Még egy hónapig hallgathatják meg az ügy részeseit, vizsgálhatnak dokumentumokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

K-2SO
Nincs Városháza-gate, hiába erőltetik a fidióták.

Viszont vannak kormányzati-gatek, államot megkárosító spanokat gazdagító valóságos mutyik:

"Hallott Ön arról, hogy a kormány nemrégiben pályáztatás nélkül eladta a taszári repülőteret egy olyan cégnek, amelyet fél éve alapítottak és cégnyilvántartás szerint nem állapítható meg, hogy ki a valódi tulajdonosa?

hvg.hu/ingatlan/20211126_vagyonkezelo_ceg_eladas_taszari_repuloter?fbclid=IwAR0u31ZgUGN7zJqfCBople68o_h3ONZYxY4K8oz8Dzm0bTzf9Jw-sHd9fgE

És arról hallott, hogy a kormány eladta a MÁV egykori Andrássy úti székházát is, a korábban meghirdetettnél jóval alacsonyabb áron?
És arról hallott, hogy ezek mellett az állam eladott még a közelmúltban két Balaton-parti szállodát, két Balaton-parti kempinget, egy, a budai Várban található luxusingatlant és a belvárosban, a Széchényi-téren található volt MALÉV-székházat?

444.hu/2021/11/25/a-kormanyzati-vagyonkezelo-sem-lazsalt-ha-ertekes-ingatlanokat-kellett-eladni-milliardos-befektetoknek?fbclid=IwAR1qBmigZYfrGpXgFQBUih8Tr-Hoa2aXRjR-A9QR0ztw2adMVgcMm2-SLMA

És arról hallott, hogy a vevők mind-mind Fidesz-közeli befektetők voltak?
Ha nem hallott róla, akkor az azért lehet, mert a Fidesz mindent megtesz azért, hogy Ön más ügyekről halljon. Például a budapesti Városházáról, amit ugye a valóságban senki nem adott el és nem is akar eladni.
Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy mindenkihez eljusson az igazság!"
(Karácsony fércbuk bejegyzése)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.