A kormánypártiak bármit képesek úgy alakítani, hogy abból az ellenzék jöjjön ki rosszul.

Jövő januártól újabb 20 százalékkal emelkedik a bölcsődei dolgozók bére – jelentett be Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez vasárnap eljuttatott videónyilatkozatában. 2010 óta több ütemben nőtt a bölcsődei dolgozók bére, és folyamatosak a bölcsődefejlesztések, -építések, tette hozzá.

Kövéret Gyurcsányozott a KDNP frakciószóvivője, miközben bejelentette a bölcsődei dolgozók béremelését

Fotó: Facebook

A bejelentést némi gyurcsányozással is megfejelte a KDNP-s politikus – írja a Telex.hu. Nyilatkozatában ugyanis arról is beszélt, hogy „a baloldal nem becsüli a bölcsődei dolgozókat sem, ahogy általában a gyermeknevelést és -gondozást sem”, illetve a „Gyurcsány-Bajnai-korszakokban a bölcsődei dolgozóktól is elvettek egyhavi bért, és megalázóan alacsony fizetésért dolgoztatták őket.”

Még azt is hozzátette, hogy „bölcsődék építése helyett pedig előbb építenének a migránsok betelepítéséhez szükséges szállásokat”.

Az aktuális kampányszlogent sem hagyta ki Nacsa, és elmondta, hogy „Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra.” Majd a Fidesz-KDNP nevében megköszönte a bölcsődei dolgozók egész éves munkáját, kiemelve, hogy a járvány őket különösen nagy kihívás elé állította és az egészségüket is veszélyezteti, hiszen minden nap gyerekek közelségében vannak.

Forrás: Telex.hu 

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Malacfejű, Gyurcsány idősödve is egy fess férfi, Te meg fiatalon is egy puhány, gusztustalan alak vagy. És ez csak a külső. A szellemi kapacitásról nem beszélek, mert az , Gyurcsánnyal ellentétben, neked nincs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A ""Dinnyéslőrinc"", a kádéenpé üdvöskéje. Illenek egymáshoz.
human
"Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra.”

Ez nekem erősen Márki-Zay szlogenjének koppintásának tűnik. "A kiút a gödörből nem jobbra, nem balra van, csak felfelé!"
Rockxy
az semmi!
majd ha gyurcsányt kövérezik, aztat hallgassad meg, more! :)
Nyírfa
Malacfejű, Gyurcsány idősödve is egy fess férfi, Te meg fiatalon is egy puhány, gusztustalan alak vagy. És ez csak a külső. A szellemi kapacitásról nem beszélek, mert az , Gyurcsánnyal ellentétben, neked nincs.
Rizikó
Nagy hibája a Fidesznek, hogy a terrorista Gyurcsány még szabadlábon van mindig!
tudode
Ez a módi!
.
Amit a ciklus elején megtehetnének, halasztják választási mézesmadzagnak, ha törik, ha szakad!
.
Nem úgy mint Gyurcsány, amire a 12 év alatt nem volt példa, öt évre szóló
.
---- :Nyugdíjkorrekciós programot jelentett be Gyurcsány
hvg.hu/itthon/20050930nyugdijkorrekcio
-----------------
.
Így is lehetett volna az osztogatás helyett!
Sámannus
@Rizikó: A fityeszes gazságszolgáltatástól ne várj semmi jót. Ahol az egy főre a legtöbb bűnöző jut az a fidesz.
Biztosan protekciót várnak tőle is.
grincss
@Nyírfa ma 20:53
Önnek levele érkezett! :-)
teuton57
@Rizikó: Nagy hibaja a rendszernek, hogy az ilyen agyalagyult birkak, mint te, meg mindig szabadlabon vannak. Csak nehogy közveszelyes legyel es megharapj valakit, de ugatni mar jol tudsz...
vitriol
Nagy megtiszteltetés érte ájtatósék nacsáját, mert orbán megengedte neki, hogy ő jelentse be a bölcsődei dolgozók béremelését. Nagy levegőt vett és nem is állt meg a kijelentő mondat után, megragadta a kivételes lehetőséget és annyit hablatyolt még utána, hogy komoly gondot jelent abból kihámozni egyetlen igaz mondatot. Bevallom már rám is hatott az orbáni felszólítás, hogy "merjünk nagyot álmodni!", ezért egy ideje arról álmodom, hogy a fidesz-.kdnp embereinek méteres orruk nőtt a sok hazugság következtében, s én már ébren is ilyennek látom őket!
teuton57
@Gauntlet: Persze, hogy nincs mas mantra, ez aranylemez kell legyen, el kell adni 100ezerszer! A beremeleseknel persze elfelejtik mindig melletenni az összehasonlitast, hogy az ARAK mennyivel emelkedtek 2010 ota! Valamint azt szajkozzak, hogy a nemeteknel 3x dragabb az aram. Igaz, csakhogy a fizetes 5x magasabb, tehat joval olcsobb!!! Az elelmiszerek pedig csak az ötödebe kerülnek a fizetesekhez viszonyitva...
Rizikó
@teuton57: Zavar a véleményem? Akkor törődj a magatok dolgával!
solidedge
Azért kíváncsi vagyok, hogy a Fidesz hatalmon mit tett volna a 2008-as világválság után. Most vastagon lehetne Orbánozni. Az IMF-től felvett hitel nagy részét az Orbán kotmány költötte el 2010 után. Mocskos, alávaló kettyós fideszesek.
Néro
Köpnömkőék a nem létező Párt. Csak a xar folyik a szátokból.
ómió
Pedig efftársilag a bölcsödei dolgozók bérlenyulásánál a Böszme - pont, mint a migráncs - "nincs is"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.