A 105-ös busz módosított útvonalon fog közlekedni, a Lánchíd utcát várhatóan le fogják zárni.

Hétfőn Budapesten külföldi delegációk közlekedése miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel vasárnap.

Macron látogatása miatt forgalomkorlátozások lesznek hétfőn Budapesten

Fotó: Facebook/Emmanuel Macron

A hatóságok a delegációk miatt több forgalmas útvonalat, csomópontot időszakosan lezárhatnak, a közlekedést rövid időre megállíthatják. A korlátozások a BKK járatait is érintik, ezért hétfőn Budapesten a felszíni közlekedésben hosszabb menetidőkre kell számítani. Érdemes a metrót választani, illetve a szokottnál korábban útnak indulni.

Az I. kerületi Lánchíd utcát hosszabb időre, várhatóan 10 órától 22 óráig lezárják a közúti forgalom elől, a 105-ös autóbusz módosított útvonalon közlekedik, a Clark Ádám tér és a Várkert Bazár helyett a 178-as autóbusz Alagút utca, Szarvas tér és Dózsa György tér megállóhelyein áll meg.

Az aktuális közúti és közösségi közlekedési változásokról a bkkinfo.hu oldalon, valamint a BKK Info Facebook-oldalán olvashatók friss információk – közölte a BKK.

Hétfőn Magyarországra látogat Emmanuel Macron francia köztársasági elnök, és csúcstalálkozón vesz részt a visegrádi országok miniszterelnökeivel. A tervek szerint a francia államfő kétoldalú megbeszélést folytat Áder János köztársasági elnökkel, majd Orbán Viktor miniszterelnökkel, azután csatlakozik a V4-ek kormányfői egyeztetéséhez.

Forrás: mti.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Még ilyet, a csatornafedeleket le sem hegesztik? Ja, h ő nem putyin, aki előtt hasra kell esni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Honnan veszünk félmeztelen négert, aki a reptéren fogadja és ölelgeti..?
Nyírfa
@lampa laz: Erdogan esetében tanúsítom: kint voltam a tüntetésen, összezsúfoltak minket , körbe zártak, és addig nem mehettünk sehová, amíg a török el nem hagyta Budapestet.
Iszonyodtam a rendőreinktől.
lampa laz
@Nyírfa: Jani bácsi idejében ha jöttek a csókos haverjai akkor az óvodás kiscsoporttól a nyugdíjas tagozatig mindenkinek ki kellett állni az útszélére, zászlót lobogtatva, h lássa a vendég a magyarok 'szeretetét'. Most meg még az egereket is visszakergetik a lyukba ha jön egy ilyen... hova lett a világ?
Nyírfa
@lampa laz: Te, én 68 éves vagyok, de nem emlékszem, hogy kirendeltek volna integetni! :) Pedig akkoriban én is baráti népnek tartottam a szovjeteket!
ómió
Forgalomkorlátozások? Akkor, ugye, "haladóék" majd most is "tiltakoznak"? Amúgy meg a "keleti nacionalizmus fertőjébe" hogy kerül egy tüchtig anarcholiburnyák Micron?
lampa laz
@Nyírfa: 1-2 nosztalgiás tv híradót nézz meg a 60-70-es évekből amikor itt járt a Honecker Erick meg Brezsnyev Leonov Iljics, h a belvárosban milyen boldogan integettek nekik. Már a reptéren is virágcsokrokkal fogadták őket a kisdobosok.
Még jó, h a csutkány ezt nem vezette be, eddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.