A DK elnöke is találkozott az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjével, ezután osztotta meg a gondolatait. 

Gyurcsány Ferenc: Márki-Zay azt kérte, ne kampányoljak, így fogok tenniFotó: Gyurcsány Ferenc/Facebook

Gyurcsány Ferenc a múlt héten osztott meg egy bejegyzést a Facebook-oldalán, amelyben arról írt, hogy az ellenzék győzelmét kívánják, azt, hogy Márki-Zay legyen a miniszterelnök. 

Megállapodtunk, hogy vigyázunk egymásra, megállapodtunk, hogy a DK, ahogy a többi párt is, elsősorban egyéni jelöltjeink segítésére koncentrál.

Ezen túl azt tesszük, úgy és akkor, amikor azt ő, a közös jelölt ezt kéri. Mert ő a kapitány.

Mi ehhez tartjuk magunkat

– zárja a gondolatsort. Ezután pedig szombat reggel is írt egy pársoros közleményt, amihez Márki-Zay Péter fotóját tette ki.

Nagyon jó találkozó volt, Arató Gergellyel mentem. Azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni. Akkor így

– írja. Több részletet viszont nem árult el a beszélgetésükről.

Fotó: Gyurcsány Ferenc/Facebook

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:56
Lejáratásért neked sem kell a szomszédba maenni,te kis gagyás ómió.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Jól teszed húzz a picsába és hagyd ezt a profikra! :) :) Lehet még győzni fog a MZP ???
ómió
Nagyon helyes, Böszme efftárs! Lejáratja ő saját magát egyedül is!
rokker33
@kereső: ja emlékszem sajnos és nem kérünk újabb 2006 ot :)
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:56
Lejáratásért neked sem kell a szomszédba maenni,te kis gagyás ómió.
kulabombaafityiszre
@rokker33: ma, 10:59
Pedi ha mihály bukik akkor biztosan lesz,sőt még annál rosszabb is.:((
kulabombaafityiszre
Ez már óvatos kihátrálás mzp mögül.
Ez a mentalitás vonatkozik donáthra és jakabra is.
Szép lassan lófasz lesz itt nem tényleges összefogás.
A felelősséget meg rátolják mzpre.
Nessy
@rokker33: Na ezt beszéld meg a vandálokkal, és a "támogatóival"!
Eladott Ország
@rokker33: @ómió: Orbán: Az ellenzék szétesőben, egymaga indul mind a 106 választókerületben és győzni fog. Orbán kétszer indult egyéni választáson, 1990-ben Pesterzsébeten, 1994-ben Székesfehérváron, mind a kettőt elbukta, azóta a "bátor" illiberális harcosunk soha nem mert kiállni választáson.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/244486852_1199703473842891_1849072525069651546_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=2Qq9aSBmtx8AX8QKEPP&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=c761ee0b471232b995d2b2efd9e66696&oe=61B8DCC0
Nessy
@kulabombaafityiszre:Őszintén szólva, MZP annyi zöldséget hord össze néha, hogy az ember haja égnek áll! Nem tudom, hogy sikerült neki az élre jutni, de kutya rossz döntés.
ómió
@kulabombaafityiszre: Bolsiék elmebetegeként midig magadból indulsz ki?
Sziszifusz
@KisTehen: 10:44
Végre eljött az idő amikor Gyurcsány belátta, hogy mit az ellenzékieket is megosztó személyiség, ezért Orbán eltávolítása érdekében, háttérbe kell vonulnia.
Legalább is egyenlóre.
Kormányváltás után ki tudja mi lesz ? Mindenesetre az borítékolható, hogy a lopott pénzekből létrehozott Fideszes háttérhatalom, iszonyatos erővel, legaljasabb eszközökkel az új kormány lebénítására törekszik . Esetleg célt is ér.

Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy nem volna-e praktikusabb hagyni ezt a bűnbandát hatalomban, mindaddig maíg a népharag el nem űzi őket a népharag .
Nyírfa
@Eladott Ország: 11.08

" Orbán: Az ellenzék szétesőben, egymaga indul mind a 106 választókerületben és győzni fog. "

Ez annyira tetszik, hogy én mondtam! :)))
kulabombaafityiszre
@Nessy: ma, 11:10
Nagy dolog a hatalomvágy,még úgy is,hogy iszonyú szarban van az ország.
Hofi után szabadom:mi az 30 kilós és legel?Mi,a válaszások után.
Na majd azt köszöngesse a sok fidernyák nyugger.
A baj az ha az ellenzék nyer akkor is megszigorítás lesz,mihály meg röhög a markába.
Nessy
@kulabombaafityiszre: Miután az államkasszába csak hitellevelek vannak, és felelőtlen ígéretek! Ha meg Orbán nyer, akkor majd jön Soros, Brüsszel, Gyurcsány,és további hitelfelvétel innen, onnan, pocsék kondiciókkal, meg a fél ország 35 évre koncesszióba adása.
Szevasztok
Kitartás, Feri ! A purdé elintézi magát.(Csak idióták válaszoljanak.)
Peller Anikó
@Nessy: Hol van az aranykészlet? A vikktor ugyanis megtekintette..
Nessy
@Peller Anikó: Ma még az MNB őrzi. A trezorkulcsa Orbánnál.
kereső
@rokker33: Ó, én nem arra gondoltam, amit a fideSS össze-vissza hazudozik. Hanem arra, hogy gyakorlatilag Gyurcsány egymaga nyerte meg 2006-ot az mszp-nek.Kampányolt- ezért is "büdös patás". És Dobrev/GyF medgyessy kampánycsapatának tagja volt 2002-ben.
fergeteg
Van még baloldali aki erre a fekete teknővájó cigányra szavaz. Az hülye vagy nem magyar.
rokker33
@kulabombaafityiszre: eddig se volt nem is lesz míg Gyurcsány a háttérben marad! @Nessy: A vandálok Orbán parancsára indultak meg, de Gyurcsány szart sem csinált utána és senki nem lett felelősségre vonva, nah szavazz akkor rá én biztos hogy nem fogok! @Eladott Ország: Ne olyan biztos ez a győzelem! Elcsalják nyugi van annyi ostoba nyugger, krumplis cigány, Fidesz birka meg román ukrán kettős állampolgárságú fasz aki Orbánra fog szavazni 2=2.5 millió BIZTOS szavazóval rendelkezik ez bőven elég az újabb győzelemre! Majd kiderül 2022 ben!
rokker33
@fergeteg: lesz biztos 2=2,5 millió birka aki a rühes cigányra fog szavazni!Lehet keveset mondtam!
ómió
@kulabombaafityiszre:Látom, téged se kell lejáratni, bolsiék zakkantja! Te is megteszed azt önmagadnak!
Nessy
@rokker33: Viszont a főváros feldúlásáért már 2010-ben kellő mennyiségű buksisimogatást, és dicséretet kaptak az Orbán kormánytól! Hogy szakadt volna rájuk az ég, a gyújtogatásért, rombolásért, és a többiért.
ómió
@Eladott Ország: Na és! Ő is tehet "rossz lóra", bolsijózsi! Ezzel együtt Magyarország leghosszabb ideig hivatalban lévő miniszterelnöke! Akit szabad választáson választottak! És jövőre hosszabbít!
Néro
Hagyd rá Ferke ! Igazad van. Ez a szerencsétlen azt hisz Ű szarja a spanyol viaszt. Majd rájön, hogy nem is tudja milyen a spanyol viasz és még szarni se tud. A fene se X-elne erre a kreténre de a Fitymák takarodjanak-hoz ha ez kell egye fene.
Kap egy x-t. Na nem Ő a többiek oszt' ennyi.
Egyébként meg a többiek , osztanak.
Ők kapják az X-et.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 13:37
sivalkodj csak gyagyás ómió,azt olvasni ó,mi jó.
kulabombaafityiszre
@Nessy: ma, 11:43
Pontosan+kilépés az unióból,és akkor szabad a totál diktatúra.
amaramaistanna
Gyurcsány már megint hazudik, (még mindig nem dolgozta fel, hogy nem a felesége nyert az előválasztáson), nem érdekli Magyarország sorsa. Valamelyik dékás helyre billenthetné már. MZP azt kérte, hogy ne külön, hanem együtt kampányoljanak.
Peller Anikó
@amaramaistanna: valami forrást idetehetnél, miben egyeztek meg.

@Nessy: 12:08, Biztos vagy ebben? Mert ha ő őrzi akkor már Bélában van.

13:44, Az a rengeteg stadiom azért kellett, mert be kell fogni a fociultrák száját, így hálából. Napersze nem áll távol a focigurgitás a szeretvetisztelt vezérürünk gyermeteg habitusától sem.
Eladott Ország
@rokker33: ma, 12:51 ♦ Akkor az az ország tragédiája lesz, ha a bűnöző román cigány és bandája marad hatalmon. Csak idő kérdése mikor lesz polgárháború vagy népfelkelés, ahogy tetszik,.A népharag fogja elzavarni ezt a velejéig rohadt bandát, de ne legyen igazam. Remélem ne fog rá sor kerülni. Egy biztos, ez a kurva banda mindenre képes!
amaramaistanna
@Peller Anikó: Kérlek nézz szét az oldalán, ott találod.
terlasz
@amaramaistanna: Már megint mit hazudott az az átok Gyurcsány? Írhatnál valami konkrétumot, hogy ne maradjuk bizonytalanságban.
Peller Anikó
@amaramaistanna: Ok, a jobb vagy a baloldalán? De kinek is?
ómió
@Eladott Ország: Ez a legfrissebb efftársi delíriumod? És Böszme efftársad méltó helyére "behelyettesítetted a Zorbánt"? Mikor kapod érte a Lenin Díjat?
ómió
@kulabombaafityiszre: Papagájagyaddal még olvasni is tudsz? Megérteni meg semmit? Akkor, talán alá is merülhetnél, bolsi latrinabúvár! Addig se bűzlesz itt külön!
kereső
@amaramaistanna: tegnap 15:44. Az igazság odaát van. Gyurcsány csak!!tájékoztatott-nem hazudott. Mert az a nagy fene helyzet, hogy MZP azt kérte a dk elnökétől és minden párt vezetőtől, hogy az Ő egyszemélyes kampányába nem "kampányoljanak" bele- azaz, vigyék a saját pártkampányukat a 106 egyéni jelölt mellett, az meg hogy Ő mit csinál a saját egyszemélyes különbejáratú kampányában, az az Ő dolga, mert Ő csak saját magát hajlandó "menedzselni" Innentől kezdve, ha nem haragszotok az a véleményem- hogy az a "hatpárti miniszterelnök jelölt/listavezető" úgy viselkedik, mint akinek van hat pártja- és nem a hat pártnak listavezetője- az nem óhajt hatpárti koaliciót. Annak csak azért kell a hat párt szavazóbázisa, hogy Ő ,MZP parlamentbe jusson, és miniszterelnök lehessen. És ezzel totálisan felrúgta a koaliciós megállapodástamelyet a hat párt kötött. Azt mondja MZP, hogy orbán hülyének nézi a "vidéki" embereket. Ő meg, ha nem haragszol teljesen lenzézi, és debilnek tekinti a hat párt szavazóit. Mert, tökéletesen igaz, hogy a rendszerváltás az elsődleges- na, de mindezt hogyan akarja a hat párt nélkül?A szimpatizánsaik szavazóik nélkül?
ómió
@Eladott Ország: Na! "Frissült" az Athina Híradó "archívuma" efftársi aljasságtára is? Te vagy a "fő frissítő", vagy még Korózs efftársad "keze munkája"? A Lenin Díjat mikor kapjátok érte?
Béla333
Feri nem bírja ki, hogy ne keverje a szmötyit.
Teljesen jogos elvárás Márki-Zay-tól, hogy támogassák a közös kampányt, de ne kampányoljanak külön-külön a saját pártjukért.
Egyébként meg már ezredszer szólok, szólunk: ha bármelyik ellenzéki politikusnak gondja van a kampánnyal, gondja van Márki-Zay-al, akkor vegye fel azt a k...a telefont és beszéljék meg, ne sértődötten üzengessenek egymásnak, mert azzal csak elmérgesítik az egyébként is törékeny együttműködést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.