Az Aldi etilén-oxid jelenléte miatt függesztette fel a Grandessa Sorbet elnevezésű, citrom ízesítésű, 1000 ml-es jégkrém forgalmazását.

Ha vett ilyet, azonnal vigye vissza: akár rákot is okozhat ez a fagylalt, mindenkit figyelmezet az Aldi
Kép: Aldi

A kivont édesség 2022.06.30-ig őrzi meg minőségét. Gyártója a Froneri Ice Cream Deutschland GmbH.

Az Aldi minden vásárlót arra kér, hogy ne fogyasszanak a termékből.

Bár a sörbet alkalmankénti fogyasztása nem jár számottevő kockázattal, a hosszú távú, rendszeres fogyasztás növelheti a daganatos megbetegedés kialakulásának esélyét.

A megvásárolt terméket bármely magyarországi ALDI üzletben visszaveszik, a vételárat blokk hiányában is visszatérítik.

Forrás: Aldi
Címlapkép: Aldi

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@human: Azért az emberek is hibásak, minden termék esetében van silány, közepes és minőségi. Nem a legolcsóbbat kell megvenni semmiből, nyilvánvaló hogy egy felvágott esetében az 500 ft/kg - os szalámi sosem látott húst, ahogy a 100 forintos mikulás csoki sem. A tudatosság azért hiányzik az emberekből nagyon, ráadásul gond nélkül veszik ezeket a gyerekeknek is, nem beszélve a kóláról, chips - ről és társairól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: te húgyagyú barom...egy csomó ember nem válogathat, nincs rá kerete..te egy roppant undorító féreg vagy..remélem az " omikron " ..úgyis hiszel benne, magával visz...megszabadítva tőled a családod, meg a világot...
division
@Pálinkás Pál: Így karácsony előtt azt kívánom neked, dögölj meg...
human
@division: Jajj Division. Nem először kellene felhívnom a figyelmed, hogy Magyarországon szegények is élnek. Valahogy te nem tudsz belelátni a fejébe annak akinek spórolnia kell, ha mindent meg akar venni a boltban. Ha minőségi termékeket vennének, akkor valami kimaradna a kosárból a végén. Én megértem, hogy te úgy éled az életed, hogy elmégy sajtot vásárolni és egy nagyképernyős tévével térsz haza csak mert megtetszett (erről te meséltél régebben), de milliók élnek ebben az országban akik ezt nem tehetik meg.
division
@human: Világos, csak abból a havi 40 ezerből amit sokan cigire költenek meg piára havonta lehetne normálisabb élelmiszereket is vásárolni. Gondolom a te környezetedben egy ilyen ember sincs.
human
@division: Bár fogadtam volna valakivel, hogy a pia és cigi elő fog kerülni, mint érv :(
Mert ugye ha valaki szegény, vagy sok gyereke van, de minimálbéren élnek akkor ugye alkoholisták meg láncdohányosok.
De ha mutatsz egy statisztikát, hogy a szegények több mint 50%-a alkohol és cigi függő, akkor el fogom ismerni az általánosításodat.
division
@human: Nem, viszont sok gyereke a legtöbbször annak van, aki eleve a pénzért szüli, vagy gondolkodásra képtelen. Én tudtam, hogy simán fel tudok majd nevelni 5 gyereket, tudom őket ruházni, etetni, taníttatni, stb., de vajon minek csinál 5-6 gyereket az, aki eleve a nulláról indul? Neked elképzelésed nincs, mi megy nálunk is már az oviban, az 5-6 gyerekes 6 elemis szülők gyerekeiből nem kevés van, és a 90% - uk küzd még ráadásul a szegénység mellett mentális problémákkal is. Igazából nem csodálom, hogy ma már fogynak a jó pedagógusok, ezt kevesen vállalják már be, régen más volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.