Hiába hallgattak ki már hat tanút, a korábban emlegetett videófelvétel nem került elő Zsiga Katalin rendőr őrmester ügyében.

Váratlan fordulat a megerőszakolt rendőrnő ügyében: ellentmondásba keveredett?
Illusztráció: Pixabay

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrnő azt állította, hogy két kollégája megerőszakolta őt, amit videóra is vettek, és neki valaki meg is mutatta a felvételt.

Az rtl.hu viszont a Központi Nyomozó Főügyészségtől úgy értesült, a sértett tanúvallomása szerint ilyen felvétel az ő birtokába nem került, azt ő nem látta.

Az ügyben a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség más akaratnyilvánításra képtelen állapotát felhasználva, azonos alkalommal, többek által elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást, amelyet soron kívül végez.

Az ügyben a sértetten kívül hat embert hallgattak ki, valamint helyszíni szemle és adatgyűjtés is történt. Az ügyészség szerint a sérelmezett bűncselekményt alátámasztó adatok az eddigi eljárás során nem keletkeztek. Erre tekintettel megalapozott gyanú közlésére törvényi lehetőség nincs.

A rendőrség néhány napja sértődött közleményben kérte ki magának azokat a kritikákat, amelyek arról szóltak, hogy "nagy baj van a mentális szűréssel a magyar rendőrségen".

Forrás: rtl.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.