A lólengésben olimpiai bajnok tornász, a szexbotrányba keveredett korábbi győri polgármester, Borkai Zsolt fia labdarúgóként kezdte karrierjét, majd az elmúlt években e-sportolóként teljesedett ki – írja a Blikk.hu.

A jachton prostikkal hempergő Borkai fia: "Édesapám nagy példakép a számomra"
Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Borkai fia, Ádám a focitól nem teljesen távolodott el, ugyanis immár profiként űzi a FIFA videojátékát. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség hivatalos e-sport bajnokságán idén másodszor képviselte a magyar színeket, ezúttal Molnár Gáborral.

 Tizenöt évig futballoztam, sajnos azonban sérülések miatt nem jutottam el magasabb szintre, ami miatt persze hiányérzetem volt

- mesélte a lapnak a világhálón „Boreszként” ismert 26 esztendős fiatalember.

Korábban hobbiszinten FIFA-ztam, majd miután abbahagytam a focit, belevágtam az e-sportba. Úgy láttam akkor, kevés itthon a jó játékos, akik a profik között is megállnák a helyüket. Ebbe fektetek bele azóta minél több energiát, nagyon motivál, hogy nemzetközi szinten is eredményes legyek.

Borkai Ádám legalább napi négy-öt órát gyakorol, emellett a győri Széchenyi István Egyetem Sportegyesület e-sport szakosztályát vezeti. Elhivatottságának meglett az eredménye, immár harmadik éve versenyszerűen játszik.

Mindig egyértelmű volt, hogy sportolni szeretnék. Édesapám nagy példakép a számomra, de soha nem szólt bele, mivel foglalkozzak, én pedig inkább a labdajátékok iránt érdeklődtem. Támogatott, most sincs ez másként, ami nagyon jó érzés számomra

- fogalmazott.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a közelmúlt egyik legmeredekebb botránya Borkai Zsoltnak, Győr expolgámesterének és társainak adriai yacht útja és szexkalandja volt. Mint ismert, nyilvánosságra kerültek olyan felvételek, melyeken a fideszes politikus nem éppen konzervatív oldalát mutatja. 

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: MTI/Krizsán Csaba

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
Ez a lényeg, senki és semmi más nem számít. Szerencsés ember ez a Borkai.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
PuPu
@Yoda69: Ez csak azt bizonyítja, hogy komolyan kell venniük, és azt is, hogy ütésálló.
De ez nem indokolja, hogy akkor most ez az oldal is egy életen át űzze azt, aki elbukott.
És főleg nem azt, hogy a gyerekére tegyen megjegyzéseket, mert kiállt az apja mellett - hangsúlyoznám, mint sportoló mellett.
Legyen neked is ilyen fiad, azt kívánom...
:)
Dr. Proktor
Fideszes példakép... hmmm... dugni jó... ha bérhölgyre is telik az pedig kurvajó...
Néro
Háááát az öreg példásan megmutatta , hogy kell rendesen figurázva csinálni.
Bélabácsi
Kedves "fiam" inkább maradjál csendben és azt hangoztasd csak "névrokonok" vagyunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.