A lólengésben olimpiai bajnok tornász, a szexbotrányba keveredett korábbi győri polgármester, Borkai Zsolt fia labdarúgóként kezdte karrierjét, majd az elmúlt években e-sportolóként teljesedett ki – írja a Blikk.hu.

A jachton prostikkal hempergő Borkai fia: "Édesapám nagy példakép a számomra"
Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Borkai fia, Ádám a focitól nem teljesen távolodott el, ugyanis immár profiként űzi a FIFA videojátékát. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség hivatalos e-sport bajnokságán idén másodszor képviselte a magyar színeket, ezúttal Molnár Gáborral.

 Tizenöt évig futballoztam, sajnos azonban sérülések miatt nem jutottam el magasabb szintre, ami miatt persze hiányérzetem volt

- mesélte a lapnak a világhálón „Boreszként” ismert 26 esztendős fiatalember.

Korábban hobbiszinten FIFA-ztam, majd miután abbahagytam a focit, belevágtam az e-sportba. Úgy láttam akkor, kevés itthon a jó játékos, akik a profik között is megállnák a helyüket. Ebbe fektetek bele azóta minél több energiát, nagyon motivál, hogy nemzetközi szinten is eredményes legyek.

Borkai Ádám legalább napi négy-öt órát gyakorol, emellett a győri Széchenyi István Egyetem Sportegyesület e-sport szakosztályát vezeti. Elhivatottságának meglett az eredménye, immár harmadik éve versenyszerűen játszik.

Mindig egyértelmű volt, hogy sportolni szeretnék. Édesapám nagy példakép a számomra, de soha nem szólt bele, mivel foglalkozzak, én pedig inkább a labdajátékok iránt érdeklődtem. Támogatott, most sincs ez másként, ami nagyon jó érzés számomra

- fogalmazott.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a közelmúlt egyik legmeredekebb botránya Borkai Zsoltnak, Győr expolgámesterének és társainak adriai yacht útja és szexkalandja volt. Mint ismert, nyilvánosságra kerültek olyan felvételek, melyeken a fideszes politikus nem éppen konzervatív oldalát mutatja. 

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: MTI/Krizsán Csaba

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
Ez a lényeg, senki és semmi más nem számít. Szerencsés ember ez a Borkai.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
134.bátor
Most ebben mi a problèma? A sportra èrtette,de ha nem ,akkor is. Egy fiúnak igenis az apja legyen a pèldakèpe! Amúgy mit tett rosszat? Nőkkel hempergett. Ès? Lemondott,kèsz. Ellenzèki vagyok amúgy,de ezt nem tolerálom
telegdilaci
Ha a fiatal Embernek,az édesapja a példaképe aki közpénzből Szórakozott,egy luxus Yachton, Prostikkal,akkor nagyon sajnálom!
csak úgy....
@134.bátor: nekem ezzel az a problémám,hogy vizet prédikálnak és bort vedelnek
kissé felnőttem
és erre ki a fene kiváncsi ez a saját magán ügye, kinek minek teregetik ide . lejáratta magát a pártját az országát innen nem is érdekel él e hal e zseni e ?
Klubtag
Borkai esetében megdőlt egy közkeletű axióma - miszerint a sport fegyelemre, módszerességre, fair play-ra nevel.
Ha lehántjuk a sportolói múltat, akkor ugyan milyen embert látunk, aki joggal lehetne egy fiatal példaképe...
Clavigo
Ebből csak az derült ki,,hogy a csávó még focistának is hülye volt ,,ebben a kemény ,hazai felhozatalban...Egyébként meg kit érdekel...
nemkati
Igazi sportember, fotelből focizik. :))))
namihami
Vajon ő is az apuci által bejáratott csajokat veszi kezelésbe? Hiszen mégiscsak az a példaadó.
Vagy neki már frisshús dukál?
Yoda69
E-focista. Komoly. Vajon VB is van E-focibol?
simmering73
Nagy példakép a gyereknek apuka. Ez is prosti dzsemorit fog tartani nyáron az Adrián?
ómió
Látod! Ha bolsi lennél, akkor néked is Vlagyimir Iljics lenne!
tudode
Le kellene szokni arról, hogy abba, aki meglakolt amikatt, ami miatt a legtöbb férfi vágyik a monotónia helyett egy ksi másra!
.
Úgy is értelmezhető ez a kipellengerés, hogy Édesapjától a legszebb ajándékot kapta: az életet, aminél nincs klasszabb móka!
.
Az oroszok is "csak" a spájzban vltak, a hálószobába még nem sertepeltéltek:
.
---- Már a spájzban vannak az oroszok! Sinkovits Imre
www.youtube.com/watch?v=QKZZu3GOQG4
.
!!!
kissé felnőttem
@tudode: nem csak a spájzba ha nekünk hazudtak akkor most én is gimibe kaptunk uj orosz tanárnőt mert a régi lefasiztázta a gimi igazgatót aztán? az uj ? kitette a tanári asztal mellé a székét és oda telepedett. hát a ki és belátás az egy dolog. a téma Amikor Debrecen mellett lakott és 45- ben jőttek az orosz nők
( katonanők ) elfogtak egy 16 éves bicigliző fiut aztán ájulásig foglalkoztatták tőbb heti, havi , hiánypotlásukat, ki elégitendőn .. Nos a fiucska meg Nem látta a videót PONT. attól még ?
tudode
@kissé felnőttem: .
Nagy tanúlság volt, mert átéltem a II. világháborút
.
Számomra ami a sulit illeti, a Horthy rendszerben németűl, majd oroszul kellett tanulni. Igyekszem kitörőlni az emlékezetemből a világégéssel járó szörnyúségeket, azt, hogy vannak idők amikor az emberből kijön az állat!
.
Felejthetetlen emlék számomra az, hogy amikor bejöttek az oroszok, jöttek le a pincébe, megtanultam oroszúl köszönni "Drajsztvujtye tovaris", azóta sem láttam emberek szemében olyan örömet, mint abban a miliőben! De arra emlékszem, hogy az orosz katonák röptében elkapták a magyar nőket.
.
Arra is emlékszem, hogy milyen értékes volt a BÉKE szó, nem kellett már éjjel rohanni a pincébe, és arra is, hogy épült, szépült az ország, mert ilyen volt
.
---- Budapest akkor és most – 75 éve ért véget a II. világháború egyik legborzalmasabb városostroma
welovebudapest.com/cikk/2020/2/13/kepek-budapestrol-akkor-es-most-75-eve-ert-veget-a-ii-vilaghaboru-egyik-legborzalmasabb-varosostroma-1
----------------
.
És arra is, hogy már az un. gulyáskommunizmus élhetőbb volt, mint az egyeduralkodó ÚJ ÁLLAMA, ahol ember embernek farkasa lett, a méltóságos nagyurak futva a konc után, és nem kímélik még a saját elvtársaikat sem!
kissé felnőttem
56 ban bejőttek az élelmiszer boltba 3 orosz de nem közlegények, Nálunk akkor csak kétkilós kenyér volt kértek , de a kopejkával nem tudtak fizetni, a közelben álló emberek adták össze a 3 kenyér árát, letérdeltek és keresztet vetettek úgy köszönték. de a tankról meg csokit osztogattak a gyerekeknek, A furcsa az volt, hogy SZUEZT itt keresték.
Nessy
Az évek múlásával már nem a háborútól megvadított katonák voltak itt. 45-ben kicsi gyerekként egy lökött katona majdnem a fülemmel együtt vitte el pici gyerek fülbevalómat. 56 karácsonyán ott vacogtak a kórház előtt, és szentűl hitték, hogy Szuezben vannak. Viszont egy kondér meleg teáért, kis kenyérért köszönetet mondtak. Aztán később a Balaton parton beszélgettem egy fiatal kis katonával, aki azon kesergett, hogy három évre ilyen messzire kellett jönnie, és nem fogja megvárni a jegyese. Minden barátságos szóért hálásak voltak, Viszont Szentkirály szabadján a táborukban kinyilt a bicska az ember zsebében. A malacokat kulturáltabb körülmények között tartották, mint a kiskatonákat a tisztjeik.
vacsi
Ha az én apám tett volna ilyet, a házból sem merném kidugni a pofámat...
vacsi
@Horizont: Szerintem a feleség is hasonló, így nem zavarja - fő a pénz...
vacsi
@kissé felnőttem: erről nem hallottam, de a szüleim mesélték, hogy városukban a "barisnyák" mezítlábas gumicsizmában jöttek be télen, az utcán fekvő halottakról, meg a járókelőkről húzták le a bakancsokat.
földlakó
@ómió: Vlagyimir a lenin fiúk (fidesz) példaképe.
csipetke
Csak a címre:- Háát,apukám,nem tetted magasra a lécet...
Málna
Ez a lényeg, senki és semmi más nem számít. Szerencsés ember ez a Borkai.
Lepényleső
Nem lehetnek török felmenőik,- ahol a hárem dívik?
Dr. Proktor
Csak nem? A fiú is kedveli a fehérvári fürdősbajadérokat?
Clavigo
@Málna: Téged meg mindenből kihagynak... ( hiába küzködsz )
Málna
@Clavigo: Hülyeséget beszélsz. Mint mindig.
magyar1
Ez a példakép az édesanyádat semmibe vette erkölcsileg, én inkább szégyellném.
ómió
@földlakó: Na! Már rájuk hazudjátok? Az Internacionálé-éneklést meg megtartottátok megatoknak? De "finnyásbolsi" tetübanda vagytok!
PuPu
Szerintem le lehet szállni Borkairól, a fiáról meg különösen.
Hogy Borkai elveszettte a mértéktartását és a jó ízlését, az sajnálatos.
Hogy a Fidesz álláspontjának megfelelően részt vett a magyar felső-középosztály feltőkésítésében az szomorú, de ettől még kiemelkedő sportoló volt, és a gyereke - gondolom - ezen a téren tekinti példaképének.
És szereti, még akkor is, ha ciki volt, amit tett.
A lyukas zoknijából visszakövetkeztethetően nemigen lehetett a környezetében támogató ember, és hát bizony a kisértés egy ilyen helyzetben nagy, a pia lazítja a viselkedési normákat - nem mindenki képes jellemóriás lenni mégcsak egy vállalati bulin sem.
Borkai megkapta a büntetését, oda a karrierje, egy ország röhögött rajta - mit akartok még?
Legyen nektek elég, a fiaitok meg viselkedjenek úgy, ha bajban vagytok, mint Borkai fia viselkedett, és akkor elégedettek lehettek, legalább a gyermeknevelésben sikeresek voltatok.
Mértéktartást javasolnék...
:O)))
Yoda69
@PuPu: Gyurcsany eseteben is mértéktartást javasolsz?
A fideSS fijuk majd 20 éve nem tudjak elengedni.
PuPu
@Yoda69: Ez csak azt bizonyítja, hogy komolyan kell venniük, és azt is, hogy ütésálló.
De ez nem indokolja, hogy akkor most ez az oldal is egy életen át űzze azt, aki elbukott.
És főleg nem azt, hogy a gyerekére tegyen megjegyzéseket, mert kiállt az apja mellett - hangsúlyoznám, mint sportoló mellett.
Legyen neked is ilyen fiad, azt kívánom...
:)
Dr. Proktor
Fideszes példakép... hmmm... dugni jó... ha bérhölgyre is telik az pedig kurvajó...
Néro
Háááát az öreg példásan megmutatta , hogy kell rendesen figurázva csinálni.
Bélabácsi
Kedves "fiam" inkább maradjál csendben és azt hangoztasd csak "névrokonok" vagyunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.