A fővárosi Fidesz szerint bárhogy is próbálja jószándékú embernek, áldozatnak beállítani magát Karácsony Gergely főpolgármester, valójában pont ő az, aki politikai hadszíntérré tette Budapestet.

Fidesz: "Karácsony Gergely az, aki túszként tartja fogva Budapestet, hadszíntérré tette a fővárost"
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Fidesz Budapest Facebook-oldalán pénteken egy videót tettek közzé, amelyben Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője a főpolgármesterhez szól a Fővárosi Közgyűlésben.

Láng Zsolt azt mondta:

ön egy teljesen kétszínű játékot játszik Budapest életével: eljátssza ezt a drámai, szegény, megbántott, jóindulatú fiút, aki idejött, csupa jó szándékkal, és a kormány bántja, miközben ön az első perctől kezdve nem jóindulatú, nem gondolta komolyan a választási ígéreteit, és nem akar ezzel a kormánnyal együttműködni.

Kiemelte:

Az elmúlt két évben semmi mást nem csinált, mint hadszíntérré tette Budapestet, és hídfőállásokat épített a kormány ellen

A frakcióvezető szerint a valódi vitákkal, a valódi költségvetéssel kellene foglalkozni a közgyűlésben.

Nem arról, hogy ön elmondja azt, ami az egyetlen mentsvára a nem befejezett, megdrágult projektekre, az elherdált pénzekre, a büntetésekre és mindenre

- tette hozzá Láng Zsolt, aki szerint Karácsony Gergely a "szörnyűséges kormány" áldozatának állítja be magát, pedig ez nem igaz.

A videó végén az olvasható:

Karácsony Gergely az, aki túszként tartja fogva Budapestet.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ezek mindegyike verkliként működik.
jesz
Karácsonyt meg a tök alkalmatlan helyettesei tartják fogva...

Például az ATV-ben kínlódó, makogó Kerpel-Fronius többet ártott az alatt a tíz perc alatt Karácsony imázsának, mint Karácsony saját magának a két év alatt...
Pont így makogott régebben egy másik élősködő, aki szerencsére lemondott, és most másokat boldogít, bár ott van a környezetben...szerencsére képernyőre már nem engedik..

Ettő a Kerpeltől is meg kellene szabadulnia Karácsonynak, mert az okozza vesztét.
ómió
Ugyan már! Mutyigeri csupán a kormánnyal együtt nem működő "jutalékos együttműködő"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.