A közösségi oldalán osztotta meg gondolatait a volt vezérigazgató. 

Vitézy Dávid teljesen kiakadt, mert leszerelik a jegyautomatákat Budapesten

MTI Fotó: Marjai János

"A Budapesti Közlekedési Központ barbár módon tünteti el az egyébként európai uniós forrásból vásárolt és tökéletesen működő automatákat, a helyük üresen tátong a város számos pontján. A Széll Kálmán téri metróépület felújításakor gondoltunk az automatákra és az építészeti koncepció integráns részeként lettek elhelyezve – most ott tátog a helyük. A város más pontjain az automaták alapzatai állnak üresen”

– írta Facebook-oldalán Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ vezérigazgatója, aki a BKK-automaták telepítésekor a társaság vezetője volt.

„Mielőtt valaki a pénzhiányra hivatkozna, nem árt emlékezni: az automaták üzembe állítása után szerzett tapasztalatok egyértelműen azt mutatják, hogy az értékesítési csatornák szűkítésének hatása bevételkiesés lesz, tehát a BKK és ezáltal a Fővárosi Önkormányzat pénzügyi pozíciói romlani és nem javulni fognak az intézkedés révén. A leszerelt automaták révén garantáltan jegybevétel fog eltűnni a rendszerből”

– részletezte Vitézy.

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mi van nem-rokon rokony %-ot kapsz még most is??? =))t
Nessy
Mi volt a BKK indoka? Hol vegyen majd jegyet a szerencsétlen utas, ha nincs nála jegy, és nincs a közelben olyan üzlet ahol jegyet árulnak?
jesz
ezért is Karácsony a hibás...mert mi más lenne a leszerelés oka?
Sámannus
Meg kerestek annak idején, akkor most ne pampogj!
ómió
Mutyigeriék csak nem azokat is eladták?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.