Az Európai Bizottság új szabályokat fogadott el kedden.

Az oltástól számítva 9 hónapig lesznek érvényesek a Covid-igazolványok

Fotó: Mary Altaffer / POOL / AFP

Ezek szerint kilenc hónapig érvényesek utazásra a vakcinák az EU-n belül – írta meg a Politico.

Egészen pontosan jövő év február elsejétől az uniós országoknak az oltástól számítva 270 napig kell elfogadniuk az igazolványokat, és ezt az időt nem rövidíthetik vagy hosszabbíthatják meg. Ezt az uniós igazolványok eddig nem szabályozták.

Azért lett kilenc hónap az időtartam, mert az emlékeztető oltásokat hat hónap után ajánlott beadni, de így adnak három hónap haladékot is a tagországoknak.

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
tehát..ez az egész már nem a vírusról, járványról szól, hanem az ellenőrzésről...egyszerűbb lett volna megszüntetni a szabad kószálást, visszaállított határellenőrzéssel, de azt nem vette volna be a libsik gyomra...ezért kreálni kellett egy ellenőrizhetetlen járványhelyzetet, mert valaki látott már bárkit bajba kerülni utcán emiatt?...pedig egy ilyen veszélyes kórságnál várható lenne...nem mellesleg hatalmas üzlet isten ajándékainak, no meg a politikusoknak, akik kaszálnak belőle..tehát... most ki merem jelenteni... ennek a járványhisztinek akkor lesz vége csak ,ha fütyülnek a golyók,... addig húzni fogják, mert a birkák még tapsikolnak is nekik...mondjuk a románoknál már kezdődik...vazze, az a szőröstalpú népség is sokkal gerincesebb nálunk!!!
K-2SO
Leszarom!

A saját... faszom-bakommal verem szét a fejed, te hülye zsaru!
Mi közöd van hozzám, te geci?!
Ha megállítasz, te geci zsaru, meghalsz!
Nem?
De!

Egy senki vagy, hülye paraszt zsaru - ehhez szokj hozzá!
Erköcsileg mi felett is állsz, te hülye paraszt zsaru?
A kurva anyáddal szemben intézkedj, PARASZT !!!
magyar1
Igazolványt adnak az oltásra, de nem biztos, hogy antitest is termelődik. Már azt sem tudják mekkora szemétséggel kényszerítsék rá az embereket miközben hatalmas lóvét keresnek rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.