Dúró Dóra közösségi oldalán jelentette be, hogy ezen a hétvégén Debrecenben, Szegeden, Békéscsabán és Veszprémben szerveznek demonstrációt.

Oltásellenes tüntetések lesznek több magyar városban is a hétvégén

Fotó: Facebook

A Mi Hazánk elnökhelyettese azt írja, azért tüntetnek, hogy

„kiálljunk azok mellett, akiket munkahelyük elvesztésével vagy bármi mással zsarolnak, és akiket hátrányosan megkülönböztetnek. A héten már indul az öt és tizenegy év közötti gyerekek oltása is, akiket így szintén alá fognak vetni a diszkriminációnak, ezt nem engedhetjük! Elég a Covid-diktatúrából!”

Forrás: atv.hu

Címlapkép: Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Qqberci: Lélegzetelállító ez a nő. De nem úgy...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Jelszó: "Lélegeztetőgépen akarok elpatkolni!"...
Aki Én
Mit szól Dúró sógora, az abszolút oltáspárti gyerekorvos?
Aki Én
@Qqberci: Lélegzetelállító ez a nő. De nem úgy...
Peller Anikó
@Qqberci: Nem pontosan, azt akarom, hogy ti dögöljetek meg lélegeztetőgépen. Vagy csak fulladjatok meg. Tisztelettel Túró Dóra.
Pálinkás Pál
@KisTehen: csollány az oltás után került a kórházba..a janssent ,amit kapott, be is tiltották szlovéniában,...kobor meg igazán rossz példa..egy 80 éves rockzenész,mint az egészséges élet ikonja...teljesen elbutultatok..
Pálinkás Pál
@KisTehen: egészségedre, nem foglak sajnálni ha bajod lesz tőle.../ mármint a janssentől, magad döntöttél../
Pálinkás Pál
@KisTehen: nem...nem az oltásba, de nem is a covidba...
Baker
Belépés csak maszkban, védettségi kártyával :P
Rockxy
hát ja.
a materialista megközelítés legtöbbször nem üdvös, viszont gyakran átkos.
háttérinfó:
youtu.be/0uMF9IspVkU
dr bél flóra
Dóri, Dóri, Dóri, Dóri! Téged hányszor beoltottak már, oszt' semmi bajod !!!
kereső
@Pálinkás Pál: Korábban megírtuk, hogy Csollány Szilveszter, olimpiai bajnok tornász lélegeztetőgépre került koronavírus miatt. Az is kiderült, hogy Csollány nem adatta be magának a koronavírus elleni vakcinát.
kereső
Nem tudom miért is tüntetnek? Hiszen tüntetés nélkül sincs oltakozási kedv Magyarországon. Ötezer alatt a napi oltottak száma.
Pálinkás Pál
@kereső: de kapott ,janssent, majd kórházba is került, nézz utána..
kereső
@Pálinkás Pál: Te nézz utána- mindenhol az a hir, hogy nem volt hajlandó az oltást felvenni. Ezt nyilatkozta az orvosa is.
Pálinkás Pál
@kereső: tegnap már idelinkeltem...és ausztriában nem edzősködhetett volna oltás nélkül...
kereső
Dóra inkább arról nyilatkozzon, a nagy függetlenségében- amely teljesen kilóg a fideSS scheggéből-, hogy miért is szavazták meg a rekviráló törvényt? Miért akarnak rosszat a vásárlóknak, és főleg a kispénzűeknek? Miért támogatják az újabb lopást?
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: miért nézzen utána, tedd ide a forrásodat nyomi. Beszélsz a levegőbe, kimagozod a hülyeségeket a netről ami nem baj, de terjeszted.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: tegnap idetettem már, akit érdekel ,megkeresi..
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: hovaide bazmeg, ide nem tetted.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: tegnap 4 cikk alá is odatettem, mondtam akit érdekel, megkeresi...
kereső
@Pálinkás Pál: Oltott vagy sem?
Csollány Szilveszter rendelkezik oltással, legalábbis erről papírja van. November elején kaphatta meg a Janssen, egy dózisú szert. Az olimpiai bajnok a közösségi oldalán korábban rendszeresen osztott meg oltásszkeptikus tartalmakat. Novemberben azonban Ausztria bekeményített, és mivel Csollány Szilveszter edzőként ott dolgozott, szüksége lehetett oltási igazolásra.
December 6.-i hir: Csollány Sz. három hete kaphatta el a virust- azaz , vagy kamu volt az oltás, vagy már fertőzött volt., amikor felvette.
Pálinkás Pál
@kereső: ja...mert percre megmondod,mi...és közel sem vagyok benne biztos hogy a covid ütötte ki..ja..és miért is lenne kamu oltás?..hiszen tele a kórházak oltottakkal, az mind kamus?...
mediaforras.com/usa-a-jarvanyugyi-hivatal-jelentese-szerint-a-beoltottak-kozott-terjed-az-omikron-1248
és hogy ne mondd hogy konteós oldal, itt az eredeti is..
www.reuters.com/world/us/most-reported-us-omicron-cases-have-hit-fully-vaccinated-cdc-2021-12-10/
vacsi
Ez a Mi Hazánk mozgalom életveszélyes a magyar emberekre - és természetesen, elsősorban a gyerekekre!
vacsi
@Peller Anikó: Ha nem is ilyen durván, de bennem is hasonló gondolatok forognak...
kereső
@Pálinkás Pál: Tudod mit, nem érdekel. Lexarom tabletta-, hogy mit mondasz Te, meg Dúró, meg Gödény- Ti vagytok az erőszakos "hittéritők", de amikor baj van, akkor Ti veszitek el a helyet meg veszitek igénybe a kevés személyzetet a normál betegek elől. Jó lenne mrá, ha alább adnád egy kicsit- nem kicsit irritáló az amit itt művelsz. Irtam már máskor is. És Csollánynak csak kivánom, gyógyuljon meg- meg mindenki aki elkapta és szövődménnyel kórházba került.
Csak egyet kérek még- ne tartsd hülyének, meg ne mond covid-nácinak aki beoltatta magát, és nem hajlandó tagadni a virust.Befejeztem.
Pálinkás Pál
@kereső: szar ügy, amikor szembesítenek a valósággal...aztán...nem velem van tele a kórház, nem dúróval,meg gödénnyel, hanem az oltottakkal..ami meg a covid-nácizást illeti...azt arra mondom, aki erőszakkal akarja a másikat oltatni..még valami?...
kereső
@Pálinkás Pál: szar, ügy amikor a saját szemednek sem hiszel- nem szembesitettél Te engem semmivel sem. Ki franc akarja rád erőszakolni az oltást? Senki. Azt csinálsz amit akarsz- Te hinted itt állandóan az agymenéseidet. És Csollányról sem derült ki, hogy ténylegesen oltott volt-e, vagy csak kapott jó pénzért egy igazolást. Mert ilyen is van.
Pálinkás Pál
@kereső: nos..a ti táborotok kezdte hörögni hogy oltatlan...ha valóban csak az egészségéért aggódsz, akkor nem mindegy?..
Nessy
Drága Dórika! Rendes család más a karácsonyra készül! Aki meg nagyon ráér, mert hét közben sem dolgozik, az menjen, legalább némi ordítozással levezeti a benne lévő feszültségeket! Engem nem érdekel ki, miért nem kér oltást, saját döntése, de ő se kiabáljon kígyót, békát arra, aki beoltatta magát!-Nem vagyok covid náci, rettegő hülye és a többi kedves jelzőre sem tartok igényt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.