A kormánypártiak bármit képesek úgy alakítani, hogy abból az ellenzék jöjjön ki rosszul.

Jövő januártól újabb 20 százalékkal emelkedik a bölcsődei dolgozók bére – jelentett be Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez vasárnap eljuttatott videónyilatkozatában. 2010 óta több ütemben nőtt a bölcsődei dolgozók bére, és folyamatosak a bölcsődefejlesztések, -építések, tette hozzá.

Kövéret Gyurcsányozott a KDNP frakciószóvivője, miközben bejelentette a bölcsődei dolgozók béremelését

Fotó: Facebook

A bejelentést némi gyurcsányozással is megfejelte a KDNP-s politikus – írja a Telex.hu. Nyilatkozatában ugyanis arról is beszélt, hogy „a baloldal nem becsüli a bölcsődei dolgozókat sem, ahogy általában a gyermeknevelést és -gondozást sem”, illetve a „Gyurcsány-Bajnai-korszakokban a bölcsődei dolgozóktól is elvettek egyhavi bért, és megalázóan alacsony fizetésért dolgoztatták őket.”

Még azt is hozzátette, hogy „bölcsődék építése helyett pedig előbb építenének a migránsok betelepítéséhez szükséges szállásokat”.

Az aktuális kampányszlogent sem hagyta ki Nacsa, és elmondta, hogy „Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra.” Majd a Fidesz-KDNP nevében megköszönte a bölcsődei dolgozók egész éves munkáját, kiemelve, hogy a járvány őket különösen nagy kihívás elé állította és az egészségüket is veszélyezteti, hiszen minden nap gyerekek közelségében vannak.

Forrás: Telex.hu 

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Malacfejű, Gyurcsány idősödve is egy fess férfi, Te meg fiatalon is egy puhány, gusztustalan alak vagy. És ez csak a külső. A szellemi kapacitásról nem beszélek, mert az , Gyurcsánnyal ellentétben, neked nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton57
@Gauntlet: Persze, hogy nincs mas mantra, ez aranylemez kell legyen, el kell adni 100ezerszer! A beremeleseknel persze elfelejtik mindig melletenni az összehasonlitast, hogy az ARAK mennyivel emelkedtek 2010 ota! Valamint azt szajkozzak, hogy a nemeteknel 3x dragabb az aram. Igaz, csakhogy a fizetes 5x magasabb, tehat joval olcsobb!!! Az elelmiszerek pedig csak az ötödebe kerülnek a fizetesekhez viszonyitva...
Rizikó
@teuton57: Zavar a véleményem? Akkor törődj a magatok dolgával!
solidedge
Azért kíváncsi vagyok, hogy a Fidesz hatalmon mit tett volna a 2008-as világválság után. Most vastagon lehetne Orbánozni. Az IMF-től felvett hitel nagy részét az Orbán kotmány költötte el 2010 után. Mocskos, alávaló kettyós fideszesek.
Néro
Köpnömkőék a nem létező Párt. Csak a xar folyik a szátokból.
ómió
Pedig efftársilag a bölcsödei dolgozók bérlenyulásánál a Böszme - pont, mint a migráncs - "nincs is"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.