A baleset vasárnap késő este történt.

Szarvasvonulásba hajtott a fideszes Hoppál Péter, több állat elpusztultFotó: MTI/Máthé Zoltán

Szarvasvonulásba hajtott bele szolgálati autójával vasárnap késő este a Fidesz országgyűlési képviselője – írja az ATV információi alapján a 24.hu.

Hoppál Péter egyszerre négy szarvasba hajtott bele a Baranya megyei Kémes határában. Mind a négy állat a helyszínen elpusztult.

Az autó eleje leszakadt és teljesen összeroncsolódott, a légzsákok is kinyíltak, Hoppál viszont sértetlenül szállt ki az autóból.

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Ha tábla is jelezte a veszélyt (már pedig biztos), akkor a sofőr a hibás. A négy állatot ki kell fizetni. Mindenesetre négy szarvast kivégezni, biztos nem a megfelelő sebességgel ment.
Ditrich
De legalább ne kérkedne vele a rohadék! Ezek miatt a nagy arcú szarháziak miatt lett túlélő show az autózás Magyarország közútjain!
csagyi
@simmering73: 17:50 Jogos a felvetésed!
Ha tábla jelezte akkor jön a gumi szabály:nem az út és egyéb tényezők szerint vezette a járművet. Ha ez a tényállás akkor gond van! Vagy: nincs gond majd veszünk neki egy másikat+az állatok értékét is megtérítjük.("közpénzből")
nezelodo
Mivel ment, páncélautóval, hogy "csak a szarvasok vesztek oda"? Más földi halandónak még az unokája is fizet, mert tuti, hogy tábla figyelmeztetett a rendszeresen előforduló rudlira.
bence
Fordítva kellett volna történnie ! A nagyobb állat megmaradt , a vétlenek áldozattá váltak ! A felbecsülhetetlen kárt amit okozott , többszörösen fizettetném meg vele !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.