Novák Katalin a TV2 reggeli műsorában beszélt arról, hogy érzi magát azután, hogy előző nap bejelentették, őt jelöli a Fidesz a köztársasági elnöki posztra.

Azt persze tudtam, hogy ez azt jelenti, hogy én lehetek Magyarország első női köztársasági elnöke, ami önmagában is egy édes teher és felelősség, illetve van egy elképzelésem arról, hogy egy köztársasági elnöknek mi a feladata az ország első polgáraként, és mérlegeltem, hogy fel tudok-e nőni a feladathoz

– mondta Novák, aki szerint ez „nem egy egyszemélyes felkérés”, mert van egy férje és három gyereke is, „ez pedig egy olyan feladatkör, ami a család egészét érinti”, emiatt a döntést, hogy vállalja, közösen hozták meg.

A műsorvezető itt gyorsan közbeszúrta, hogy vannak olyan „demokráciában sokkal inkább előrébb járó országok”, mint az Egyesült Államok, Franciaország vagy Németország, de „egyik sem tud felmutatni női köztársasági elnököt”, amire Novák azzal reagált, hogy szerinte sok nő érzi most azt, hogy „ez az ő sikerük is”.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezzel a ,,pártatlan", ,,független", ,,befolyasolhatatlan" cseppet sem szervilis elvtársnővel akarjuk példázni, hogy az említett demokráciáknál is demokratikusabbak vagyunk?
Meg a Völnerrel?
Mert most mindegyik erre hivatkozik. Gondolom mindegyik magától...
Nehogy ne vegyük észre az üzenetet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Eladott Ország: 16.48

Hát, a Ratkó-hatásról tudnék mesélni, én is így születtem, szegény anyám már nagyon nem akart gyermeket, de nem volt orvos, aki vállalta volna az abortuszt.
Ahol laktunk gyerekkoromban , élt egy nagyon komor férfi, senkivel nem barátkozott, a köszönése is csak egy morgás volt. Suttogták a lakók, hogy orvos volt, de tiltott magzatelhajtást végzett, és a hölgy maradandó károsodást szenvedett. Soha többé nem praktizálhatott , miután leülte, amit kimértek rá.
ómió
A "haladó efftársiasság" meg, mintha grimaszolna.
evacica
Én nem vagyok büszke egy bábra! Ez a nő báb Orbán ezében, ióta pozícióban van még nem állt ki a nőkért! Én szégyellem magam mint nő, hogy egy bólongató kerül ilyen posztra!
Rizikó
Ez bizony a nők sikere! Gratulálok a jelöléshez!
csak úgy....
@Rizikó: shiki,te egy maratoni nyaló ? csak,mert említetted,hogy aktívan sportolsz.
mesélj még shiki..
Aki Én
@csak úgy...: Sikaratyi meg a sport
ha ha hahaha hahahahaha hahahahahahahaha bruhahahahahahahahaha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.