Schobert Norbiék a Norbi Update közösségi oldalán nemrég rendesen nekimentek pár közkedvelt terméknek – írja a promotions.hu.

Schobert Norbi reklámkampányától megint kinyílt a bicska a kommentelők zsebében: "Döngő léptű háziasszonyoként meg fogok bírkózni ezzel problémámmal"
Fotó: TV2

Az utóbbi időben több bejegyzés is megjelent az oldalon, amikben különböző termékeket hasonlítanak össze általában cukortartalom szempontjából az Update élelmiszerekkel.

A végeredmény természetesen mindig Schobert Norbiéknak kedvez, így már több termék is elhullott a fitneszguru és csapata által indított csatában.

Osztálykirándulásaink elmaradhatatlan kelléke volt a műanyag szívószálas SIÓ gyümölcslé. A hátizsákban együtt aszalódott édesanyánk 5 centi vastag szendvicsével, mire pedig megihattuk, éppen olyan meleg volt, mint a Volánbusz rozoga Ikarusainak klímátlan utastere. A dobozát úgy gyűrtük össze, akár a legkeményebb rockerek, a szívószálát pedig úgy szopogattuk, mint Kojak a nyalókát. Sajnos már akkor is tele volt cukorral, így a szomjunkat nehezen oltotta, de nagyon finom volt! Most sem állítjuk, hogy a SIÓ gyümölcsitalok elégtelen minőségűek lennének, alternatívát viszont kínálunk mindazoknak, akik kevesebb cukor mellett is hasonló felüdülésre vágynak. A döntés a Tiétek, mi pedig csak annyit kérünk Tőletek: egytek jól, legyetek jól!

- olvasható a bejegyzésben.

Egy kommentelő megjegyezte, hogy nem csak a szénhidrátot, de az árat is össze kellene hasonlítani, amire a Norbi Update ügyfélszolgálatos kollégája hosszan reagált is:

Van egy szemtelenül gazdag ember, aki részben környezettudatossági okokból le akarja cserélni a gázüzemű autóját egy Teslára. Be is megy a szalonba kezében 60 millió forinttal. Igen ám, de az ajtóban álló biztonsági őr szembesíti vele, hogy 150 ezer jó magyar forintért tudna venni egy 15 éves Suzuki SWIFT-et, ami ugye még tinédzser. A nagy kérdés, hogy jelen példánknál maradva a gazdag ember számára az ár vagy a környezettudatosság a fontosabb? Nos, nagyon hasonló a helyzet a mi termékeinkkel is. Mert lehet, hogy drágábbak, mint hagyományos társaik, de ha egy nagyon kövér ember választja a cukormentes életmódot, valószínű, hogy csak az ár miatt nem fog ismét igent mondani az olcsóbb, de cukorban gazdagabb termékekre, hiszen már eldöntötte, hogy le szeretne fogyni. Ebből a példából már ki tudja következtetni, hogy összehasonlító posztjaink alkalmával miért csak a cukortartalmat vizsgáljuk. Azért, mert a kilók szempontjából annak van relevanciája. Aki pedig sajnálatosan rossz anyagi körülményei miatt úgysem tudja megfizetni a termékeinket, nem fog álmatlanul forgolódni amiatt, hogy az összehasonlító posztjainkról lemaradt az ár. Őt sajnos nem fogjuk tudni megnyerni termékeinknek, mégha nagyon szeretnénk is.

- összegezte a magát Zoltánnak nevező ügyfélszolgálatos.

Egy másik kommentelő megjegyezte, hogy "szerencse, hogy lehet vizet is inni, ami cukormentes kategóriában verhetetlen", majd hozzátette, hogy az előbbi kommentelő vélhetően arra gondolt, hogy "milyen klassz lenne, ha az egészségesebb termékek sokkal pénztarcabarátabbak lennének"

Lehet inni vizet, mellé pedig lehet enni száraz kenyeret. Garantált a fogyás! De azért elképzelhető, hogy a társadalomban vannak emberek, akik többre vágynak a Monte Cristo diéta kínálta ízletes börtönkosztnál.

- majd felidézte a kommentelő "pénztárcabarát" szavait, amire úgy reagált:

És ugyanez elmondható a lakásárakra is, meg szinte mindenre. Az álmodozás a gyermekek kiváltsága.

Volt, aki megjegyezte azt is, hogy az ügyfélszolgálatos megnyilvánulásai "rendkívül arrogánsak és tiszteletlen a emberekkel", azt is javasolta, hogy keressen másik munkát, mert ez láthatóan nem megy neki.

Egy újabb kommentelő pedig arról érdeklődött, hogy a SIÓ tud-e az összehasonlításról. Zoltán nem tudta, de azzal védekezett, hogy "a reklámjogi szabályok nem tiltják az összehasonlító posztok megjelentetését, amennyiben a feltüntetett adatok valósak".

Csodálatos! Akkor csak nekem vannak lelkiismereti problémáim ezzel a dologgal, de nem kell aggódni döngő léptű háziasszonyoként meg fogok bírkózni ezzel problémámmal. Köszönöm szépen a választ!

- válaszolt a kérdező.

Nagyjából egy hónapja a „Norbi Update Keto Mézédes – Mézhelyettesítő szirup, édesítőszerekkel” nevezetű „mézpótló”-ban olyan dolgokat talált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), hogy kénytelen volt minőségmegőrzési időre és kiszerelési egységre való tekintet nélkül kivonni a forgalomból – írja a promotions.hu.

A laboratóriumi vizsgálatok alapján a termék a termékcsoportban nem engedélyezett adalékanyagokat tartalmaz (tejsav, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, amelyek közül a kálium-szorbát és a nátrium-benzoát tartósítószerek nagy mennyiségben vannak jelen), továbbá a termék a jelölésen feltüntetett értékhez képest tűréshatár feletti mennyiségben tartalmaz szénhidrátot

- olvasható a Nébih honlapján.

Schobert Norbi a Blikk megkeresésére elmondta, hogy az érintett termék két grammal több szénhidrátot és a megengedettnél valamennyivel több adalékanyagot tartalmazott, de addig nem szeretne többet mondani a dologról, amíg az ügy le nem zárul.

Forrás: promotions.hu
Címlapkép: TV2

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Aki pedig sajnálatosan rossz anyagi körülményei miatt úgysem tudja megfizetni a termékeinket, nem fog álmatlanul forgolódni amiatt, hogy az összehasonlító posztjainkról lemaradt az ár. Őt sajnos nem fogjuk tudni megnyerni termékeinknek, még ha nagyon szeretnénk is."

Vagyis a Norbi Update termékek kifejezetten a vastag pénztárcájúaknak készülnek! Tehát Sóher úr nem a nép érdekében kampányol.
volvós
sorbinorbika az ország és a fidess hatalmas buzija... a konyhafónök VIP (?) orális
szolgáltatóreferense...
cirip
"háziasszonyoként"..ilyen szó nincs.
-Háziasszonyként
- háziasszonyokként (többesszámban de akkor nem stimmel a mondat többi részével)
Ezek vannak.

A cikket nem olvastam, mert nem érdekel, viszont az ilyen "újságírói" trehányság, figyelmetlenség, netán tudatlanság (? ) mindig felbőszit.
A kritkákat látva talán legközelebb jobban odafigyelnek, vagy túl naiv lennék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.