A svájci nagykövetség a Facebook-oldalán reagált Orbán Viktor keddi kijelentésére.

A svájci nagykövetség reagált Orbán Viktor ementális sajtos hasonlatára: "a lyukak nem az oltástól keletkeznek"

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A miniszerelenök a nemzetközi sajtótájékoztatóján egy újságírói kérdésre azt válaszolta, nem szeretne a sokadik oltástól úgy kinézni, mint „egy ementáli sajt”.

Miután az ementáli egy svájci keménysajt, a nagykövetség megszólítva érezte magát. Mint írták, a svájci hatóságok is arra ösztönzik a lakosságot, hogy a Covid-19 elleni védelem fokozása érdekében adassák be maguknak a harmadik oltást.

„Ami a svájci sajtot illeti, meggyőződésünk, hogy a lyukak nem az oltástól keletkeznek. Abban azonban biztosak vagyunk, hogy a svájci sajt és különösen egy finom svájci fondü kellemes hangulatot teremt, és jó hatással van kedélyállapotra is!”

– írta a svájci nagykövetség. 

Forrás: hvg.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A svájciak igen kultúráltan és finoman fogalmaztak a válaszukban ennek a tahó bunkónak. Minden megszólalásából süt a neveleletlen bugrisság. A miniszterelnöki sajtótájékoztatót ne keverje egy kocsmaszintű beszélgetéssel, ott lehet jópofizni meg hülyeséget beszélni. Ebből is az látszik, h komoly újságírói kérdésekre nem tud válaszolni, mert az igazságot nem mondhatja ki, így kénytelen elütni a válaszokat idétlen hasonlatokkal meg az általa szeretett dakota közmondásokkal. Pedig ezekkel önmagát égeti csak leginkább, no meg az országra is elég szar fény vetül így.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@Baker: Mert az a régi influenza mikor kezdődött?
Bözsi
Magyarról lefordítva nehèz visszaadni, mit is akart a lyukacsos sajttal mondani. Sztem nem a svàjci sajtot kritizàlni!Ez esetben értékeltem, hogy a vilàgon elsô politikusként elmondta a véleményét! Ki a franc akar szàzhúsz oltàst kapni még! Nem vagyok orbànpàrti!!!
Lepényleső
E sajt ha jó hatással van a kedélyállapotra,- nem lehet,hogy a bán degeszre ezzel eszi magát naponta,
nekünk belőle meg csak a lyukakat hagyja?
magyar1
@Baker: Amúgy felmerül a kérdés a régi influenza terén is, hogy minden évben mutálódott és új vakcinákat adtak be, de honnan tudták előre a vakcinagyártók, hogy milyen lesz a mutáció?
teuton57
@magyar1: A mutacio elmondanta nekik 1 evre elöre... Tenyleg ilyen hülye vagy, hogy ilyen összeesküveseömeleteket hiszel? Azt sem tudod, hogyan es miert alakul ki egy mutacio! Talan olvasni kellene megtanulni, de nem a Göreny agymeneseit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.