Péntek este egy jászsági családot leptünk meg Pócs János képviselőtársammal a Karmelita kolostorban – közölte Facebook-oldalán a miniszterelnök.

Orbán Viktor valóra váltotta egy kislány álmát, aki azt kérte, hogy találkozhasson vele
Fotó: Facebook/Pócs János

Orbán Viktor azt nem részletezte, hogy mi volt ebben a meglepetés, hiszen ő "lakik" a Karmelitában, de legalább volt apropója egy kicsit cukiskodnia:

Pócs János fideszes képviselő Facebook-oldalán így számolt be a bagy eseményről:

A karácsonyi postaládába eljuttatott 500 levél között volt egy jászszentandrási kislány kívánsága.

Azt írta szeretne találkozni a Miniszterelnökkel (sic! – a szerk.), eddig még nem sikerült, de az álmait sosem adja fel!

Ma este az álmát valóra váltottuk.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor/Pócs János

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rizikó
Janikám, nagyon szép gesztus volt! Gratulálok hozzá!
rokker33
Aztán nem lopott el a lánytól semmit?? :) :)
colibri
Nagyobb hasa van, mint az esővíz gyűjtő hordónk... Van egy kedves kommentelő, aki csak kolostormalacnak hívja. Én nem nevezném annak, mert a malac nem csak fiatal, de még kövérnek sem kövér. A kolostor az stimmel. Évekkel ezelőtt ő járt ki családokhoz, egyedülállóhoz jófofizni. Emlékszünk még a nyírségi családlátogatására, ahol röviddel azután lecsukták a családfőt. Aztán meglátgatta Bözsi nénit. Elmondta neki, hogy "ha úgy alakulnak a számok"... és beköszönt a diszóolba is...
De a legújabb módi a kolostorba fogadás... Póccsal... (hvg.hu/itthon/20171208_Pocs_Janos_kitett_egy_fotot_amin_egy_diszno_a_soros) Fúújjjjj!!
tudode
NaHÁT!
.
---- Akinek Orbán volt az álma
.index.hu/belfold/2012/05/17/akinek_orban_volt_az_alma/
..
""""A Fidesz fiatal ökléből hosszú évek kitartó munkájával Orbán Viktor egyik legközelebbi embere lett Szijjártó Péter, aki most új feladatot kap a kormányban. Orbánhoz mindenek felett lojális volt, soha nem mondott nemet semmire, a miniszterelnök közelében pedig már dominanciaharcokba is belement. Egy futsalos államtitkár "" (...) portréja.
------------------
.
A bácsinak is volt álma:
.
---- Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
-----------------
.
A bácsi lájkvadász, vajon mennyi lájkot ér ez a találkozás:
.
---- Chuck Norris nyerte a lájkbajnokságot. Minden kategóriában.
telex.hu/belfold/2021/12/05/lajkbajnoksag-54
----------------------
.
Híres bácsikkal is szeret fényképeszkedni a bácsi!
ila51
Azám , jó magyar fidesz hívők a gyerekek Józsi bácsi ? ...még az apraja igen , de Józsika már tud olvasni
human
Utoljára mikor Orbán egy érte rajongó kisfiút látogatott meg az apukát később elvitték sikkasztás miatt. Egy önkormányzatnál volt valami vezető beosztásban.
human
Ezt az Orbán videót is már 2,7 Millióan nézték meg a youtube-on:
youtu.be/PH7HHuVteG0?t=149
namihami
Ezekre az esetekre lett kidolgozva a fideszes pedofiltörvény.
Néro
Orbán Viktor valóra váltotta egy kislány álmát, Az enyémet is A rémálmom.
lampa laz
A földgömbön biztos azt mutatja a srácnak, h mekkora területen fog majd uralkodni.
Clavigo
Kaleta nertárs biztos like-olta a találkozót...Kicsit nosztalgiázott,,,oszt elégedetten recskázott egyet,,visszagondolva a perui " szép időkre "...
Pálinkás Pál
kis propaganda a fajtársaival...undorító, demagóg...
nezelodo
Azért szép dolog amikor rokon a lelkek találkoznak, de egy gyerek kívánsága mögé bújva ejtik meg a randit!
Katalina62
Egy gyerek hogy lehet oda ennyire bármelyik politikusért? Nem is értem+
human
@Katalina62: Vannak gyerekek akik valamiért társaikhoz képest fogékonyabbak a közéletre. Ilyen lehet bármilyen világnézetű családban. Greata Tümberg is egy jó példa.Persze vannak felnőttek akik tagadják, hogy fiatal korban egy gyerek képes komoly témákra koncentrálni. Ez vagy maradiság vagy irigység.
Sőt van ahol a gyerek és szülő világnézete teljesen ellentéte egymásnak. A magyar politikában is találhatunk erre pár példát.
Szóval fideszes vagy nem fideszes, a gyerek érdeklődhet kifejezetten a közélet felé szerintem.
Katalina62
@human: de hogy az legyen az álma, hogy találkozon Orbánnal, vagy Gyurcsánnyal, vagy akármelyik politikussal azt nem hiszem!
kulabombaafityiszre
@Rizikó: egnap, 22:11
Menjél nyald ki a seggét a pócs janinak.Te szolgalelkü fidernyák.
Kinyalhatod a mihálynak is.
csak úgy....
rákosi pajtás is szerette a kis úttöröket..
kulabombaafityiszre
Ezek a drága jólelkü diktátor,egy gyermek álmát valóra váltja,miközben a ténykedése miatt százezrek mennek egy jobb élet miatt más országokba.
Clavigo
@Rizikó: Ez a Pöcs Jancsi készített fényképet a csicskájáról,,mikor beterelte valami kemencébe...(???)
tomsawyer - régről
Furán tartja a kislány a szemét. Megnéztem közelebbről a képet, nem látássérült. Két lehetőség van:
a) más fogyatékkal él. (Nem valószínű.)
b) Unja a bácsit és forgatja a szemét meg pofákat vág. ("Mi a francokat jópofizik itt ez a vén csóka, de kurvára irritáló feje van és milyen ájtatosan beszél..!, mikor mehetek már végre a Mekibe, meg a vásárba a többiekkel?!“ - nagyjából ez jön le az arcáról.)
Nyilván unja a banánt, egy potrohos őskövület magyaráz neki, akin átlát és csak azért ment bele az egészbe, mert anyuék kapnak 3 zsák krumplit meg két doboz szaloncukrot a másik vénségtől, plusz 10 ezret fejenként és fedezik az utazási költséget, így lehet Mekizni Pesten, ami jászságiként tök menő, és az iskolában mindenki megpukkad, hogy "Pesten a vásárban is voltunk és a Deákon az óriáskeréken szelfiztem, be-beee!"
Legközelebb King Kongot vigyék oda! Cipelje be Kósa a Kolostorba, annak is régi vágya volt látni Orbánt, hogy összemérjék végre a haskörméretüket. Debrecenben hetek óta rágja már Kósa fülét emiatt. "Vigye már fel Pestre! Naaa! Vigye máár!" A Halászbástyára is fel akar mászni, meg a Lánchídra is, (ha szétbarmolja, majd Dugógeri nyakába varrják, ő tehet róla, hogy mindenféle állatok elszabadultak a Fővárosban, csatatér már ez a város mióta vezeti, kurva nagy emberszabásúak szedik szét a Lánchidat, mert ezt se tudta mutyi nélkül pályáztatni! Milyen alvállalkozókat foglalkoztatnak ezek? Ilyeneket! Nyilván feketén!) és úgy, de úgy beleenne a menzába a Karmelitában! Ááh, erről fantáziál évek óta! (Egy jó mákos guba a trottyossal, bőséges sodóval. Katt! És a másik fotón egyszerre kacsintanak a szőke, ondolált hajú államtitkár fehércselédre, akit aztán elrabol az óriás gorilla és felvisz a Városháza tetejére, amit eladott neki Barcs Balázs stikában júliusban, három láda jonaprince almáért és egy dedikált Soros-óriásposzterért. - Ha bármi balul sül el, ez a forgatókönyv. Gondoltam, segítek. Ebben az esetben előkerülhet egy dagerotípia vagy egy naiv festmény is, ami az...
tomsawyer - régről
...adásvétel helyszínen készült és tök hiteles. Látszik, hogy a Han Solónak öltözött Karácsony - mindig is gyenge képességű volt, most is összekeverte King Kongot Chewbaccával és jófejkedni akart, ennyire futja tőle - aláírja a Városháza eladásáról a papírokat és átveszi a posztert meg az almákat. Slusszpoénként 23-án este kiderül, hogy a miniszterelnök mentőakciója volt a találkozó a Karmelitában így Advent végén, azért, hogy visszavásárolta a Városházát 70 milliárd forintért King Kong, mert kiderült, hogy rá tudja venni az üzletre, mivel a majom nagy rajongója. Így kerek lesz a történet. Csoda Advent idején. /Ja, a 70 milliárd 60%-át King Kong visszaosztja, mindenki jól jár./ Karácsony meg szégyellje magát már össze! Még jelmezt is húzott a hülyéje! Faszér' engednek be egy degeneráltat a közéletbe?!)
Még az hiányzik onnét. Meg Szent József.
Azt Kásler vihetné fel Budára, csontokban. Megtalálták Tolnában egy vizesárokban a szentséges mostohafater maradványait, és hát kétséget kizáróan tényleg ő az. Egyértelműen. Már összelegózta és látszik, hogy szép szál, nagy derék ember volt, egyenes ági rokonsága van az Árpádokkal és régi vágya volt találkozni a miniszterelnökkel neki is. Természetesen. Ezt kiolvasta József sípcsontjából Miklós bá'. Jellegzetesen deformált a két sípcsont és az orsócsontok is, ha egymás mellé rakjuk, rovásírásban az "Orbánho' azonnal!" olvasható ki. (Bár van, aki a "Tolnám a biciklit!" hozta ki belőle, de az nem a Magyarságkutatóban kutat, szóval szarunk rá, nem ért hozzá.)
Ez tenné fel a karácsonyi ájtatos képmutatásra a koronát. Egy csont-sms. Meg egy díszmajom.
Minden fideszes vigyen egy fotóturistát magával karácsonyig!
Mint a kinyitható kis ablakos kalendárium, ez olyan. Naponta egy meglepi. Kukucs! Ma King Kong jött a miniszterelnökhöz! Néé, ma az üzengetős Szent József! Ma meg Micsicsák Dezső közmunkás, hivatásos alkoholista Borsodból. Neki is ez volt élete nagy álma.
És az álmok teljesülnek.
Beh szép.
tomsawyer - régről
70 milliárd forintért King Kongtól - így pontos. Ennyi lóvénál már számít.
ómió
Szegény kislányt biztos "megfertőzte a NER"! Nem így kell hazudni?
szép új világ
A 10-12 éves lányok csak is erre vágynak. Teljesen hihető...
human
@fideszes gyökér: tegnap 10:02-re:
Ha fideszesek a szülei akkor még talán örültek is ennek a találkozónak. Sőt, egész biztos.

Egyébként ha visszatekintek az 1998-as fiatal énemre, nekem is tetszett Orbán pózolása. Azt hittem mint fiatal demokrata a fidesz is engem képvisel. Bírtam ahogy Orbán beszólt a Torgyánnak akit szívből utáltam, mert mert szerintem nem képviselte a magyar gazdákat valójában. Aztán a Torgyán+Orbán frigy után jöttem rá, hogy a fidesz nem az aminek hittem.

No, de a lényeg, hogy én megértem miért tud egy tájékozatlan fiatal szimpatizálni Orbánnal. Egyszer ő is elég tudással fog rendelkezni ahhoz, hogy jellemétől függően eldöntse, hogy demokrácia vagy diktatúra párti.

Azt nem értem mit értesz azon, hogy ennek a fotónak borzasztó következményei lesznek később. Legfeljebb egy kellemetlen kép lesz, amin igazából együtt nevetnek majd a haverokkal hogy mennyire naiv volt.
tomsawyer - régről
Lehet, hogy elmesélek egy másik történetet is. Attól se fog semmi sem változni, de ahhoz, hogy továbblépjek, - és nekem a levegővétel elviselhetőbb legyen - nem hallgathatok. Mert a hallgatással cinkosa vagyok az életem megrontóinak.
A húgyagyú vécés néni/bácsi például örök, nem lehet tőle megszabadulni, ha csak meglátom, a szemem forgatom, mint a fenti képen a gyerek. Elviselhetetlen szellemi törpe, kibaszottul önző és gonosz.
Mint mindenki a történetemben.
Egyiken se vagytok különbek, akik tudtatok róla mi történik és nem tetettek semmit sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.