Ráczné Földi Judit szerint ugyanis a Völner-ügy kapcsán már korábban letartóztatott bírósági végrehajtó korábban "fedezte a felcsúti fociakadémiát".

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a korrupcióval vádolt Völner Pál, közelmúltban lemondott igazságügyi államtitkár ügyének szálai Orbán Viktor miniszterelnökig vezetnek – mondta az ellenzéki párt elnökségi tagja vasárnap, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

A DK politikusa szerint a Völner-ügy szálai egészen Orbánig vezetnek

Fotó: Facebook/Ráczné Földi Judit/videórészlet

Ráczné Földi Judit közölte, a Völner-ügy másik gyanúsítottja, a "letartóztatott Schadl György végrehajtóként éveken át fedezte a felcsúti fociakadémiát" a DK által indított TAO-perekben, amelyekben arra kerestek választ, mire költötte a felcsúti fociakadémia a kapott közpénzeket.

Hangsúlyozta, Schadl György végrehajtóként akadályozta, hogy minden adatot megismerhessenek, ami "egyértelmű bizonyíték arra, hogy a Völner-ügy szálai a miniszterelnökig vezetnek".

A DK politikusa kijelentette, azonnali magyarázatot várnak a kormányfőtől arra, "mit kapott a vesztegetés miatt letartóztatott Schadl György azért cserébe, hogy végrehajtóként fedezte a Felcsútot".

Forrás: mti.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Horizont: ma, 19:45 ♦ "Menthetetlen ország az, ahol minden politikus ártatlan, mint a ma született bárány, miközben mindenki ott ügyeskedik, ahol tud és nem szégyell, aztán ha valami félig kiderül, akkor jön a sóhajtozás, hogy a másik oldal tehet mindenről és jön a magyarázkodás, hogy ez miért nem lopás, és miért nem felelős csak mindig valaki más. Ez megint az, aminek tűnik. Ez a rongyosra cincált, örökérvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@sgl: ma, 07:12 ♦ Tudomásom szerint az ellenzéki országgyűlési képviselőjelölteknek nyilatkozatot kellett tenni, hogy ők tiszták, fedhetetlenek, ha nem akkor azt sürgősen pótolni kellene, de sajnos a papír mindent elbír.
kereső
Tényleg , kedves dk, miért van még mindig köztetek "politikusként" Földi?
kereső
@Macskaszem: Én meg azt nem értem, hogy miként lehetnek MZP új pártjának majdani tagjai azok a politikusok, akik a 2010 előtt még kiszolgálták a legkártékonyabb mdf-et, kiszolgálták és maximálisan támogatták orbánt. Részesei voltak az mdf horthysta világot felélesztő poltikájának, annak amiből orbán újfasizmusa kinőtt. És miként akarja ezt a 2010 előtti világot MZP???
ómió
A diplomás komcsik, mindenesetre, megpróbálják odáig hazudni!
Macskaszem
@sgl: Minden offshorozás az országot károsítja.
Medvepapa
@Eladott Ország: De ha hamis lesz a papír, tavasszal mi is adhatunk neki, nekik hamis szavazólapot. Bár ennek is mi isszuk meg a levét. " Mert az nem lehet, hogy annyi szenvedés hiába ontja vér ". " S keservben annyi hű kebel szakad meg a honért ".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.