Azért január 12-én szeretnének újra tárgyalni a tanárok éredekképviseleteivel.

Az Emmi szerint a pedagógusok sztrájkja a baloldal műveFotó: Kásler Miklós/Facebook

Csütörtökön a Pedagógusok Szakszervezete és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete sztrájkot hirdetett január 31-re, mert nem tudtak megegyezni sem az oltatlan tanárok helyzetéről, sem a béremelésről. Erre érkezett meg az Emmi válasza, ami egy gondolatra fókuszál: mindez a baloldal hibája.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleményben jelentette ki: a januárra és márciusra bejelentett pedagógussztrájk a baloldal kampányakciója.

A baloldal minden választási kampányban dróton rángatja a pedagógus szakszervezeteket és politikai akciókra veszi rá őket – írja a hvg.hu.

A szakszervezetek vezetői a januári béremelés elhalasztását kérték és visszautasították a kormány 200 ezer forintos cafetéria ajánlatát is, ebből is látszik, nem a megegyezés a céljuk, hanem a hangulatkeltés és a baloldal politikai kampányának támogatása

– szól a közlemény, melybe azt is belefoglalták, hogy továbbra is nyitottak a tárgyalásokra, amelyek január 12-én folytatódhatnak.

Forrás: hvg.hu
Fotó: Kásler Miklós/Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
Én nem sztrájkolok!!! Helyettesítek... Olyat, aki beteg, vagy a gyermeke az!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Gondolom pont úgy mint a 36 ezer fős hullahegyed.
Menj a pi-be , vén hülye.
nezelodo
Nem lenne észszerűbb a mocskolódás helyett megfizetni őket? Bár sejthető, nem áll érdekében a fidesznek, hogy művelt, tovább tanulni képes generáció kerüljön ki az iskolapadokból! Persze nem akarják megismételni amit a korai Kádár rendszer, hogy lehetőséget adjanak a a kevésbé tehetős családok gyerekeinek is a kiemelkedésre! Megfelel nekik a szochazás, ifjúkommunista emlőn nevelkedett réteg és azok leszármazottainak bebetonozása a politikai kulturális hatalomba, immár szélsőjobbos eszméket vallva.
Nem sok értelme lenne még a tárgyalásnak sem Orbánnal, hiszen látták milyen gátlástalan módon verte át pl. az orvoskamarai vezetőket a géniuszunk, és a tanárok is tanulhattak tőlük egyet és mást. Az hogy az orvosbáró mit mond az érdektelen, látjuk az "eredményeit" a járványügyben, és általában az egészségügyben.
ómió
Ugyan már! Egy havi fizulenyulás és tízezres elbocsátás a körükben - Böszme módra(!) - mindent "orvosolna"! Ahogy anno!
Nessy
A lebutított és félelemben tartott emberek előtt lehet a nagy megmentőként szerepelni! Ezt Orbán megtanulta. Lehet, hogy nem Platontól, de valamelyik diktátor barátjától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.