Megfigyelőállomást épített a TEK Szijjártó Péterék Dunakeszin található házának utcájának a végébe, azt, hogy a TEK állíthatta fel az állomást, onnan lehet tudni, hogy amikor az azonnali.hu újságírója a környéket fotózta, a konténerbázisból kijött hozzá egy férfi.

Katonai erődöt épített a TEK Szijjártó házának közelébe – fotó
Kép: Facebook/Szijjártó Péter

Aki rögtön megmutatta a jelvényét is, ami természetesen nem más, mint

a Terrorelhárító Központ jelvénye volt.

A környék egyébként csendes, kora délutáni látogatásukkor szinte teljesen kihalt volt. Szijjártóék dunakeszi házának utcája egyébként is jól be van kamerázva, a házat a kerítések mellett hatalmas fasorok is védik az érdeklődőktől, szóval önmagában semmi nem indokolná a különleges készültséget.

A külügyminiszter egyébként egy kormányhatározat alapján 2018 óta állandó védelmet kap. A TEK 2018-as költségvetési beszámolója szerint a Központ

erre a feladatra 52 főt kapott,

amit a Népszava információi szerint fel is töltöttek. 2018 második félévében a kiadásokra 504 millió forintot kaptak a terrorelhárítók.

Katonai erődöt épített a TEK Szijjártó házának közelébe – fotó
Kép: azonnali.hu/Aradi Péter

A félmilliárd forintból a felszerelésekre 172 millió forint ment el, a személyi költségekre 224 milliót költöttek, a maradékból fizették vélhetően az utazásokkal kapcsolatos egyéb dologi kiadásokat.

A TEK már akkor sem árulta el, mi indokolja, hogy az államfő, a házelnök, a kormányfő, a legfőbb ügyész az alkotmánybíróság és a kúria elnöke mellett a külügyminiszternek is járjon állandó személyi védelem.

Mindezek alapján a legvalószínűbb megoldásnak Szijjártó esetében is az tűnik, hogy fenyegetéseket kapott.

Kérdéseinkkel keresték az ORFK-t, a TEK-et és a Külügyminisztériumot is.

Az ORFK percekkel később válaszolt is. Azt írták a lapnak, hogy:

a megkereséssel forduljanak az illetékességgel rendelkező Terrorelhárítási Központ kommunikációs munkatársaihoz.

Forrás: azonnali
Címlapkép: Facebook/Szijjártó Péter

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Fosnak a maffiózók...
De a népharag akkor is utoléri őket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Fosnak a maffiózók...
De a népharag akkor is utoléri őket!
kulabombaafityiszre
Vigyáznak az asszonka erényére míg a férjecske dzsudzsival hempereg.
csak úgy....
ez a pötyi nem egy dugovics títusz típus... :) ezeknek lassan többe kerül az örzése mint a tartása..
Macskaszem
@Horizont: Nem lehet kellemes állandó félelemben élni, de úgy néz ki, van az a pénz.
Qqberci
Azért az ebédelős helikoffert egy vállról indított háziáldással is le lehet szedni...
csak úgy....
míg pötyi röpköd dzsudzsival ,pötyinét egy csomó tekes vitéz veszi körül...
tudode
Ugye, ugye!
.
Nem csak foci van a világon, a FUTShallal is érvényesülni lehet annak,
.
----- Akinek Orbán volt az álma
index.hu/belfold/2012/05/17/akinek_orban_volt_az_alma/
.
RészLETT!
.
(...) """".Az Orbán-élmény
..
Szijjártó azt mondta nekünk, hogy ennek megértéséhez jobban vissza kell menni az időben. Egészen pontosan 1995. október 23-ig. Szijjártó ekkor még a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium tanulója volt, Orbán Viktor pedig meglátogatta az iskolát, és két órán keresztül beszélgetett a diákokkal. A találkozás óriási hatással volt rá. „Akkor még arra gondoltam, hogy ha ez az ember egyáltalán ismerne engem, már az is óriási dolog lenne" – meséli Szijjártó Péter. Ekkor határozta el, Orbán mellett akar dolgozni."""
------------------
.
Nem is akárki volt a gyermekkori álma:
,
----- Szeplőtelen fogantatás (10)
nol.hu/archivum/archiv-20733-10120
.
(...) """- Negyedéves korunkban érkezett Simicska, Orbán Viktor és társaik a Budaörsi úti kollégiumba - idézi fel Gyekiczki András. - Belépőjük nagyon visszhangos volt. Berúgtak, az üvegajtó kitört, de még nagyobb visszhangja volt annak, hogy alapjaiban akarták megreformálni a kari életet.""" (...)
------------------------
.
Petya még nincs tudatában annak, hogy egy emberöltőbe mi minden belefér, van akinek a világháború, van akinek a un. slamperáj veszélyhelyzetben éli át, egyenlőre még csak szavak szintjén a csatazajt!!!
.
!!!
jesz
szerintem a fenyegetás(ha volt egyáltalán) a legkisebb tényező...mindenki igazolni akarja a fontosságát, mennyire dolgozik a fizetésért...
Szíjjártót, vagy a családját pont kurvára nem érdeli ki akarja őket cipővel megdobni...itt inkább mindenki bizonyítja a fontosságát, nélkülözhetetlenségét...ez így van rendjén...aztán ha jön a csóróság, akkor szerényebb lesz minden...de addig? semmi mem számít, főleg a pénz nem..
Pági
@Béla333: az baj, hogy sehol sincs a népharag .
human
Gondolom a helikopter is ott van az udvaron teletankolva, ha szükség van rá.
Mi fizetjük a luxusukat és a rettegésüket. Egyszer ők is fizethetnének.
teuton57
A börtönbe is követni fogjak a tekesek, hogy vedjek a segget?
Rizikó
Ha egyszer tényleg kitör a valódi népharag, nem marad Magyarországon ellenzékinek az irmagja sem. Majd kiülök egy padra és nézem, ahogy menekül a sok idegen zsoldos!
csipetke
Fosnak,ez érthető is. A rendőrök már nagyon kevesen vannak,mert bárhol többet keresnének,de nem léphetnek ki,mert a járvány miatt tiltva van. A katonák se keresnek jól,mégis mit gondol orbán,hogyha balhé lesz,megvédi majd valaki?Először itthon kellett volna rendbetenni a béreket,egészségügy,oktatás,rendvédelem.stb.,és aztán önteni zsákszámra a lóvét a külhoniaknak,és költeni mindenféle felesleges látványberuházásokra,és százmilliárdok a fideszes alapítványoknak. Lehet hogy nem tudta eldönteni,hogy szavazatokat vegyen,vagy bért emeljen. Szíjjártó még futni is egy valag TEK-essel a háta mögött mer csak,ráadásul több mint 500 millába fáj az adófizetőknek
simmering73
@Rizikó: Ha itt valódi népharag lesz, ti 2/3, azaz két millió birka úgy szétszaladtok, mintha sose lettetek volna. Te az elsők között leszel, hőbörgő bozgor.
Rizikó
@simmering73: Rossz világ lesz rátok, a következő kétharmad után! Már most csomagolj!
verőce21
Viktor a kétharmados vigyáz a népére 2034 áprilisáig, ne aggódjatok.

Utána Orbán visszavonul, és átadja a helyét a Szijjártó / Varga Judit - féle generációnak a kormányrúd mellett. :)
ómió
Hát, az efftársi "jószándékot" ismerve...!
Németh István
@Béla333: @Nyírfa: @ómió: @csipetke: @simmering73: Kedveskéim! Amíg az ilyen kiváló személyek mint ti a gyűlöletkeltés buckáira lépve próbáltok mindet megtenni a jelen kormány és még inkább a kormány kiemelt értékű személyeinek védelmére kialakított >> nemzet és nép érdekű mi célt szolgált a tartalékgazdálkodási intézet?)
CsipkeRózsa
Medgyessynek miniszterelnöksége idején biztonsági felszerelést készítettek, amit előír a törvény az állam részére. Nem tudom hány millió Ft volt, de hónapokig elítélő cikkek jelentek meg az akkori ellenzéki médiában. Előírás volt, és csak milliókba került.

Kíváncsi volnék, Orbánék több ingatlanját milyen költségből, mennyiért alakították ki.

Úgy tudom, Gyurcsány saját költségén oldotta meg a házuk biztonságát.

Egy miniszterre ekkora összeget szánni, előírás nélküli biztonságára, túlzás, sőt lopás. Az ő saját dolga volna.
Istenakinincsen
@Németh István: Ezek a kártevők "kiemelt értékű személyek"???Te hol élsz hogy ennyire tájékozatlan vagy?
lampa laz
Játsszák az eszüket és visszaélnek a hatalmukkal, mert megtehetik, mert a zemberekre magasról tesznek. Ez jól kifejezi a bunkóságukat, mert egy jámbor, birka néptől mi a faszt fél bármelyik is. Erőszakos fellépést egyedül ők, fideszesek követtek eddig el.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 07:09
Utóljára kakadu járt rgy másik ratyival gyurcsány házánál,de amikor a dobrev klára kiment megkérdezni,hogy mí probléma akkor a két nagyon bátor fidernyák ember elmenekült.
Összeszarták magukat egy nőtől.
Gauntlet
Aztán a Pétert is beépítik egy falba?
Németh István
@Istenakinincsen: @lampa laz: @kulabombaafityiszre: A lényeg >> ilyen külügyére nem volt, nagyon régóta a Magyar nemzetnek! Várhatóan sokáig nem is lesz, de ne is legyen rá szükség a Péter KIEMELTEN kiválóan teljesíti nem csupán a feladatát, de elsőrangúan szolgálja a Magyar nemzeti elkötelezettségét! Személyére - mi több szeretteire - akkor is vigyázni kell, amikor látszatra nem veszélyezteti a köreit semmi! A valóság ezzel szemben az, hogy az aljas moslék kommunista, balliberális csőcselék élén az ajtónak ugrálókkal, a földön hempergőkkel, a börtönnel fenyegetőkkel semmitől nem riadnak vissza! Náluk a bérgyilkosság is előfordulhat, a folyamatosan a nemzettől lenyúlt, és a nyugatról (sorostól) kapott pénzek ezt lehetővé teszik! A nemzetünk érdeke a személyeik mindenek előtti védelme! (a rákosi, nagy, gerő, kádár miket építtetett ki?? van fogalmatok róla barmok!?)
Ludmilla
@Németh István: maga egy szűklátókörű ,ostoba barom
Rizikó
@Németh István: A balliberális, kommunista csőcselék semmiféle borzalom elkövetésétől nem riad vissza. 1919-1945-1956 jelzi, hogy ezek a nemzetellenes gyilkosok még még most sem adták fel. Ideje végleg eltakarítani a szemetet, ami áprilisban megtörténik. Májustól egyenként kell az uszító, hazudozó, trágár, fenyegetőzőket felelősségre vonni. Egyenként és a szibériai bérrabtartást is meg kell fontolni.
Legyen már következménye a terrorista magatartásnak akár Gyurcsány esetében is. Aki támogatja az pedig bűnpártoló.
csak úgy....
@Rizikó: shiki,ti nagyon passzoltok gyuszi pistával egymásba! :)
Németh István
A szolid véleményem > ma tisztességes politikai és emberi megnyilvánulást csak és kizárólag a kormánypárti és a Volner, munkáspárti oldalról tapasztalható, Minden egyéb és különösen a balliberális kommunista csökevények DE valójában soha nem volt kommunisták, hanem maguknak hatalmat uralkodási lehetőséget biztosítani akaró önző szarok voltak és maradtak! A nép a polgár az ember náluk eszköz NEM MÁS! simán gyilkolnak, tönkretesznek, rágalmaznak !! Ezeket el kell tiporni ki kell alakítani a parlamentben a tisztességes hangvétel megkövetelését a szabó, jakab, gyurcsány, stb. félék nem kerülhetnek be a képviselők körébe!
Egy tisztességes hangvételű és konstruktív az ország népének érdekeit szolgáló ellenzékre szükség van, de nem aljas ellenségre és főképpen nem az elhatározott az országgyűlés által elfogadott tevékenységi irány mindenáron és főképpen nem aljas eszközökkel, hazaárulással való támadására!
namihami
Érthető, hiszen arra, ami ""értékes"", arra vigyázni kell.
Meri valaki azt mondani, hogy a Peti nem az? Hát milyen sokba van már nekünk?!?!
Németh István
@Ludmilla: én voltam olyan szerencsés, hogy láttam néhány védelmi létesítményt akár tíz emelet mélységben is kialakítva! A tartalék-gazdálkodás nem volt nyilvános etűd! A személyi védelmet nem verték nagydobra! Fel sem merült az emberekben, hogy a szomszédjaik, az utcán járó kelők közt kik miket figyelnek meg! Méltóztass elhinni, hogy a 45 utáni világot egész a 85-86-os évekig még elképzelni sem tudod! A mai nyelvezet a terrorista balliberális csőcselék esetében pedig egyértelmű! Az a nagyfokú csalás, lopás sorozat az önkormányzatoknál, a korrupciók nyilvános volta, a dobrevféle, a donát, cseh hazaárulás, márki - bige és a hasonlóak esetében a pénzek harácsolása mire megy, mire akarják felhasználni - miközben a kormányt amely a polgárok érdekét képviseli és építi a jövőt mindenáron gátolni kívánják! van fogalmad arról, hogy miféle hülyeségeket beszélsz!? A Karácsonyi Ünnepek alatt lesz időd búvárkodni a történéseken azok anyagi vonzataiban, aztán akkor kezdhetsz gondolkozni is!
Istenakinincsen
@Németh István: Te szerencsésnek nevezed magad?Ilyen szerencsétlen idiótát negyven éve sem láttam...vagyis láttam csak akkor még nem értettem.
Németh István
sajnos a propeller törölte az írásomat! Megnyugtatlak megválaszoltalak!
Sámannus
Petya neked erényöv is kell, nehogy megqürjonak, amikor kavarod a szart.
namihami
@bakcsubakka: 14.15: Azt írja a Pista, hogy neki volt ""szerencséje"" ilyen létesítményekben járni. Akkor tehát a Pista nyilván nem egy hétköznapi állampolgár volt (hiszen, általában nem azok járkálhattak ilyen helyeken). Akkor viszont ő is csak egy ilyen, volt komcsiból újfideszessé avanzsált megtérő Vannak bőven--minden szinten), akinek kötelező végigjárni, sőt végigkiabálni, a damaszkuszi utat. A volt komcsiknak ez felvételi és belépési követelmény, aminek végrehajtása persze, mint láthatjuk, lágyabb gerincszerkezetük okán, könnyedén képesek teljesíteni.
Németh István
@bakcsubakka: @Sámannus: @namihami: Bizony-bizony az ember sok fele járogat, pláne, ha elismert szaki, akinek fejében ész is van, viszik, ide oda bemérni, felmérni, lemérni, stb! Nem részletezem tovább, mert olybá tűnik, hogy a saját környezetetekben lévő létesítményeket sem tudjátok felmérni, mi miért és hogyan is keletkeztetett oda! De ez történelem (miként a gödöllői kastélyt a budai várral összekötő alagút ahol lóval lehetett közlekedni!) ami nem a ti témátok, mert ti csak ugyebár mocskolódni tudtok! Gondolom a zaynak építitek a hangfalat ami majd a védőbástyája is lesz nehogy leszarják mint melléktényezőt! No megnyugtatlak benneteket neki nem fognak helyőrséget szervezni, legfeljebb a bigének aki nem korrumpálja, hanem támogatja - micsoda különbség!!! Persze abból a pénzből amit a tőled, tőlem, mindannyiunktól, meg az export-import buliból profitált - persze adóvariációval!
kissé felnőttem
majd ha jőnnek az ufók nekik lesz jó kordinátákkal leszálló hely ha nagyon ketyeg beolvasztják
Istenakinincsen
@Németh István: Pista!Nem szabad elárulni ilyen államtitkokat!Tudjuk hogy hülye vagy.
Szerintem a propeller nem cenzúrázza a baromságaidat.
Yoda69
Csaucseszkut a szekuritate ezredei védték, es mégis a fal tövében végezte vérben ázva, puskagolyóktól szaggatva.
Sámannus
Ez a lökött ökör a pohos kloákája. Jaj addig az országnak, amíg ilyenek osztják az észt.
Németh István
@Istenakinincsen: titok-nem titok? kiknek milyen minőségben! Ha belegondolsz, hogy a te a mi pénzünkből épült, mi több egyeseknek akkor az nem lehet un. államtitok" Még aztán az sem, hogy milyen technikai, és továbbélési felszereltséggel! Ezen el lehet gondolkozni; egy ország választott, mi több demokratikus alapon választott kormányának olyan privilégiumai nem lehetnek amelyek egy kizárólagos szűk kör részére adott kemény anyagi hátterű beruházásban ltesül! természetesen vannak biztonsági létesítmények máshol, más államokban is azok ott sem kiránduló helyek, de a létezésükre ott is szükség van! Az, hogy van az nem titok, az viszont lehet titok, hogy hol, hogyan, stb. és miként vehető igénybe! (mondhatnám a fehér-házat, a moszkvai Kreml és a metró viszonyát, stb.) @Yoda69: Az ezredek katonákból állnak, a katonák parancsra cselekszenek a parancsot kiadók sok mindenben alkalmazkodnak az adott helyzethez! Ennyi!
kicsit vidámabb dologként; nekem a szemem szám elállt amikor kellemes présházban mulatoztunk, és a gazda meghívott egy pincelátogatásra >> három szintes pincét jártunk be, végén kiértünk a domb aljában lévő parkolóba ahonnan fel kellett gyalogolni a présházba! Mi volta pincébe? Hát a boron kívül vízvezetékrendszer (csatorna) kis étkező, pihenő helyek néhány deci erőpótló elfogyasztására, hűtőszekrényben finomságokkal! - gondolnád!???@bakcsubakka: ha olvasol valamit is, akkor esetleg értelmezhetnéd is! Vagy elmerenghetsz rajta, hogy vajh a te lakhelyed alatt megy-e az alagút a szomszéd utcai édességboltba? Mondottam volt, hogy mit hol találsz meg??? Ejnye -Bejnye!! De azért BUÉK!
Gazella
@Németh István: nah mi van szharkari..
Istenakinincsen
@Németh István: A titok büdös.Hazugságokat rejt.Nyilt tiszta átlátható és mindenki számára érthető rendszer kell.
Más út nem járható!A sumákolás a szakadékba vezet.Az állam én vagyok és ezért előttem nem lehet titka...30évre titkositva.
Mi fizetjük a pénzt Magyar emberek amit mindenféle munka és izzadtságcsepp nélkül osztogatnak egymás közt ezek az élősködők.A minimálbért sem érdemlik meg ezek a tetvek.Novák Katalin mint köztársasági elnök???Ott ahol már nincs köztársaság csak a fideSS?Rengeteg pénz és palota ,cselédek és életfogytig juttatás?
Szerinted ki fizeti ezt meg?
Sámannus
A muszkák így készülnek egy puccsra.
Németh István
@Istenakinincsen: @Sámannus: Sajnos a sunyi utalás arra, hogy a jelen kormány sumákol és titkolódzik visszautasítandó stílus a tartalommal együtt! Amit leírtál kedves @Istenakinincsen: a velejéig romlott társadalomra és azok utódaira vonatkozik! Jó lehet a korábbi uralkodó hatalmasságok sajátos biztonsági elképzeléseire! A jelen kormány védelmi rendszere más alapon működik! Van és kell lennie, de nem kötik az orrára senkinek, hogy a számkódos lakatnak mi a száma! Te sem zárod az ajtódat azért mert ez a mániád, és titkolódzol, de fenemód nem szeretnéd ha átjáróház lenne a lakásod, netán kicipeljék az értékeidet és a konyhaszekrénybe hugyozzanak! Ha valamit nem látsz át azért nem kéne ellenséges hangnemben akár lázítani is!
A "muszkák" valóban puccsra készülnek és mégpedig fenemód aljas eszközökkel - hiába a cél szentesíti az eszközt - ez az igyekezetük, egy moslék szűk és aljas csoportosulás öncélú, haszonszerzésre irányuló és nép, nemzet ellenes cselekedetét jelenti! Elég csak azt látni, hogy a zay és a hadházi testvérkék azért kavarnak mindenféle hazugságokkal telített "korrupciós" vélelmet >> hogy a saját sajnos kemény tényként megállapítható korrupciós, akár családon belüli
lenyúlásokról és visszaélésekről eltereljék a figyelmet, miközben néhány főtolvaj - bige és társai - kenőpénzeit már előre elfogadva nyíltan szabad utat engednek a korrupció legsúlyosabb megvalósításának! Ezt a folyamatot a sajátosságai végett nem lehet megállítani, ha ennek egy kicsit is teret adunk! HÁT EZ A HELYZET! BUÉK! ÉS a baloldali szemét liberális bandát meg a jakabféle moslékokat el kell taposni!
Németh István
Olybá tűnik az írásomat törölték! Nincs miről beszélnem higgyétek azt amit akartok!
Lepényleső
Ez jelentheti; tisztában vannak vele,hogy emberek elleni cselekedet amit ők napról-napra tesznek,
ezért életük védelmében a fegyverek erejében hisznek?
Istenakinincsen
@Németh István: Pista!ne félj a Te irományaidat nincs értelme törölni és ennek egyszerű oka van:Zöldségeket irkálsz,szénné égeted magad ezekkel a baromságokkal.Az hogy nem látod a múltat,sem a jövőt az a kisebb baj,de hogy a jelent sem az már nagy baj.vedd le a szemellenzőt egy kis időre,nézz körül és láss!
Nem a társadalom romlott,hanem a vezetőik: kormányok, politikusok,strómanok,pénzemberek és ezek láthatatlan összefonódása.Ilyen profimódon megszervezett maffiakormány kevés van mint itt.A bürokrácia magas szintre emelésével a korrupciót állami szintre emelni és törvényessé tenni...
Nagy munka volt,büszke lehetsz rá!Ki is itt a "főtolvaj"???
Egy normális élhető társadalomban senki nem akar senkit "eltaposni".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.