Bohár Dániel, a Pesti Srácok propagandistája osztott meg egy rövid videórészletet arról, hogy vitába keveredett Márki-Zay Péterékkel.

A kormánypárti újságíró szerint az volt a bűne, hogy "meg merte kérdezni, miért nevezi ostobának a határvédelmet és a "rezsicsökkentést" támogató magyarokat".

Márki-Zay erre úgy vágott vissza (minden bizonnyal a 2017-ben elhunyt Arthur Finkelsteinre célozva), hogy

egy melegházasságban élő, homofób, zsidó tanácsadója volt Orbánnak.

Biztosan van összefüggés a két téma között, csak mi még nem jöttünk rá, hogy mi az.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Engem minden teren taszit erosen mzp, de akarmi is legyen a velemenye, azt egy politikus nem mondhatja ki igy - attol politikus! Igen, finkelstein meleg is volt, zsido is volt, de ettol meg csak siman egy ember lett volna - sajnos inkabb a mentalitasa, es a tevekenysege az, ami visszataszitova teszi.
mzp NEM politikus - poitikaval csak 2018 ota foglalkozik - de ezek szrint meg csak nem is szakerto, mert azok sem igy nyilatkoznanak meg.
peter, abba kene hagyni az egyes emberek es kisebbsegi csoportok ekezeset, mert ez nagyon durvan hat a szadbol!
En egy ilyen "politikust" se akarnek orszagvezetonek
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
MZP dicsekedett vele, hogy kommunikációt oktatott az egyetemen...

hagyni kell a faszba, nem kell vitázni...elvégre debattőr.
Clavigo
" nem értjük mi az összefüggés..."... (???) Lehet,,,a " tanácsadó " megrakta orbant is,,...annak idején..
kereső
Kezd egy kicsit sok!!! lenni MZP-től ezek a megjegyzések. Nem csipem. Ahogyan a fideSS-től sem.
" Egy bizonyos szint fölött, nem megyünk egy bizonyos szint alá".
Pági
Biztos volt ott más is. A kis provokatőr nem bírja ki 2 ilyen egyszerű kérdéssel.
134.bátor
Nem kellene szóba állni az " újságîróval" ,ahogy ők teszik,ès akkor elkerülhetnè ezeket a kellemetlen helyzeteket,ez a csaló. Mert csalás nèlkül sosem nyert volna.
CsipkeRózsa
Márki-Zay biztosan egy másik témánál mondta ezt, ahol esetleg ez egy megfelelő válasz lehetett.
human
Egy probléma van, hogy ez a video részlet 15 másodperc. Hol a többi része? Jó lett volna hallani hogy is tette fel a kérdését a propagandista, azaz mire is reagált Márki-Zay Péter?
Gyurka80
@Horizont: Szerintem zayos petinek kellene qssolni! Annyi hülyeséget mondott már, nem hiszem, hogy megszavazzák!
namihami
Pedig olyan egyszerű, hogy azt még a fideszeseknek is elsőre illene felfogni.
A M-ZP válasza egyszerűen azt jelenti, hogy az oktató (és ezzel az oktatás) szinvonala behatárolja az oktatottak szintjét is. Miként ez a fenti eset két szereplőjénél és szereplőjéről ordít is. Már messziről.
És a rajongóik maximálisan illenek a rajongottaikhoz...
karma1
Engem minden teren taszit erosen mzp, de akarmi is legyen a velemenye, azt egy politikus nem mondhatja ki igy - attol politikus! Igen, finkelstein meleg is volt, zsido is volt, de ettol meg csak siman egy ember lett volna - sajnos inkabb a mentalitasa, es a tevekenysege az, ami visszataszitova teszi.
mzp NEM politikus - poitikaval csak 2018 ota foglalkozik - de ezek szrint meg csak nem is szakerto, mert azok sem igy nyilatkoznanak meg.
peter, abba kene hagyni az egyes emberek es kisebbsegi csoportok ekezeset, mert ez nagyon durvan hat a szadbol!
En egy ilyen "politikust" se akarnek orszagvezetonek
Nessy
Lehet, hogy ez is úgy "készült", mint az "Anonymus" maszk mögötti valaki vágott hangfelvételei!
Sámannus
@KisTehen: Zacskós viktort véded de emléxünk még a nokiás dobozra? A zacskósok már szemetes zsákban szállították a nertársak a lóvácskát? Üssél a szádra ha Gyurcsányt szidod. Ő azért lépett fel, hogy a kormánypártiak tisztességesen dolgozzanak.
Nessy
@KisTehen: Az "Anonymus" nevezetűt lefelejtetted!
Nessy
@KisTehen: Az "Anonymus" nevezetűt lefelejtetted!
Nessy
Bocsánat, valamiért kétszer küldtem.Figyelmetlen voltam.
Nessy
@Sámannus: Áldott emlékű Nokiás doboz. 2 millió feletti fizetés, végkielégítés pofátlan volta miatt a 2 millió feletti rész 98% SZJA köteles volt.
VASTAGBŐR
a cuppantós bohigyerek ... nyáron meghívtam volna egy gombóc mikrofonra ... a kampósorrú szilveszterrel
Sámannus
@KisTehen: Nekik nem volt pártházuk sem.
Nem csinyáták ipari méretekben a bűnözést.Óriási tévedésben vagy ha úgy gondolod, hogy a kettő egyenlő lehet
Most is vannak akik támogatják a politikusokat, vagy pártokat.. Annak idején a fidesz is eladta a székházát, és olyan jól gazdálkodott vele, hogy egymilliárdos adóssága lett, majd jöttek hozzájuk az oligarchák, akik most fosztogatva osztogatnak.
Amit most művel a pohos az közönséges rablás!
Lepényleső
Egy valamit biztosan érezhetnek a kormánypártiak,- de az nem az erejük,hanem az erőszakba vetett hitük?
nezelodo
Nem kedvelem MZP-t, de lehet, hogy megtanulta idejekorán, hogy a politikai ellenfeleiket a saját eszközeikkel lehet legyőzni! Mondhatta volna neki azt is, hogy "Kellemes Karácsonyt!". Esetleg kölcsönözhetett volna valami frappáns szöveget a mocskos szájú Báyer fidesz sajtóban megjelenő írásaiból.
kereső
@Mirabilis: Mert "nem kell lemenni kutyába"- mert Finkelsteinnek nem az a legnagyobb bűne, hogy homofób volt, miközben "meleg és zsidó"- hanem a 2008-as hazug szociális népszavazás levezénylése, a Gyurcsány elleni gyűlölet kampány felpörgetése- amelynek eredményeként orbán már 2008-ban megnyerte a 2010-es választást.Az azóta is a fideSS legfőbb propaganda fogása az a negativ kampány amit ez a "tanácsadó" fejlesztett tökélyre, az állandó ellenség gyártás, a gyűlölet kampány az aktuális ellenség ellen. És tudod, hol gyökerezik m indez- goebbelsnél, ezt fejlesztették tovább. Jó tanitványokra lelt habonyban, rogánban- és a láthatatlan stábban. Na ezt kellene elmondania MZP-nek, nem ugyanott folytatni, ahol a fideSS abbahagyja.
kereső
@Mirabilis: És már megbocsáss, de ha nem illethető kritikával a "kapitány", akkor miért is akarjuk leváltani orbánt?
kereső
@Horizont: Akkor hol vannak a pártok vezetői- akik koaliciót kötöttek?Tudom, háttér munka- de az egyszemélyes szereplés edorálja a "hatpártit"- talán arra is fókuszálni kellene, hogy az ellenzéki szimpatizánsokat megtartsák.Sokkal több kifogásom is van- de megtartom magamnak.
human
@karma1: azt írod hogy Péter ne feszegesse hány meleg, hány perverz is lehet a fideszben? De akkor hogy szembesíti a fidesueseket a pártjuk képmutatásábal.

Azt akarod hogy a nehézfegyverzettel felvértezett Orbán ellen fakarddal és papircsákóval menjen? Te is tudod annak mi lesz a vége. Hisz ezt láttuk 12 éve a bénázó ellenzéktől.
Ez háború az ország jövőjéért és örülj hogy még csak kommunikációban vívjuk.
kereső
@Horizont: @sgl:" Nagyon jó találkozó volt, Arató Gergellyel mentem. Azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni. Akkor így."-GYF
ómió
Összefüggés a két téma közt? Hát, Márki efftárs idiotizmusa!
karma1
@human: Igazad van, de nem ennek kene a fo"sodornak lenni! Latod, a fideszes birkakrol lepereg, hogy borkai ikreket dug az adrian, vagy szajerjozsi egy ereszcsatornarol szall ala... ez meg sem erinti az ingerkuszobuket az embereknek.
Hallgattam egy delutani riportot, amiben 3 ellenzeki ujsagiro elemezte a volner ugyet, es nagyon erdekes dologra jottek ra: a 2-5 millio forintig terjedo penzosszegen megakad a fule az embereknek - meszilolo milliardjai leperegnek roluk, mert azt sem tudjak, hogy hany szamjeggyel kell leirni a milliardokat! Sokkal tobbet ernek el, hogyha valaki egy hetkoznapi szituval von parhuzamot, mert azt jobban megertik az egyszeru hetkoznapi emberek is! Egesz kicsi gyerek voltam, es mindig atmentem a szomszednenihez, aki egy nagyvallalat fokonyveloje volt, es lenyugozott, ahogy tudott a szamokkal zsonglorkodni, es ahogy egyes dolgokat a penzzel kapcsolatban elmagyarazott. Neki ket mertekegysege volt: a nylonharisnya es a zsir. Mindent ebben szamolt at, es mindig tevedhetetlenul megmondta, hogy akkor most azt a valami uj arut erdemes-e megvenni, nem tul draga-e? Mindig azt szamolta, hogy mennyibe kerul egy kilo zsir, mennyit tud egy ember venni egy atlagfizetesbol, es ha mondjuk egy uj cipot akarnank venni, akkor mennyiert erdemes azt megvenni, mikor terul meg az ara? Nem azt kell kihangsulyozni, hogy valaki homoszexualis, vagy zsido, vagy cigany -mert ezzel csak kinyitunk megint egy gyulolkodesi lehetoseget. Azt nezzuk meg, hogy ki mit csinal mit mond, es hogy ez a ketto megfelel-e egymasnak, vagy tokeletesen ellentmond mindenben, mint orban eseteben!
Kedves, ez a valasztas minden lesz, csak nem tiszta! Igen, az ellenzek maximalisan tiszta alapokkal es eszkozokkel akarja elerni - nem fog menni, de legalabb elmondhatjak, hogy nem csaltak, - de nem is fognak nyerni,.,Es sajnos azert nem, mert a szabad szemmel is jol lathato ziccereket egyszeruen keptelenek leutni! Nincs Pegasus ugy, volner is csak 3 napig lesz csoda, - igy nem lehet nyerni!
karma1
@Horizont: Szerencse, hogy ismerlek regota, es igy tudom, hogy a kerdesed koltoi lehet csak! Mar hogy szeretnem? En csak azt probalom meg minden oldalon jelezni, hogy mzp szemelye hiteltelen, mert az 5 eves kulfoldi tartozkodasaval, munkajaval kapcsolatban HAZUDIK, es ezt a fideszesek mar egeszen biztosan jol tudjak, es idoben fogjak robbantani az atomot, amikor az ellenzek mar nem tud csinalni semmit sem! En kizarolag ettol felek, mert az ellenzek johiszemu, azt hiszi, hogy demokratikus eszkozokkel, tisztesseges modon megnyerjetik a valasztast!
Hat az a baj, hogy az ellenzek naiv, sokmindenben nincs gyakorlatuk, es valljuk be, sokszor bemondasra elfogadnak sok mindent igaznak, es pl. mzp-t meg csak egy barati beszelgetesre sem hivtak meg, ahol kellemes korulmenyek kozott elbeszelgettek volna vele, - hatha tanulhatnanak valamit tole, - hogy hogyan is dolgozott ott a messzi Amerikaban! Es ha
ha akkor valami kamu dologra bukkantak volna - akkor a tobbi partvezeto megkoszoni az eddigi faradozasat, es szepen hazakuldi Hodmezovasarhelyre. Mert az ellenzek NEM allithat ki zsarolhato, vagy hiteltelen alakot jovore - mert a fidesz izekre fogja ot szedni! Megis mit gondolsz, honnan lett mzp-nek a masodik forduloban nagyhirtelen 160 000 olyan szavazoja, aki az elso forduloban sehol sem volt? A fidesz kuldte a pultokhoz szavazni, mert orban meg az ellensegeit is sajatmaga akarja valasztani! Es orban nem akart tevedni: ezert hozta ki mindenkeppen nyeronek mzp-t. Meg emlekszem, hogy Te kire adtad le elsonek a szavazatodat, hogyan akartal masodszor szavazni (ide leirtad), - tehat aki kiabrandult az elso fordulo utan, azokbol mar nagyon sokan nem mentek el a masodik fordulora, ezert lehetseges az, hogy kb. ugyanannyian szavaztak mindket forduloban - a kiabrandultak helyett jottek a fideszesek - azt is mondhatjuk, akiket mzp nyiltan deklaralva jovo aprilisban is maga mellett akar latni! NEM, nem akarom orbant: mzp-t kell idoben lecserelni, hogy orbant le lehessen valtani!
karma1
@human: Szoval kozben elolvastam @kereso: baratunk megjegyzeset is - kb. ugy kell erteni , amit mondtam: nem az a baj finkelsteinnel, hogy meleg es/vagy zsido , hanem az, hogy mindenkeppen egy gerinctelen, szar ember volt. Szajernek sem az votl a baja, hogy meleg, hanem az hogy a melegeket osszemossa a pedofilekkel, es hogy az alapkatyvaszban ellenuk is hozott komoly megkulonbozteto torvenyeket, - az orokbefogadasbol meg egyenesen kizarja oket! szajerrel is az a baj, hogy EMBERNEK szar, hiaba tanult szaz evet, hiaba dolgozott felelossegteljes munkakorokben - emberkent szart sem er!
kereső
@sgl: Én úgy tudtam, hogy Somos MZP szóvivője, és kommunikációs tanácsadója- szó sem volt a hat pártról.
Gyurka80
@karma1: "En egy ilyen "politikust" se akarnek orszagvezetonek " Akkor marad az Orbán neked is!
CsipkeRózsa
@sgl: 6:37

Azt kérdezed, "Vakok, hülyék ezek akik a fideszben látják a jövőt??

Ne kérdőjelet használj a végén, inkább pontot.
Toller Béla
Mit nem ért ez a farok ? Mondhatta volna azt is, hogy boldog karácsonyt, de jobbat tudott ! Mellesleg Gyurcsánynak kellene megkérnie MZP-t, hogy ne kampányoljon ilyen hangosan ...
Eladott Ország
@karma1: tegnap 21:19 ♦ Már nincs visszaút, mert ha Orbán marad, akkor közép - Ázsiához csatlakozunk a türkökhöz, kipcsakokhoz. MZP Orbánnál összehasonlítatlanul jobb! Ha Orbán maradna az az ország tragédiája lenne, már most is az!
Ez a lény gennyesre lopta magát az Uniós pénzekből, s az elszámoltatás miatt kiléptetné hazánkat az Unióból
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/229225777_4180575248685305_7675739449541916390_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=DlDpWcwZL6kAX9GYgdB&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT8jZRfdjUB8qCtGCEnzW2LV_UxvRISypxp_qQteRznrCQ&oe=61BA092B
Orbán: akarják tudni a teljes igazságot? Loptunk, csaltunk, hazudtunk eleget! Mára már csak a zsákmányt védjük!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/119448752_944308059382435_2021743902430401976_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=KMsUQATl0gMAX-7Zz70&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=0e806a048813c60c9bf64b39bd860e58&oe=61DC406E
karma1
@Horizont: Megertelek en, hiszen mindenki (hidd el, hogy en is) azt akarom, hogy orban mindenkeppen eltunjon a sullyesztoben! De amig 5 baloldali+a balra tolodott Jobbik osszefogva a baloldali, liberalis Dobrevet tamogatta, mert baloldali, szocialisan erzekeny kormanyt es ME-t kellene valasztani, addig berobban eroszakosan egy mzp, elzavarta a szelid, baloldali-liberalis-zold Karacsonyt a palyarol, es kozolte, hogy o egy konzervativ, kereszteny jobbos kormanzast akar, persze hogy o legyen az ME ! Dehat konyorgom, MOST IS EZ VAN! orban visszavitte az embereket a horthy korszakba (az erosen konzervativ, nem fejlodo, inkabb uram-batyam vilag volt - most detto ugyanaz van), mzp IS a keresztenyseget hangoztatja, vagyis az egyhaznak adott oriasi elonyoket, iskolakat, ingyen odaadott ingatlanokat IS megtarthatjak, mert mzp ezen SEM akar valtoztatni! mzp elrohan Romaniaba ahol eloszor nem akarjak fogadni, de aztan a sameszaival gyorsan meguzeni nekik, hogy eppen azert akar odamenni, mert neki ez igy jo, ahogy van, SOT, KONNYITENI fogja az atszavazast! mzp hangosan zengi mindenfele, hogy megtartja a fidesz csaladtorvenyet, MERT AZ JO! TENYLEG? Akkor miert nem beszel arrol, hogy a csalpotlekot minimum a duplajara kell emelni? Es nyiltan megdicseri a fideszt, hogy ez milyen egy jo torveny, ez a csaladjogi, amit a fidesz talalt ki! MI FOG VALTOZNI, SZERINTED? Konzervativizmust, keresztenyseget emliteni akkor, amikor mar teljes vallasszabadsagot hirdettek Europaban, Amerikaban, valamint nalunk es Ausztraliaban is az van? Es mar regen nem a vallasnak kene a meghatarozo pontnak lenni egy ember eleteben, hanem a szemelyi szabadsagnak, amibe a vallasgyakorlas szabadsaga IS beletartozik, de senki nem fog megkovezni, ha vasarnap nem mesz templomba!? Most meg leallitja GYurcsanyt, aki teljes mellszelesseggel beleallt a mellette valo kampanyolasba - pedig mzp-nek a megmaradt csopp eszevel fel kene mernie, hogy a legnagyobb ellenzeki part a DK nelkul nem fog menni semmi sem!
human
@karma1: Persze, hogy nem ennek kellene a fősodornak lenni. De szerinted az ellenzéki oldalon hány százalékot érdekel egy új oktatási program, egy klímaterv, egy energetikai korszerűsítési program??? Hát szerintem nagyon kis százalékot.(Ne a nem reprezentatív komment szekcióból vagy az ATV véleményvezéreiből indulj ki, mert a társadalom nagyobb része felületesen ismeri a politikát) Valljuk be, hogy az ellenzéki oldalon is a letolt gatyás sztorikra jobban harapnak az emberek, mint arra, hogy hány hektár földet vett olcsón és adott el drágán a bennfentes ügyvédúr.
Hát erre jött rá MZP. Ő sem akarja ezt, de ez működik mindkét oldalon. Ezt elmondta több fórumon, még legutóbb Brüsszeli közönségtalálkozóján is.
Ha nem ezt a jövőt akarod, akkor ahhoz az ellenzéknek győznie kell és egy értelmes társadalmat építenie. De ehhez, mint mondtam győznie kell. Az eszközökben pedig a választók minősége miatt nem lehetünk finnyásak. Jogkövetők igen, de nem finnyásak!
Rizikó
Márki simán lejàratja magát, de csak a lényét adja.
Ilyen az ellenzék "jobboldali" embere. Komcsi!
kereső
@Mirabilis: tegnap 19:13, miután egyetlen hozzászólásod volt a témában, válogasd ki, hogy melyikre reagáltam.
human
@Rizikó: Valójában pontosan a fideszesek fájó pontját találja telibe. A fideszesek elhiszik, hogy vezetőik makulátlan keresztény konzervatív emberek. Hát az élet nem ezt igazolja és MZP csupán rámutat erre. Ha valaki itt átver valakit, akkor az nem MZP, hanem Orbán és bandája. És nem minket ver át, mert mi tudjuk milyenek. A választóikat verik át.
Rizikó
@human: A választók tesznek rá, kinek milyen a szexuális irányultsága. Ők azt nézik, ki hazug gazember és az ellenzék megint vesztésre áll.
csak úgy....
@Rizikó: nemrég még más volt a véleményed erröl a fránya szexuális irányultságról! :) butus vagy shiki..,hiszen orbán,lassan 12 éve hazudozik és gazdagodik!
human
@Rizikó: ". Ők azt nézik, ki hazug gazember és az ellenzék megint vesztésre áll." Persze, hisz Orbán még hazugságban is túlteljesít :)
Rizikó
@human: Meglátjuk. Szerintem Orbán és a Fidesz győz ismét.
Namely
Így van, Heil Márki-Zay!
Mondd meg nekik, Péter, te vagy a mi Führerünk!
Sieg Heil!
Minden igaz náci Márki-Zay Péterre szavaz!
Kitartás!
karma1
@human: @Horizont: Sajnos, nem ertitek meg az aggalyomat. Human Baratom, engem nem zavar meg egyetlen ATV-s riport sem, mert nem nezem oket. Horizont Baratnem, NEM akarnam, hogy egyetlen part gyozzon, mert nem ez a cel!
Es mint tudjuk, a jovo evi valasztasokon a nep nem is mzp-re szavaz, hanem a helyi kepviselokre - nekik kell addig is megmutatni, hogy mit tud az ellenzek, milyen lesz majd a rendszervaltas utani demokratikus kormanyzas?
Majd jovo aprilisban visszaterunk a reszletekre.
Egyenlore en annyit allitok, hogy mzp NEM az osszefogas neveben es NEM ertuk dolgozik - egy pontosan olyan rendszer kidolgozasan "faradozik", amiben o lehet a szemetdombon az uralkodo kiskakas, es nem orban! Ehhez probal meg hiveket szerezni, es mivel szinte mindenben, meg az ideologiaban is hasonlot akar felepiteni, mint amit most orban visz, ezert a legjobban a fideszbol kiabrandult szavazokban gondolkodik! mzp es orban is azt mondja: kereszteny! mzp es orban is azt mondja: demokratikus! Mindketto azt mondja, hogy jobboldali. Mindketten a JOBBOLDALI szavazokra akarnak epiteni: orban a me'g hozzahuekre, mzp az orbanbol eppen frissen kiabrandultakban! De az nem merheto semmilyen statisztikaval sem, hogy aki most kiabrandult orbanbol es esetleg mzp-re szavazna, az MENNYIRE is abrandult ki a 32 eve ajnarozott fo"nibol? Merget lehet majd venni az o szavazatara, tamogatasara? Nem megy esetleg vissza a legnagyobb igergeto, ov elso mezesmadzagjara a fo"nihez?
Nekem mzp szedett-vedettsegu uj partja remiszt meg! A 6 partot ve'res verejtekkel hoztak teto ala, - merthogy annyi a kulonbozoseg kozottuk. Ha most mzp felallit egy partot sajatmaganak, akkor abban szemely szerint 2 ember ideologiaja sem fog megegyezni, hanem teljesen egyeni elvu EGYEDEKBOL fog allni - tenyleg rajuk kellene bizni az orszagot?
Miert is nem a mar meglevo MMM mozgalmat epiti partta?
En elfogadtam, hogy o lesz a kozos jelolt - de o fontosabbnak talalja elobb legyozni a DK-t (de valahogy megszerezni a szavazoikat).
Namely
@Eladott Ország: Mégsem Orbán zsidózik, hanem a haladók nagy bálványa, MZP.
A többi csak süket duma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.