Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor a keddi Kormányinfón jelentette be, hogy Novák Katalint javasolják köztársasági elnöknek 2022-ben. A családokért felelős tárca nélküli miniszter közösségi oldalára írt bejegyzésben közölte, vállalja az az államfőjelölti felkérést. 

Gyurcsány kemény szavakkal reagált Novák államfőjelöltségére: "Megalázzák a hazát. Megalázzák az államfői hivatást."
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Gyurcsány Ferenc is reagált a hírre, Facebook-oldalán azt írta:

Elmúlt a közös hit, hogy vannak közös dolgok. Nincsenek

- írja bejegyzésében. Úgy gondolja a Fidesz megölte a remény utolsó szikráját is,

hogy a haza első polgára valamennyi magyar képviselője lehet. Volt már ilyen elnökünk. De ennek vége.

- tette hozzá, majd kiemelte:

Megalázzák a hazát. Megalázzák az államfői hivatást. Ismét.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Ez a rohadék diplomahamisító és országtolvaj moslék gyurcsány, mer pofáznia a moslék hazaáruló, és nemzetgyilkos nagyapai származék dobrev luvnyával? Miért nem tudnak ezek eltakarodnia közéletből???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
@kereső: Kezdjük az elején. Én nem hazugozlak le, bármit is írsz. Nem minősítgetlek és én sem tűröm el. Tehát normális, korrekt hangnemben elbeszélgethetünk, de nem tűröm a személyeskedést. Gondolom, vetted az adást!
Na nézzük a tényeket!
Nem ítélt el a bíróság egy tüntetőt sem. A rendőrök feladata a rendbontások megszüntetése és a vélt felelősök letartóztatása. E közben nem alkalmazhatnak megtorlást. Sajnos a tv egyenesben közvetítette, ahogy a rendőrök földön fekvő embereket rugdosnak.
A rendőrök nem viseltek azonosítót így rendőrnek öltözött terroristának tekinthetők. A tüntetők törvénysértéseit a rendőrök megakadályozhatják, de nem terrorizálhatnak. Ők viszont azt tették. Nem egy két dokumentált eset van, hogy kocsma vendégeit verték meg, vagy külföldity akinek köze nem volt a tüntetéshez. A tüntetők tetteit nem lehet összemosni a rendőrök törvénytelenségeivel, mert a fegyveres testület tagjai esküjüket megszegve nem a törvényt védték, hanem tudatosan bűncselekményeket követtek el.
Na ott pattog a labda!
kereső
@Rizikó: Na folytassuk.Tudomásom szerint a biróságok jó néhány"rendbontót elitéltek, és ha jól emlékszem, akkor a TASZ volt az amely megtámadta az itéleteket- éppen a rendőri túlkapásokra hivatkozva. Szóba sem került az igazságszolgáltatás részéről, hogy itt tulajdonképpen államellenes bűncselekmény történt. Az itéletek "garázdaságról" szóltak. A rendőröket- akiket be tudtak azonositani pperbe fogták a túlkapáások miatt- többet itéltek el közülük, mint a rendbontókból.
És...nem cáfoltál a fegyverhasználatoz illetően, azaz nem bizonyitottad, hogy törvénytelen volt. És nem bizonyitottad, hogy a rendőrök szemmagasságban lőttek, holott térd volt az a szem.
Tv-t mondtál? Akkor nem voltál ott- pedig azzal kezdted, hogy ott voltál. Na akkor hogy is van ez.?Nem egy mozit néztünk ezek szerint.
Igen, voltak rendőri túlkapások- de nem ez volt a jellemző- kicsit olyan revans ize volt a rendőrök részéről, a tv-székházért.

Igazad van kicsit erős volt a "hazudsz"- hiszen nem tettél egyebet, mint elhajlitottad a valóságot. Azt meg lehet, sőt néha szükséges is- orbán is megmondta.
Rizikó
@kereső: Te maradtál adós a válasszal!
A rendőrök megtorlást alkalmaztak, kínoztak és tiltott eszközöket használtak. Dokumentált, hiszen filmfelvételek és fényképek készültek.
Sok sérült gumigolyóval felső test és fejlövést kapott. Nemzeti Múzeum kerítésén is nyílt tárlat volt úgy októberben. Magam is megnéztem.
Törvénytelen a fegyverhasználat megtorlásból, engedélyezettől eltérő módon, pl fejre. A sebesülések alátámasztják a törvénytelenségeket és a fényképek a tiltott eszközök, pl vipera használatát.
A rendőrök nem viseltek azonosítót. Hol a cáfolatod, mert ez is tény.
Folytathatjuk, ha gondolod, de eddig nem győztél meg!
csak úgy....
@Rizikó: "A rendőrök nem viseltek azonosítót." ezek az álrendörök kinek az emberei lehettek? -csak azt ne mond,hogy a gyurcsányé! frankón megszervezte azt a bulit a fidesz..
kereső
@Rizikó: Fújod csak a "magadét"- miközben már cáfoltalak. Urban legendet terjesztesz- aminek a fele sem igaz.
Rizikó
@kereső: Magyarul. Én is úgy beszélek és tényeket soroltam. Ha nem tetszik, attól még tény marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.