A DK elnöke is találkozott az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjével, ezután osztotta meg a gondolatait. 

Gyurcsány Ferenc: Márki-Zay azt kérte, ne kampányoljak, így fogok tenniFotó: Gyurcsány Ferenc/Facebook

Gyurcsány Ferenc a múlt héten osztott meg egy bejegyzést a Facebook-oldalán, amelyben arról írt, hogy az ellenzék győzelmét kívánják, azt, hogy Márki-Zay legyen a miniszterelnök. 

Megállapodtunk, hogy vigyázunk egymásra, megállapodtunk, hogy a DK, ahogy a többi párt is, elsősorban egyéni jelöltjeink segítésére koncentrál.

Ezen túl azt tesszük, úgy és akkor, amikor azt ő, a közös jelölt ezt kéri. Mert ő a kapitány.

Mi ehhez tartjuk magunkat

– zárja a gondolatsort. Ezután pedig szombat reggel is írt egy pársoros közleményt, amihez Márki-Zay Péter fotóját tette ki.

Nagyon jó találkozó volt, Arató Gergellyel mentem. Azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni. Akkor így

– írja. Több részletet viszont nem árult el a beszélgetésükről.

Fotó: Gyurcsány Ferenc/Facebook

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:56
Lejáratásért neked sem kell a szomszédba maenni,te kis gagyás ómió.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Ez a legfrissebb efftársi delíriumod? És Böszme efftársad méltó helyére "behelyettesítetted a Zorbánt"? Mikor kapod érte a Lenin Díjat?
ómió
@kulabombaafityiszre: Papagájagyaddal még olvasni is tudsz? Megérteni meg semmit? Akkor, talán alá is merülhetnél, bolsi latrinabúvár! Addig se bűzlesz itt külön!
kereső
@amaramaistanna: tegnap 15:44. Az igazság odaát van. Gyurcsány csak!!tájékoztatott-nem hazudott. Mert az a nagy fene helyzet, hogy MZP azt kérte a dk elnökétől és minden párt vezetőtől, hogy az Ő egyszemélyes kampányába nem "kampányoljanak" bele- azaz, vigyék a saját pártkampányukat a 106 egyéni jelölt mellett, az meg hogy Ő mit csinál a saját egyszemélyes különbejáratú kampányában, az az Ő dolga, mert Ő csak saját magát hajlandó "menedzselni" Innentől kezdve, ha nem haragszotok az a véleményem- hogy az a "hatpárti miniszterelnök jelölt/listavezető" úgy viselkedik, mint akinek van hat pártja- és nem a hat pártnak listavezetője- az nem óhajt hatpárti koaliciót. Annak csak azért kell a hat párt szavazóbázisa, hogy Ő ,MZP parlamentbe jusson, és miniszterelnök lehessen. És ezzel totálisan felrúgta a koaliciós megállapodástamelyet a hat párt kötött. Azt mondja MZP, hogy orbán hülyének nézi a "vidéki" embereket. Ő meg, ha nem haragszol teljesen lenzézi, és debilnek tekinti a hat párt szavazóit. Mert, tökéletesen igaz, hogy a rendszerváltás az elsődleges- na, de mindezt hogyan akarja a hat párt nélkül?A szimpatizánsaik szavazóik nélkül?
ómió
@Eladott Ország: Na! "Frissült" az Athina Híradó "archívuma" efftársi aljasságtára is? Te vagy a "fő frissítő", vagy még Korózs efftársad "keze munkája"? A Lenin Díjat mikor kapjátok érte?
Béla333
Feri nem bírja ki, hogy ne keverje a szmötyit.
Teljesen jogos elvárás Márki-Zay-tól, hogy támogassák a közös kampányt, de ne kampányoljanak külön-külön a saját pártjukért.
Egyébként meg már ezredszer szólok, szólunk: ha bármelyik ellenzéki politikusnak gondja van a kampánnyal, gondja van Márki-Zay-al, akkor vegye fel azt a k...a telefont és beszéljék meg, ne sértődötten üzengessenek egymásnak, mert azzal csak elmérgesítik az egyébként is törékeny együttműködést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.