Az mfor.hu számolt be arról, hogy a Kormány 1918/2021. (XII. 16.) határozata szerint Magyarország 105 600 adag Sinopharm SARS-CoV-2 (Vero Cell) vakcinát ad ingyenesen az Iráni Iszlám Köztársaság részére azzal a céllal, hogy azok az afganisztáni menekültek oltási programja során használják fel azokat. Az emberi erőforrások miniszterének ezt 60 napon belül át kell adnia – derül ki a Magyar Közlöny friss számából.

Orbán Viktor rengeteg kínai vakcinát adományozott el Iránnak
Fotó: Pixabay

Egy másik rendelettel Irán is felkerült azon országok közé, amelyekkel kölcsönösen elismerjük a védettségi igazolványokat.

Ezek immár a következők: Albán Köztársaság, Bahreini Királyság,Ciprusi Köztársaság, Cseh Köztársaság, Egyiptomi Arab Köztársaság, Észak-macedón Köztársaság, Georgia, Horvát Köztársaság, Indiai Köztársaság, Iráni Iszlám Köztársaság, Kazah Köztársaság, Kirgiz Köztársaság, Maldív Köztársaság, Marokkói Királyság, Moldovai Köztársaság, Mongólia, Montenegrói Köztársaság, San Marino Köztársaság, Seychelle Köztársaság, Szerb Köztársaság, Szlovák Köztársaság, Szlovén Köztársaság, Török Köztársaság, Tunéziai Köztársaság, Ukrajna, Üzbég Köztársaság, Zöld-foki Köztársaság.

Forrás: mfor.hu
Címlapkép: Pixabay

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
A szavatossági lejárt sós vizeket adományozza az iráni diktátor haverjámak
Csak az a bökkenő, hogy ezt a magyar adófizetők már vaskosan kifizették.Ja, könnyű a más f...-val
a csalánosba nyúlkálni ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
@ómió: anyáddal az élen takarodj haza itt mi élnénk seggnyaló patkány és ahányszor nekem irsz ezt kapod mellékletként senkiházi
ómió
@kissé felnőttem: Senkiházi bolsiseggnyaló patkányként osztod a "tanácsaidat", szarkupac efftárs, hazatakarodás közben, anyáddal "foglalkozva"? Stílszerű, de inkább merülj alá a bolsi latrinában! Addig se bűzlesz itt külön!
Yoda69
@ómió: Minek tükör, amikor itt vagy te, mocsok bolsevik roman féreg.
Idehanyod ostobasagaidat, egyetlen ertelmes hsz.-od sincs.
Fizetett besugo geci vagy mint voltal csau alatt is a szekuban.
ómió
@Yoda69: Hogy minek a tükör, bolsiék fajkreténje!? Hát, hogy rögtön meglásd a "csaus" fizetett besúgó mocsokbolsi román férget, mihelyt belenéztél és ne másra hazudd!
Yoda69
@ómió: Fasiszta módszer másra hazudnod azt ami valójában te vagy: mocsok bolsevik román féreg
ómió
@Yoda69: Már a tetves román bolsiságodat is másra hazudnád, bolsiék fajkreténje!? A tetübolsi módszeredet meg fasisztának? Hát, nem bírsz megbékélni tetvesbolsi önmagaddal? Próbáld talán az efftársaidddal - tudod: akiknek csápolsz(!) - együtt többször elénekelni az Internacionálétokat! Hátha az megnyugtat téged!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.