A Halott Pénz és a Wellhello közös számának címét idézte a miniszterelnök.

Orbán Viktor kedd délután ennyit írt ki a közösségi oldalára: 

"Emlékszem, Sopronban"


Ezzel a 100 évvel ezelőtti népszavazásra utalt a kormányfő. Ma van pont 100 éve ugyanis, hogy Sopron megszavazta, hogy magyar város marad. 

Forrás: Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

K-2SO
Jó pár év múlva ez a szöveg kicsit máshogy fog kinézni Orbán közösségi oldalán:

Emlékszem, Sopronkőhidán
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
@Horizont: Sopron egy gusztustalan túl terhelt város ami ócska 30=50 milliós putrikat árul a határ közelsége miatt a körforgalmaktól meg már migrénem van! Nem is járok sűrűn oda csak ha nagyon muszáj!Hiába Fidesz város nem sok mindent fejlesztettek...
Istenakinincsen
Arra sem emlékszik amit tegnap mondott,vagy ha mégis,akkor letagadja.fejből még két értelmes mondatra sem képes(a jól bevált közmondásain kivül).Ki irja a szövegeket amiket felolvas?Ez csak egy bábu a fronton?
K-2SO
Jó pár év múlva ez a szöveg kicsit máshogy fog kinézni Orbán közösségi oldalán:

Emlékszem, Sopronkőhidán
ómió
Vajon akkor is így szavaztak volna, ha tudják, hogy 25 év múlva a bolsi nyomor csap le rájuk?
rokker33
@Horizont: Én már nem járok át sűrűn, ha megyek haza akkor a határtól az M85 pár km már nem kell bemenni a városba! Hogyan jellemezném Sopront? A körforgalmak városa! Rengeteg körforgalom van !Ennyit sehol nem tapasztaltam még Bécsben sincs annyi, mint Sopronba :) Az utak kátyúsak szűkek rossz minőségűek! Zsúfolt a sok osztrák autó miatt szinte idegörlő átmenni rajta és épülnek az új lakások is.Kár hogy azt a kis szépet is tönkre tették ami volt a szép dombos részre épülnek az 50=100 milliós lakások a belvárosban meg Romániából Ukrajnából költöznek be a jobb élet reményében...Nem így képzeltem el egy nyugati határhoz közeli várost!
rokker33
@Horizont: Azért Barcelonát és Sopront ne hasonlítsd egymáshoz! Jó dolog a körforgalom, ha normálisan kivan építve, de a lyukas foltozott csak az aszfaltra felfestett körforgalom na az nagyon gázul néz ki és este nem túl praktikus, mikor a vonalakat alig lehet látni a sok folt és kátyúk miatt :( Na van Sopronnak ilyen " körforgalma" is ;)
Istenakinincsen
@rokker33: Ez nem egészen az utak minőségéről és a körforgalmakról szól,nem látod?Orbán emlékszik 100 évvel ezelőttre?...hmm.58 éves lehet kb,és arra sem emlékszik amit két hete mondott.Azért nem emlékszik semmire mert nem a saját fejéből beszél.Valaki(k)leirja neki hogy mit kell mondani.Felolvassa és ennyi...nem csoda hogy elfelejti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.