Novák Katalin a TV2 reggeli műsorában beszélt arról, hogy érzi magát azután, hogy előző nap bejelentették, őt jelöli a Fidesz a köztársasági elnöki posztra.

Azt persze tudtam, hogy ez azt jelenti, hogy én lehetek Magyarország első női köztársasági elnöke, ami önmagában is egy édes teher és felelősség, illetve van egy elképzelésem arról, hogy egy köztársasági elnöknek mi a feladata az ország első polgáraként, és mérlegeltem, hogy fel tudok-e nőni a feladathoz

– mondta Novák, aki szerint ez „nem egy egyszemélyes felkérés”, mert van egy férje és három gyereke is, „ez pedig egy olyan feladatkör, ami a család egészét érinti”, emiatt a döntést, hogy vállalja, közösen hozták meg.

A műsorvezető itt gyorsan közbeszúrta, hogy vannak olyan „demokráciában sokkal inkább előrébb járó országok”, mint az Egyesült Államok, Franciaország vagy Németország, de „egyik sem tud felmutatni női köztársasági elnököt”, amire Novák azzal reagált, hogy szerinte sok nő érzi most azt, hogy „ez az ő sikerük is”.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezzel a ,,pártatlan", ,,független", ,,befolyasolhatatlan" cseppet sem szervilis elvtársnővel akarjuk példázni, hogy az említett demokráciáknál is demokratikusabbak vagyunk?
Meg a Völnerrel?
Mert most mindegyik erre hivatkozik. Gondolom mindegyik magától...
Nehogy ne vegyük észre az üzenetet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ezzel a ,,pártatlan", ,,független", ,,befolyasolhatatlan" cseppet sem szervilis elvtársnővel akarjuk példázni, hogy az említett demokráciáknál is demokratikusabbak vagyunk?
Meg a Völnerrel?
Mert most mindegyik erre hivatkozik. Gondolom mindegyik magától...
Nehogy ne vegyük észre az üzenetet.
CsipkeRózsa
Sokkal több nő azt érzi, hogy micsoda pofátlanság!
kulabombaafityiszre
Nagyon sok nő viszont azt érzi,hogy egy karrierista senki vagy aki eladta a lelkét az ördögnek.
Ráadásul volt pofád azt nyilatkozni,hogy egy nőnek nem kell annyit keresni mint egy férfinak.
A nők jelentős része meg azt sem tudja ki vagy,mert a mindennapi teendői mellett nem ér a hülye facebook posztjaiddal foglalkozni,ráadásul a népesedés politikai intézkedésetek egy nagy zsákutca.
Rengetek fiatalt bevisztek egy adósságcsapdába,+erre kéne még szülni 3 gyereket,mert ha nem akkor még nagyobb adósság terhet nyomtok rájuk.Erre a nagy örökségre hivatkozol ami egyenes úton visz egyeseket a nyomorba.
134.bátor
Ez ugyanaz a nő(?)aki múltkor azt mondta ,a nőknek a konyhában a helyük,meg a szülőszobán folyamatosan? Akkor mit keres itt?
Eladott Ország
"Jól" választott Orbán új köztársasági elnököt, efelől kétsége ne legyen senkinek! Ugyanis Katalin ugyanolyan szervilisen lojális lesz a csuti pszichopata lótolvajhoz,mint amilyen Schmidt "plagibá", a nemzet "áLamfője , gojóstola" és Áder "bajszos szar" János voltak, mindent alá fog írni kritika nélkül amit elé tesznek, ebben biztos vagyok! Egyikük sem ér fel sem politikusként, sem emberileg az általam tisztelt, és nagyrabecsült (és nagyon népszerű) egykori kiváló köztársasági elnökhöz GÖNCZ ÁRPÁDHOZ! "A hatalomhoz való viszonyunk az, amin megmérettetünk. Azon, hogy ki mire használja. És hogyan." ( Göncz Árpád) Már régóta azt a javaslatot támogatom, hogy a nép válassza meg a mindenkori államfőt, mert akkor annak a legitimációját senki, és semmi nem kérdőjelezhetné meg! Novák Katalin egy újabb báb(ú) Orbán sakktábláján, úgy fog táncolni (és aláírni) ahogy Orbán fütyül, és ahogy parancsol neki, egy igazi NER-, és Orbáncsicska!
Ráadásul nőként, sosem állt ki a nők jogaiért, és egyenjogúságáért (inkább megalázta, és lenézte őket), illetve a szegényekért sem!
Nyírfa
@Eladott Ország: Volt egyszer egy Ratkó Anna.
K-2SO
Mármint cowgirl pejoratív értelemben.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 16:18 ♦ A Ratkó korszak hatása vizsgálatánál egyébként mai napig vitatott, hogy az 50-es években tapasztalható brutálisan magas születés számok ténylegesen az abortusztilalom miatt lettek volna, vagy egyszerűen csak hatott az agitáció, és az újjáépülő országban szívesebben vállaltak több gyermeket is a családok. Most meg hiába van a nagy családbarát kormány mégsem javul a születésszám. Novák Katalin: Európában a magyar kormány fordítja a legtöbbet a családokra, ez így van csak az a baj, hogy mi név szerint ismerjük őket.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/131976904_1700183440186383_6297492774973406807_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=exHYvYxP8VUAX9OD8hb&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT88MjHaeLcQo4N6Jres-hYbZTTHvwzV-Ps8_0scFwuuAA&oe=61E7A7A7
Gyere már ki te fidesz statisztika…
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/137218214_112732347385883_2754267487979257138_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=eilvIXbAZUkAX9xFZbA&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT91YGjLEoJWE_S11UQbOu8DL9tII77K9xs2rOk2aQirNQ&oe=61E9906B
K-2SO
@Eladott Ország: Nem az a kérdés, hogy Orbán megcsalta a béna kis faszával a feleségét, hanem az, hogy kikkel...
simmering73
"A magyar keresztényfasiszta rendszer legambíciózusabb és legönteltebb karrieristája, Novák Katalin találta meg és integrálta ezt a tematikát az Orbán-rendszerbe, miután az amerikai szélsőjobb fundamentalista elfasizálódott evangéliumi keresztény mozgalma az orosz titkosszolgálatokkal ezt nemzetközi “családjogi” mozgalommá tette. Novák ebbe kapcsolódott bele, ezt vette át, és lett a hátborzongató, hideglelős, beképzelt és öntelt, undorító, állandó mosolyával a legsötétebb fasiszta kultúrharcos az Orbán-rendszerben. Ezért lesz belőle államelnök."
nepszava.us/novak-katalin-kinevezesevel-a-kirekesztes-es-a-gyulolet-uj-lenduletet-vesz/
T-Boly
A K2SO nak innen üzenem : Te elmebeteg pribék ! Nézd meg,olvasd el a privát üzenetemet.
Itt röviden csak annyit,hogy másokat családjuk kiirtásával fenyegetni,miniszterelnököt rozsdás vascsővel agyonverni,az valamivel több,mint ami elviselhető megtorlás nélkül.
Megígértem,ergo meg is teszem,hogy MEGKERESLEK !
Aki a családom megölésével fenyeget, annak fenyegetését nem várom meg,azt én személyesen keresem meg,és megmutatom neki a saját beleit,kifordítva !
Könyörögj Istenhez,hogy a rendőrség korábban odaérjen hozzád ,mint én a "családommal"
A fenyegetőzéseid felém,mások felé ,a családom felé már ma a rendőrséghez lett továbbítva.
Röviden: Feljelentettelek .
T-Boly
K-2SO Valami olyat tettél kisöcsém,amit nem szabad megúsznod !
Drága fenyegetőzés lesz ez neked,te kokszos elmebeteg !
CsipkeRózsa
Eszembe jutott Varga Judit, ilyenkor hogy érzi magát, nem irigykedik a másik nőre?
Nyírfa
@Eladott Ország: 16.48

Hát, a Ratkó-hatásról tudnék mesélni, én is így születtem, szegény anyám már nagyon nem akart gyermeket, de nem volt orvos, aki vállalta volna az abortuszt.
Ahol laktunk gyerekkoromban , élt egy nagyon komor férfi, senkivel nem barátkozott, a köszönése is csak egy morgás volt. Suttogták a lakók, hogy orvos volt, de tiltott magzatelhajtást végzett, és a hölgy maradandó károsodást szenvedett. Soha többé nem praktizálhatott , miután leülte, amit kimértek rá.
ómió
A "haladó efftársiasság" meg, mintha grimaszolna.
evacica
Én nem vagyok büszke egy bábra! Ez a nő báb Orbán ezében, ióta pozícióban van még nem állt ki a nőkért! Én szégyellem magam mint nő, hogy egy bólongató kerül ilyen posztra!
Rizikó
Ez bizony a nők sikere! Gratulálok a jelöléshez!
csak úgy....
@Rizikó: shiki,te egy maratoni nyaló ? csak,mert említetted,hogy aktívan sportolsz.
mesélj még shiki..
Aki Én
@csak úgy...: Sikaratyi meg a sport
ha ha hahaha hahahahaha hahahahahahahaha bruhahahahahahahahaha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.