Ezt a keddi Kormányinfón jelentette be Orbán Viktor. 

Áder János köztársasági elnök mandátuma lejár 2022 tavaszán, most kiderült az is, hogy a Fidesz kit jelöl Áder utódjának. 

Novák Katalint javasolja a Fidesz köztársasági elnöknek 2022-ben

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az atv.hu kérdésére válaszolva Orbán Viktor megerősítette, hogy 

Novák Katalint jelöli köztársasági elnöknek a Fidesz. 

Orbán Viktor azóta Facebook-oldalán is közölte ezt.

Forrás: Kormányinfo

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bélabácsi
Ciccolína nem vállalná? Van olasz parlamenti tapasztalata is. Amióta megtért, már "nemzeti keresztény" is lehet...
Nyírfa
@Horizont: Szeretek azok társaságában forgolódni, akikkel alapjaiban egy hullámhosszon vagyok. :)
Még az ÁNTSZ-nél volt egy kis kolléganőm, oroszlán jegyű, jött, látott, győzött, ha módjában állt volna, átveszi a kirendeltség vezetését is. A felállás szokásos: hozzáértés nincs, szakmai ambíció nincs, beszólás, pimaszkodás van. Azaz volt.
És mellém adták, hogy tanítsam be. :)
El nem tudom mondani, mennyire fellélegeztem, amikor, nem kevés ütközés után, magától elment.

Novákról vagy jót, vagy semmit. Percembernek látom, és egyáltalán nem biztos, hogy kinevezik. Orbán...épp azt néztem a fotókon, hogy széltében növekszik az arca. Várom, hogy megtörténjenek azok a törvényszerűen bekövetkező események, amelyek véget vetnek ennek rémálomnak.
Lévai? Ő lett a láthatatlan ember. Mint Columbo felesége.:)
Nyírfa
@Horizont: Ez az. Hűha.

Novák számomra annyira futottak még, felejtős, hogy nem kísértem figyelemmel a pályafutását. Így az sem volt meg, hogy milyen szervezetekkel tart intenzív kapcsolatot. Hogy erős kötődése van a kormánynak a szélsőjobboldalhoz, az köztudott, de, hogy ennyire be is ágyazódtak, az megütött. Veszélyesebbek mint eddig gondoltam, pedig én is kongatom a harangot, hogy vigyázat, mert fasizmus épül.
Nem voltunk felkészülve erre az elfajulásra. A társadalom ellenzéki gondolkodóinak a felelőssége megsokszorozódik, nem játszhatjuk el azt, amit a zsidóság a Holokauszt előtt: hogy megszorítások lehetnek, de annál nem merészkednek tovább.

Köszi a cikket!
Nyírfa
@Horizont: Ez egy tavalyi megrökönyödés, azóta üldögélt az olasz Meloni mellett Rómában, Budapesten fogadták Orbánnal az összes fasisztát, aki hajlandó volt eljönni.
Esküszöm, legrosszabb feltételezéseim sem jutottak odáig, hogy Magyarországon újra nyílt fasiszta diktatúrát akar majd létre hozni egy semmi ember a nyálkás, bárdolatlan , gerinctelen követőivel. Novák is közéjük tartozik. Nem kicsit!
kereső
@Horizont: Ennél jobban nem is lehetne jellemezni a fideSS államelnök jelöltjét.A női nem szégyene, nem "tisztes családanya"- egy aljas, szemforgató NER prosti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.