Ahogy arról korábban beszámoltunk, Wunderlich József a Facebook-oldalán közzétett egy bejegyzést, amelyben azt állította: munkáltatóját nem igazán érdekli a mindennapokat már több mint másféle meghatározó koronavírus-járvány, hiszen az alapvető óvintézkedéseket sem hozták meg a színészek védelmében. Később a Vígszínház is reagált az eseményekre, azóta pedig lezárult a vizsgálat.

Lezárult a Vígszínház vizsgálata – eldőlt Wunderlich sorsa
Wunderlich József (k) Jay Gatsby és Ertl Zsombor (fent) Nick Carraway szerepében F. Scott Fitzgerald A nagy Gatsby című regényéből készült színmű próbáján a Vígszínházban 2019. szeptember 4-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Wunderlich József korábbi, a Vígszínházzal kapcsolatos bejegyzései kapcsán a belső vizsgálat lezajlott. A színművész bocsánatot kért kollégáitól, az egész társulattól és a színháztól, amit a vezetőség elfogad. A munkáltatói döntés értelmében Wunderlich József december 27-én tér vissza a színpadra, a Lóvátett lovagok című előadásban. Bízunk benne, hogy a Vígszínház és közössége megtartó erő tud lenni ebben a helyzetben is.

- írják közleményükben.


Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azért ennek így elég sumák szaga van! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.