Ezt a keddi Kormányinfón jelentette be Orbán Viktor. 

Áder János köztársasági elnök mandátuma lejár 2022 tavaszán, most kiderült az is, hogy a Fidesz kit jelöl Áder utódjának. 

Novák Katalint javasolja a Fidesz köztársasági elnöknek 2022-ben

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az atv.hu kérdésére válaszolva Orbán Viktor megerősítette, hogy 

Novák Katalint jelöli köztársasági elnöknek a Fidesz. 

Orbán Viktor azóta Facebook-oldalán is közölte ezt.

Forrás: Kormányinfo

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Nyírfa: Hűha...
"Erős szavakra késztette a Budapest Pride szervezőit Novák Katalin köztársasági elnöki jelölése. Szerintük Novák kiterjedt nemzetközi szélsőjobboldali kapcsolatokkal rendelkező „homofóbia-miniszter”, akinek államfővé választása az emberi jogok sárba tiprását jelentené."

telex.hu/belfold/2021/12/21/budapest-pride-novak-katain-homofobia-miniszter-az-emberi-jogok-sarba-tiprasa-ha-koztarsasagi-elnok-lesz
Nyírfa
@Horizont: Ez az. Hűha.

Novák számomra annyira futottak még, felejtős, hogy nem kísértem figyelemmel a pályafutását. Így az sem volt meg, hogy milyen szervezetekkel tart intenzív kapcsolatot. Hogy erős kötődése van a kormánynak a szélsőjobboldalhoz, az köztudott, de, hogy ennyire be is ágyazódtak, az megütött. Veszélyesebbek mint eddig gondoltam, pedig én is kongatom a harangot, hogy vigyázat, mert fasizmus épül.
Nem voltunk felkészülve erre az elfajulásra. A társadalom ellenzéki gondolkodóinak a felelőssége megsokszorozódik, nem játszhatjuk el azt, amit a zsidóság a Holokauszt előtt: hogy megszorítások lehetnek, de annál nem merészkednek tovább.

Köszi a cikket!
Nyírfa
@Horizont: Ez egy tavalyi megrökönyödés, azóta üldögélt az olasz Meloni mellett Rómában, Budapesten fogadták Orbánnal az összes fasisztát, aki hajlandó volt eljönni.
Esküszöm, legrosszabb feltételezéseim sem jutottak odáig, hogy Magyarországon újra nyílt fasiszta diktatúrát akar majd létre hozni egy semmi ember a nyálkás, bárdolatlan , gerinctelen követőivel. Novák is közéjük tartozik. Nem kicsit!
kereső
@Horizont: Ennél jobban nem is lehetne jellemezni a fideSS államelnök jelöltjét.A női nem szégyene, nem "tisztes családanya"- egy aljas, szemforgató NER prosti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.