Orbán Viktor szerint meg kell várni a bírósági ítéletet, és akkor merülhet fel a miniszter vagy akár a miniszterelnök felelőssége – derült ki a mai Kormányinfón. Ezen felül Orbán elmondta, hogy saját magában sincs kialakult álláspontja a Völner-üggyel kapcsolatban, a bírósági ítéletet kell megvárni.

Múltidéző anekdotával, mosolyogva válaszolt a Völner-ügyre Orbán: "Diákkoromban is bátrabb volt, mint én"

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Néhány hete, a Parlamentben beszélt utoljára Völner Pállal, akit nagyon régóta ismer, együtt voltak kollégisták. Hozzá kapcsolódik egy kellemetlen emléke is: amikor Brezsnyev halálakor fel kellett állni, néhányan ülve maradtak, köztük Orbán és Völner is. A bátrabbak, köztük Völner a teremből is kimentek.

Diákkoromban is bátrabb volt, mint én

Nagyon sajnálja, hogy kialakult ez a helyzet, és a bírói ítéletig magában sem dönti el ezt a kérdést, mondta Orbán.

Forrás: Portfolio.hu, 444.hu

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Ő már akkor sem tartozott a " bátrabbak " közé... Valszeg ,,már kollégista korában is " tólta " a hangulatjelentéseket,,,az éppen jelenlevőkről..
Giovanni Alba
" ... amikor Brezsnyev halálakor fel kellett állni, néhányan ülve maradtak, köztük Orbán és Völner is. A bátrabbak, köztük Völner a teremből is kimentek."
Ülve ment ki? Vagy ülve maradta, aztán felállt, de inkább kiment?
Vagy ezt most akkor hogyan?
Clavigo
Győri Gábornak már akkor sem volt mitől félnie...
tudode
Ekkorát lódíTANI!
.
Ahhoz képest, amit megörökíTETT a világháló a Bibókollégiumba való "belépéseKOR:
.
----- Szeplőtelen fogantatás (10)
nol.hu/archivum/archiv-20733-10120
.
Részlet, a többi "hadicselei" sem vallott úri gyerekre:
.
(...) """"
- Negyedéves korunkban érkezett Simicska, Orbán Viktor és társaik a Budaörsi úti kollégiumba - idézi fel Gyekiczki András. - Belépőjük nagyon visszhangos volt. Berúgtak, az üvegajtó kitört, de még nagyobb visszhangja volt annak, hogy alapjaiban akarták megreformálni a kari életet """"".(...)
.
VölNER-ről nem is ír a fáma, csak azokról a sunyi félművelt, kaparjkurta paraszt ivadékokról, akik POFAKARATÉVAL bevették az országot!
.
10 óra óta levegővétel nélkül nyomja a sódert, nem mond semmit, kiálítva a saját bizonyítványát MINDEN LÉBEN KÉT KANÁLKÉNT!
kereső
"Bátor 'volna völner, mert csalt, visszaélt a hivatali hatalmával?Érdekes a miniszterek elnökének véleménye egy bosztottjának lebukásáról.Ez bele fér a "nemzethy keresztény konzervatimizmusba"?Ezek annyira romlottak, hogy arra már szavak sincsenek.És ezek akarják a gyermekeket "megvédeni"? Elsősorban tőlük kellene.
K-2SO
Ez bolond!
Úgy vigyorog a saját őrületén az igazi bohóc Orbán, mint Joker: i.ytimg.com/vi/tWrZBvyRkXI/maxresdefault.jpg

Orbán már régóta beteg hivatalosan is, de most már meg sem próbálja rejtegetni - és a többi fideszesből is kezd kitörni az őrület...

Nézd meg a 2014-es választás eredményeit (összeszámolva).
Nézd meg a 2018-as választás eredményeit (összeszámolva).
Szerinted ezek mit vetítenek előre 2022-re, amikorra összeáll az ellenzék?
Érthető az őrületük...

El leszel fenekelve, Orbán. Apád félbehagyta a nevelésed. De nem úszod meg a teljes nevelési programot. Az ebéd szünet véget ért. Fizetni kell a kasszánál.
A Happy End-et felejtsd el, te kis geci!
K-2SO
Képaláírás: Orbánt hátulról fedezi Gulyás Gergely
Eladott Ország
"A kevélység az önhittség a gőg és a pökhendiség nem csak a miniszterelnök minden megnyilvánulását járja át, hanem szűkebb és tágabb környezetét is jóvátehetetlenül megfertőzte." ( Vásárhelyi Mária)
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/126433593_874169489994140_7085642889598107835_n.png?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=S_9AX1GGDKsAX8GIw6S&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_QMTjO73UlVDR-CF6uDchHhg7oFHOk_GGLt2_TwBQZ0g&oe=61E72419
Toller Béla
Te utcai harcos, csak szórd a pénzt a hátad mögé és menekülj tovább ! Ezek az anekdoták szakállasak, felük sem igaz, legfőképpen nem hitelesek ...völner egy lebukott gazember, novák majd megkegyelmez neki, nem igaz ?
go west
Látod milyen ge@i vagy ?
"Már diákkoromban is ge@ibb ,gátlástalanabb, korruptabb , kegyetlenebb ,pénzéhesebb és ostobább volt nálam "
Ugyan nem sokkal . Igaz ?
go west
Nagy népöröm lesz ha eltűnsz már végre ,nem kell érezni az elnyomást ,nem kell hallgatni tovább a szüntelen néphülyítést , reméljük nemsok már.
go west
Senki sem hiszi hogy a volt megye 1 es tehetségtelen bukott elavult begyepesedett agyú fottballistánál nincsen jobb jelölt az ország vezetésére . Van !!!
VESZ-ÉSZ
Ha jól emlékszem azért nem álltak fel,mert nagyon be voltak rúgva,
ami náluk minden napos dolog volt.
ómió
Még, hogy az ítéletet megvárni!? Azt az efftársaknak a Lenin összes már "tartalmazza"!
kereső
@ómió: MIért ez a "kettős mérce"?,hogy a gyanú esetén csak és kizárólag ellenzékieknek jár a vezető szár. a tv nyilvánossága előtt. (Czeglédy, Simon, Molnár Gyula...). Bezzeg a fideSS-sek által, ügyészség által megvádolt bűnszervezetben elkövetett bűnökért továbbra is csak az jár, hogy kétharmad miatt szavazhat a parlamentben-és képviselőként járhat el.
ómió
@kereső: Miféle "kettős mérce"? Czeglédy efftársad esetében hiányzik 6 milliárdnyi ÁFA! Ez tény! Simon efftársad esetében egy (hatalom)éhségmenete után "kiesett a zsebéből" negyedmilliárd (azóta se tudja, "milyen szél fútta oda")! Ez is tény! A Völnerre meg "azt mondják hogy..."! Majd, ha ez is tény lesz, neki is jöhet a "vezető szár", hogy a bolSSi "esélyegyenlőség" se szenvedjen csorbát!
kereső
@ómió: Czeglédynél van már itélet? Persze van- te mondod ki az itéletet. Egyébként az az ÁFA ügy nincs- mivel az eu birósága a Czeglédy cégnek adott igazat, igaz akkorrra a NAV már árverezett-és a szombathelyi fideSSes alpolgármester bagóért megvette a cég nemrég felújitott székházát. Miról hazudsz szarházi? Tényleg azt hiszed, hogy más nem tájékozódik csak a ti hazug médiátokból: Majd akkor mutogass Czeglédyre, ha lesz itélet- te anyád barma.
Baker
Na, akkor most ülve maradt vagy kiment a teremből?

Elképesztő, hogy egy sztorijában is úgy hazudik, hogy azonnal lebukik..de szeme sem rebben!
ómió
@kereső: Czeglédy efftársadnál nem ítélet van - legalábbis még nem ebben (jól húzza az időt) - hanem ÁFA-hiány 6 milliárd, amiért ő, mint főnök a felelős! Az EU "bírósága" Soros efftársatok zsebéből meg még nem volt olyan, hogy ne a neobolSSi efftársaknak adott volna "igazat"! De a 6 milliárdot az se kereste! Szóval, a 6 milliárdot keresd meg, szarkupac efftárs, utána "szónokolj"! Addig meg merülj alá a bolSSi latrinába, ahova való vagy!
csipetke
Csak a címre:- Hát most is igen bátor volt völNER,mert pofátlanul zsebretette a kitudja hány milliót..Már a huszonéves fiának is milliárdos vagyona van,vajon honnan? völNER csak az első dominó volt,de attól tartok,hogy nem fogják túlzásba vinni az ezzel kapcsolatos nyomozást,mert van a fidesznek egy poltpétere,aki vigyáz,nehogy boruljon a többi dominó is,mert akkor neki is annyi
kereső
@ómió: Hülye, hülyébb, leghülyébb- Ómió. Nincs ÁFA ügy.Azért nincs, mert a NAV egy olyan ÁFA szabályt alkalmazott a "vizsgálatánál", amely nem is volt hatályban a vizsgált időszakban. Ezt a magyar igazságszolgáltatás "nem vette észre", ezért aztán az európai biróság tette helyre a dolgot- eső után köpönyeggel. Hol késik az itélet? Ha völnernél várjuk a független( lassan a jogtól is) birósági itéletet (amely nem átallott meg nem történt bűncselekményérét is két embert börtönbe küldeni- sukoró ügy, Tátrai, Császy), akkor leszel szives ehhez tartani magadat és a fideSS ugató kutyáit IS!
kereső
@Pipás: Vitához "partner" kell. Ómio nem az- csak megpróbálok egy kis tényanyagot a fejébe verni.
ómió
@kereső: ÁFA-hiány van, 6 milliárd! Nem "hamis szabályalkalmazás"! A kereskedelemben forgalmazott termékekre, szolgáltatásokra, amit Czeglédy efftársadék is folytattak! Ez alól nincs kivétel! Ha meg "felmentett" lenne, akkor, vajon miért húzza, halogatja, késlelteti a per itthoni befejezését, ahogy csak tudja, jó bolSSi módjára? Lécci, hazudj ide nekünk "egy kis tényanyagot", ahogy azt zakkant Pipás efftársadnak "ecsetelted"! Amúgy meg, tényleg, "igen jellemzőek" a részetekről "soha meg nem történő" vagyon elleni bűncselekmények! Az efftársaid 45. után kifosztották az egész országot - mindenkitől "csak" azt vették el, amije volt (földet, üzemet, boltot), hogy a "magasabbrendű társadalmukkal kivívjanak" nekünk 50 év lemaradást a "rothadó kapitalizmus" mögött, majd a "magasabbrendű társadalmuk" ezt követő összeomlása után több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdont" tűntettek, loptak - bocsi: "privatizáltak" el - miközben a bolsevik milliárdosok hosszú tömött sorban sorjáztak elő a "szőnyeg alól"! Mint az "efftársi becsület" örök mementói! Most meg "csak" azt kótyavetyélnék (lopnák?) el (városháza, miegyéb), amit az efftársi választók rájuk bíztak! Ergo Tátrai meg Császy efftársaid eo ipso maguk a "bolsevik ártatlanság" élő szobrai! Te meg a vakkantójuk! Na, innét folytasd a "méltatásukat"!
kereső
@ómió: Légyszi! Nézd meg az ÁFA Tv. változást- amely az adott év decemberében lépett hatályba- forditott ÁFA alklmazása a munkaerő kölcsönzésnél- amit a NAV már januártól kezdődően kivánt alkalmazni az ellenőrzésnél. És ne hadoválj oitt nekem bolsikról, meg milliárdosokról, meg az anyám tyúkjáról. Arról beszél, hogy miért is vezették vezető száron Czeglédyt- itélet nélkül, és miért szavazhat a parlemmentben, és lehet szabadlábon simonka, boldog(mindkettőt búnszervezetben elkövetetett sikkasztással vádolja az ügyészség),és völner meg farkas flóri. Erről regélj, mert a habonrogánbűnözőantal sablon efftársi szöveg nem üti meg a mértéket.
ómió
@kereső: Nem válaszoltál, hogy Czeglédy efftársad - ha ő a ma született bolsi bárány - miért is húzza az időt a tárgyalásai befejezését késleltetendő!? Vajon mi oka lehet rá? És ne "hadováljak" bolsikról? Talán nem tetszik az efftársaid "összképe" arról, amit itt 45+4+8 év alatt műveltek? Nem csodálom! A miértről meg azt kéne látnod, hogy a nyilvánvalókat (ha megöltél valakit, rajtakapnak, akkor téged - vagy bárkit(!) - ítélet nélkül is vezetőszáron visznek el) így kezelik, a bizonyítandókat meg majd ítélet után! Erről nem "regélni" kell, hanem - ha valaki nem szed értelmezésgátlót - elég lenne belátni, hogy a jog így működik! Szóval, nem a "mértéket" nem üti az meg, hanem "túllóg" az értelmezőképességeden!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.