Agresszíven támadt az Országos Mentőszolgálatnál önkéntesként mintavételt végző egyetemistákra egy férfi a Somogy megyei Tabon csütörtökön.

Ököllel verte szét a mentőautót egy vírustagadó férfi, rájuk is támadt
Képünk illusztráció 

Az Országos Mentőszolgálat szerint világ legostobább feltételezése, hogy az Országos Mentőszolgálatnál önkéntesen szolgáló egyetemisták azért mennek mintát venni a Covid-gyanús betegekhez, mert előre megfertőzött tesztekkel szeretnék fenntartani a Koronavírus járvány látszatát. Mégis ezt feltételezte az a Somogy megyei férfi, aki agresszíven támadt tegnap két fiatal mintavevő önkéntesünkre Tabon.

A vírusszkeptikus férfi az utcán lépett oda a védőruhába öltözött fiatalokhoz és azt követelte, hogy adják át neki a levett mintákat. Erre nem került sor, ezért rájuk támadt!

Az egyetemistáknak végül a szolgálati autó nyújtott menedéket, amit a férfi percekig ordítva püfölt ököllel. Miután nem tudta megszerezni a mintákat, saját autójába ülve távozott a helyszínről.

Az eset hatalmas felháborodást keltett a bajtársi közösségben. A rendőrök hamar beazonosították, megtalálták és eljárást indítottak a férfivel szemben.

- tették hozzá.

A mentősök köszönik a rendőrség hatékony segítségét és a mintavételezésben résztvevők áldozatos munkáját! 

Forrás: Facebook
Címlapkép: YouTube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Érdekes, amikor cigány támad a mentősre, az nem hír a propeller-nek
Rockxy
nagyon durva ám!
darabokban van a mentőautó.
Nyírfa
Hogy ilyen veszett indulatok dúlnak az országban, annak vannak felelősei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.