Túl vagyunk a negyedik hullám csúcsán és a kormány leszűrheti azt a tanulságot, hogy az unortodox magyar járványkezelés eredményes. Sok élet elveszett, de szavazat alig. Márpedig mintha jövő áprilisig csak ez számítana és ez alapján születnek a megszorításokkal kapcsolatos döntések is. A variánsdetektálás elhanyagolása nem meglepő, hiszen a járványkezelés egyéb területein se követ sokat Magyarország abból, amit a szakértők javasolnak. Nulla kontaktkövetés, a tesztelés minimálisra szorítása és az adatok lehető legnagyobb titkolása jellemzi az unortodox magyar járványkezelést. Durván tarol a járvány Magyarországon, ez azonban az emberek többségét láthatólag nem izgatja, fontosabb, hogy korlátozás ne legyen, mindenki eldönthesse maga, hogy mit gondol a vírusról, oltásról. A kormány az unortodox járványkezeléssel végül is csak kiszolgálja a többségi akaratot. Ahogy a legfrissebb a gazdaságpolitikai intézkedésekkel is. Aztán bárki nyer, májusban az egész rászakad az új kormányra,...

Forrás: forbes.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
@Horizont: Sajnos ezt a járvány-kezelést senki nem tudná jobban csinálni! Főleg úgy, hogy megválasztása esetén a BALOLDAL 100 napig csak találgatna, hogy mi is történjen! Ezért NULLA (0) az esélyük, hogy oda kerülnek! Semmi koncepciót nem láttam tőlük, hogyan dolgoznának az első (1.) naptól kezdve, úgy hogy nekünk jobb legyen! Ja, és az összetartás is NULLA(0) náluk!

Kapitány, kapitány...

www.youtube.com/watch?v=I65AxbtMUqE
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
@Horizont: De ezt csak mi mérjük fel, azok az emberek, akiknek nincsen igényük a gondolkodásra, az önálló életvitelre, az önmegvalósításra, a felelősségvállalásra, azok mindig vezér- és rendpártiak lesznek, értsünk alatta bármit: a puha diktatúrától a nácizmusig.
Aki Én
@Horizont: @Nyírfa: De sajnos a híveken múlik. Azokon a nagyon buta embereken, akik ebből semmit nem látnak. Meg a néhány érdekelt hazaárulón.
verőce21
Szerencsére a Fidesz nem fél az ilyen "rászakadásoktól"!
Már többször bizonyította, hogy helyt tud állani a magyarokért. Nyugodtan rábízhatjátok magatokat továbbra is...!
K-2SO
Matisyahu - One Day

"All my life I've been waiting for
I've been praying for
For the people to say
That we don't wanna fight no more
They'll be no more wars
And our children will play
...
It's not about
Win or lose
Because we all lose
When they feed on the souls of the innocent
Blood drenched pavement"

www.youtube.com/watch?v=sl9voSKJmEU
verőce21
@Horizont: (09:05) Mi hátrányod származott belőle az elmúlt 10-12 évben, hogy ilyen szkeptikus vagy ezzel kapcsolatban?
Nyírfa
@Aki Én: És a hívek mozgósíthatóak, akár az életüket is adják a pártért, a kormányért.
verőce21
@Horizont: Ezek csak lózungok amiket írsz, semmi konkrétum!
Én pedig úgy tudom - már csak innen a blogon keresztül, mert elég nyitott vagy -, hogy jelentősen gyarapodtatok, az egész család. Nemcsak anyagiakban, hanem életminőségben is!
Nyírfa
@Horizont: Hát, nem sorolom a neveket! :)))
Ha magasugrólécben gondolkodom, talán a 30 cm-t átviszik. Nem tettem túl magasra?
Nyírfa
@Horizont: Az unokákat kivéve, merthogy még nincsenek: dettó!
Bástya Béla Elvtárs
@Horizont: Sajnos ezt a járvány-kezelést senki nem tudná jobban csinálni! Főleg úgy, hogy megválasztása esetén a BALOLDAL 100 napig csak találgatna, hogy mi is történjen! Ezért NULLA (0) az esélyük, hogy oda kerülnek! Semmi koncepciót nem láttam tőlük, hogyan dolgoznának az első (1.) naptól kezdve, úgy hogy nekünk jobb legyen! Ja, és az összetartás is NULLA(0) náluk!

Kapitány, kapitány...

www.youtube.com/watch?v=I65AxbtMUqE
verőce21
@Horizont: Nem rossz eredmények...! Akkor remélem, mindent meg fogtok tenni áprilisban hogy minden így is maradjon...!
verőce21
Az ellenzékiek pedig alkossanak LMBTQJSz/ xyz kolóniát:

.. L -endvai (madame)
.. M -árki
.. B -olgárbojler
.. T -ordai
elQ -ró
.. J -akab
.. Sz -abó
stb.
Nessy
@Bástya Béla Elvtárs: Különösen, miután a kasszában hitelleveleken kívűl mást nem találnának! Arról már előre gondoskodott pártunk és kormányunk! A kassza csak azért marad a helyén, hogy meglegyen a látszat, nekik elég volt a kulcs, és a vészhelyzeti "kormányzás", aminek az égisze alatt jövő nyárig ( per pillanat) azt csinál O.V., amit akar. A droidok lelkesen támogatják, ha nem is tudják, mire igenelnek lelkesen.
Nyírfa
@Horizont: Gondoltam, de adtam egy kis esélyt, hátha.
Yoda69
Jól mondta Bod Peter Ákos a fideSS egy romhalmazt hagy maga után.
Ezért is nagyon fontos, hogy legyen elszámoltatás, mert ilyen ország rombolást se a tatárok se a torokok nem hagytak maguk utan, mint amit orban es a sleppje.
Peller Anikó
@sgl: Így van, pontos,

"Kádár a legszarabból hozta ki a legjobbat.
A sperma a legjobb lehetőségből kihozta a legszarabbat."
Eladott Ország
A fidesz 19-re lapot húz. Ha nyerne, a forintot elinflálná ( ahogy most is teszi) a többi hiányzó pénzt meg más helyről elvenné és felvenne kínai vagy orosz hitelt, vagy mindkettőt, aztán nekünk kampó lenne, azaz harangoznának.
Rizikó
Jó lenne az önjelölt szakértőket és hangoskodókat szembesíteni a tényekkel. Itt a vége és aki veszélyhelyzetben riogat, az bűncselekményt követ el.
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: Kiváló! Pelikán a mi emberünk! A nép egyszerű fia! Naiv rácsodálkozás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.