Oroszországban az a benyomás alakult ki, hogy Ukrajnában egy harmadik hadművelet van előkészületben a Donyec-medence ellen - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön tartott hagyományos év végi sajtótájékoztatóján.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
ÉS !!! a Putyinnak igaza is van! Az ok-okozatot Ő is ismeri >> az "örökösnek hitt" kommunista uralom Szovjet-unión belüli egyenletesebb gazdasági és fejlődési vonalát akarták biztosítani a közigazgatási tevékenységek megosztásával! Nem jött be! A nemzetiségek - törzsek - megoszlása és erőviszonyai pontosan a gazdasági potenciálok okán olyan erősen eltértek, hogy "mindenáron önállósodni akartak" Ez lett a baj! Az életképesség nem hozható egyenlegbe egy-két hülye agyament gondolatiságával! Gorbacsov nagy hibát vétett, miként elődjei is! (nálunk meg az antaljóska, hogy forduljon ki a sírjából!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.