Keddtől hatályba lépett a vakcinaigazolások kölcsönös elismeréséről szóló egyezmény a két ország között. Az utazásra a beoltott állampolgárok mehetnek, és a vakcina típusától függetlenül egy negatív PCR-tesztet is produkálniuk kell repülés előtt.

A koronavírus ellen beoltott magyar állampolgárok az oltóanyag típusától függetlenül szabadon, karanténkötelezettség nélkül, egy negatív PCR-teszt bemutatásával utazhatnak a Seychelle-szigetekre – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Szijjártó bejelentette, utazhatnak a magyarok a Seychelle-szigetekre

Fotó: Facebook/Szijjártó Péter/videórészlet

Szijjártó Péter elmondta, a politikai megállapodást követően hétfőn a technikai egyeztetéseket is lezárták, így keddtől hatályba lép a vakcinaigazolások kölcsönös elismeréséről szóló megállapodás a Seychelle Köztársasággal.

Vágás nélkül, egy svenkben felvett videó a reptérről:

A repülőtérről bejelentkező miniszter közölte azt is, Brüsszelbe indulnak, hogy a külügyminiszterekkel megvitassák az Európai Unió bővítésének kérdését. "Ismerve az álláspontokat, nem lesz egy vidám vita" – fogalmazott.

Forrás: mti.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pági
Kinek dolgozik ez a balfék? A gazdagoknak, hogy a S. szigetekre utazhatnak, vagy a lakosság nagyobb részének ,akik egyik hónapról a másikig élnek?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
Megacurva anyját akinek ennyi pénze van és utazgat.Nem munkával hanem csalással szerezte meg.
Pálinkás Pál
no ...oltásosok...negatív PCR- teszttel bárki mehet...sokat ér a bárcátok...ja bocsánat, mehettek a karácsonyi vásárra aranyáron...
Béla333
Ez azért elég fontos hír a maffia pénzmosóinak...
Mondhatni a legfontosabb így a választásokhoz közeledvén...
Eladott Ország
Orbán egyre többen kívánnak utazni Afrikába és környékére. Ez normális? Térj már vissza a valóságba te zavarodott elméjű pálinkaimádó pocakpogácsa! Magyarországon kb 10 millió ember él, hányan terveznek most utazást szerinted?! Van neked minimális fogalmad arról, hogy hogyan él a többség?! Ne keverd már a hétköznapi embereket a maldívozó Mészárossal, a szuperjachtozó Szíjjártóval, a falukat vásárló Rogán földesúrral! Te tényleg nem érted, hogy a többség egyszer sem fog Afrikában nyaralni?! Se idén, se jövőre, se azután. Az is kérdés, hogy idén több millió ember egyáltalán fog-e nyaralni. Ugyanis képzeld, gazdasági válság (is) van. Nem mindenkinek szórja a milliókat a kormány, nem mindenki mutyis haver. Nem tudni, hogy az ilyen kijelentéseidnek az arrogáns cinizmusosod vagy a realitástól elszakadt elméd az oka. A várból nem látszik a magyar valóság! Az orvosa azt mondta neki ,hogy elmebeteg, ő meg azt hitte, hogy azt mondta elmehet.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/154493589_464438641587528_2044436226502330643_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=tmP1uKkMKEkAX_3cDgB&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT8XB02LGSRPeO9KWjKWm2d6KTA91-f3NzK50aCOYiyXiw&oe=61DD75BF
Pági
Kinek dolgozik ez a balfék? A gazdagoknak, hogy a S. szigetekre utazhatnak, vagy a lakosság nagyobb részének ,akik egyik hónapról a másikig élnek?!
Nyírfa
Megyek a Sparba. Amíg rá nem teszi a kezét az állam.
Nyírfa
@sgl: Próbálom a járványra fogni az ellenzék passzivitását. Próbálok arra gondolni, hogy folyamatosan dolgoznak az új kormány programján, egyeztetnek, szorgoskodnak, szervezik a szavazatszámláló hálózatot. Próbálok bízni, és erősen remélem, hogy siker fogja koronázni az erőfeszítéseiket.
De: ha győzünk, abban benne lesz az EU keze, nélkülük béna kacsa az ellenzék, mert , ugyan kapcsolt, de későn, és közben kiengedte a kezéből a médiákat, szépen beszélt, ahelyett, hogy az asztalt verte , és kint táboroztatta volna a szavazóit a Kossuth téren. Nem volt igazi ellenállás, és ennek isszuk is a levét. Orbán megszállta az országot mint annak idején a nyilasok.

Igen, magam is terelésnek látom, de csak részben - kicsit a Huxittal is próbálnak fenyegetőzni.
Nessy
Végre! Rájöttem, mire költsem a nyugdíjprémiumot!
kereső
@sgl: @Nyírfa: Az ellenzék "béna kacsa"- nem szólhat, nem kampányolhat csak MZP.
csapnivalo
Kezd kialakulni az adóforintok mozgása. Térképen szépen le lehet követni a keleti "demokráciák" egymás utáni beléptetése a magyar "túristák" útvonalába, ahova szabadon lehet utazni. Gondolom technikailag ezen az útvonalon a legjövedelmezőbb a kormánynak lopni kifelé az országból a szavazóik sűrű filléreit és az EU-s támogatási pénzeket. Ha valaki eljut ezekre a szigetekre önerőből, megnézheti, mi épül ott hazai pénzből.
Nyírfa
@kereső: Valahogy erről mindig elfeledkezem - talán, mert nem természetes?
solidedge
Mint nyugdíjas nem tudtam mit kezdjek a kormány által ránk zúdított pénzzel. Eddig.
Nessy
@Nyírfa: Most, hogy kérdezed! Már keresem a fiókban, mint anno Lőrinc barát a milliókat. Egyelőre nem találom.
Nyírfa
@Nessy: Milliók? Csak hét krajcár! :))
namihami
Na végre, már éppen ideje volt! Már nagyon untuk Kismocsolád-alsót!
Nessy
@namihami: Én is a Járda szigeteket. Végre egy kis változatosság! Áldassék külügyérünk neve!
kereső
@sgl: Szerinted. Ki, tudja mi rejlik a "tiltás mögött valójában"?
Peller Anikó
Hu baszki, mindigis erre vágytam, lakatlan szigeten, csupaszikla tengerparton süttessem a hasam ropogósra. Végre mehetünk, holnap már indulok is. Már meg is vettem a tartalék biciklibelsőt.
ómió
Pedig az efftársak nyilván oda se akarnak!
Nyírfa
Látom, már csomagoltok, itt ne hagyjatok! Valahová elpakoltam a nyugdíjas repülőbérletemet, anélkül meg nem szállhatok fel a kormánygépre. De mindjárt meglesz, csak egy perc!
kereső
Innen hozták haza bróker marcsit? Akkor hiába túráztat toporzék, ki fogják adni ezek is.(a lopott holmit is).
kissé felnőttem
NA mikortól szabad a repülőtök petike viktor ? majd megbeszéljük oda vissza két nyugdijast
bence
Utazhatnak ? Miből ?! Milliók annak is örülnek , hogy egyik hónaptól a másik hónapig kijön az éhbérből amit a kormány odalökött nekik ! Az elszabadult árakról már nem is beszélve !
teuton57
Hurra azonnal indulok!!! De Szofoso kifizeti az utamat, vagy beajanl engem is egy ingyenes yachtozasra???
evacica
Na Petike, ha hallgattál volna bölcs maradtál volna! Mi a fenéből utazik a magyar átlag polgár?! Ti igen a NER lovagok akik élősködnek a nyakunkon,igen a mi pénzünkön! Hogy fulladnátok bele a lopott pénzbe!
ómió
@kissé felnőttem: Volna pofátok odamenni, amikor az a "gonosz fideszes Szíjjártó ügyezte le"? Hát, efftársi ez a "szolidaritás"?
kissé felnőttem
nem pofa kell hozzá akarat pénz mint a jahtozásokhoz focimeccsekhez.Valamikor a kocsmában lehetett jó üzleteket kötni ma a focimeccsen, meg szotyit köpködni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.