Németh Szilárd a hétfői "ki tud szervilisebbet posztolni" verseny reménybeli dobogósa arról osztott meg egy bejegyzést, -hangfelvétel nyista!- hogy miként gondolkozik a 100. születésnapja alkalmából általa meglepett Kati néni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szívesebben hallanám szellemileg 100 %-os fiataloktól.
De valamiért azoknak más a véleményük.
Aki Én
Szívesebben hallanám szellemileg 100 %-os fiataloktól.
De valamiért azoknak más a véleményük.
kissé felnőttem
de hol élt a mama eddig Karintiába vagy Kanadában ? ha itthon akkor meg vagy vak és nagyot halló vagy már a demencia uralja a mondatait. ilyen alanyokkal nyerhet akár a Békakirálylány is.az értelmi képességek tudatában lévők közt sokan mást mondanának .
nezelodo
Kati mama elvesztette a covid miatt a szaglását. és nem érzi a nyomdafesték friss szagát, a hat-hét db tízezresnek, amit a postás vitt neki nyugdíj gyanánt. Azt meg biztos észre sem vette, hogy a bankók sorszáma hibátlanul követi egymást, mivel a szárnyaló gazdaság termelési fedezetét a pénzjegy nyomda szapora gépei adják.
Nessy
Biztos vitt ajándékot is neki Németh. Mivel eddig még nem volt 100 éves, másik kormány nem tudta ezen a címen megajándékozni!
csak úgy....
móricka nagymamája is tudja utánozni az uhut,csak a kérdést helyesen kell föltenni...
namihami
Mennyi idő lehetett betanítani szegényt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.