályra?

Az ellátórendszerben viszont hónapokon keresztül addig passzolgatták az ügyét, amíg a gyulai kórház megfelelő részlegén a járványra hivatkozva megszüntették a betegfelvételt.

Stummer János másik kérdésében arra várt választ az emberi erőforrások miniszterétől, miért kell egy mandulagyulladás diagnosztizálásáért súlyos ezreket fizetni?

Kásler miniszter nem válaszolt, Rétvári Bence államtitkár pedig mindössze annyit közölt, nincs új mondandója ahhoz képest, amit korábban közölt a képviselővel.

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
@Sámannus: Aztán feldugni egy esernyőt, majd kinyitva kihúzni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
Már régen küzd fejétől a lábáig problémával, csak rá kell nézni...
Clavigo
Egy falhuggyozó agyalágyultnak nem lehet vizelttartási problémája...
verőce21
Erről Ferenc testvért is meg lehetne kérdezni...! :)
kissé felnőttem
@gazdag dezső: itt már évek óta nem a szaktudásról szól a beosztás. valamikor ment néki a saját területén de a világ változik mára csak egy orbánszolga. vagy igy akarnak neki pénzt juttatni ? havi 4 az már súlyozott. majd egyszer kideül " ki kivel hogyan s miért rokon "
kissé felnőttem
elmehet majd jővőre valamelyik áruházba mikulásnak.
gazdag dezső
Ilyen alakkal ,kinézettel még mikulásnak sem lenne megfelelő !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.