Az Opus Global Nyrt. közölte, hogy a Mészáros Lőrinchez tartozó Hunguest Hotels szállodalánc december 17-én megvette az Eger Hotel&Park szállodát – írja az mfor.hu.

Karácsonyi ajándékot adott magának Mészáros Lőrinc – ez a szálloda került a kezébe
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Ezzel tovább növekedett a magyar milliárdos által birtokolt hotelek száma. A hivatalos indoklás szerint

ez a beszerzés jól illeszkedik a HUNGUEST Hotels Zrt. növekedési stratégiájába, az akvizícióval a szállodalánc erősíti pozícióját a vidéki, nagy kapacitású hotelek piacán, továbbá a tranzakció újabb lépés az egységesebb termékkínálat kialakításának irányába.

A kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák alapján Eger a 12. legnépszerűbb úti cél volt Magyarországon 2020-ban, a belföldi turistákat tekintve pedig a 9. helyen áll a hevesi megyeszékhely, mindössze a nagymúltú fürdővárosok előzik meg. A borvidékre, valamint a város történelmi és kulturális örökségére építő attrakciók rendkívül népszerűvé teszik a várost mind belföldön, mind külföldön egyaránt.

A Hotel Eger & Park az észak-magyarországi régió legnagyobb, 1600 négyzetméteres konferenciaközpontjával és 800 négyzetméteres wellnessrészleggel bír. A komplexumot két, korábban különálló szálloda alkotja, az egykori Park Szállót 1920-ban, míg a Hotel Egert 1963-ban nyitották meg.

Forrás: mfor.hu
Címlapkép: MTI/Bodnár Boglárka

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A jó kisfiúk kapnak karácsonyi ajándékot.
ómió
Ahány ház, annyi szokás! Bige efftárs pl. az "ajándékot" már előre megkapta, a magyar gazdáktól! 36 milliárd értékben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.