A Facebook-oldalán nem látni nyomát annak, hogy egyik magas rangban álló párttársát hivatali vesztegetés elfogadásával gyanúsított meg az ügyészség.

Mint ismert, december 7-én, kedden reggel jelent meg az ügyészség honlapján arról közlemény, hogy Polt Péter legfőbb ügyész Völner Pál fideszes országgyűlési képviselő, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára és miniszter-helyettese mentelmi jogánk felfüggesztését kérte, ugyanis hivatali vesztegetés elfogadásával és más bűncselekményekkel gyanúsították meg

Még mindig nem sikerült megszólalnia a Völner-ügyben Orbánnak

Fotó: Illusztráció/Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

Völner még aznap lemondott az államtitkári posztjáról (ezt Répássy Róbert fideszes politikus kapta meg), az ellenzék felszólította Varga Judit igazságügyi minisztert is, hogy mondjon le a posztjáról, és vizsgálóbizottság létrehozását is sürgetik. Az is hamar kiderült, hogy Völner egyik rokonának milliárdos cégvagyona van, csak egyelőre azt nem tudni, hogy miből

Orbán Viktornak, a Fidesz pártelnökének, Magyarország miniszterelnökének a Facebook-oldalán azonban még mindig semmi nyoma nincs annak, hogy egy magas posztot betöltő párttársát az ügyészség meggyanúsított. 

Helyette nyugdíjemelés, béremelés belengetése, valamint a kötelező migránsozás látható csak a kormányfői Facebook-oldalon. A miniszterelnök a szokásos péntek reggeli rádióbeszédében sem említette a Völner-ügyet, igaz, a műsorvezető sem kérdezett rá a Telex cikke szerint.

Forrás: propeller.hu, telex.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.