A Telex.hu cikke mutatott, hogy nem csak az ellenzéki miniszterelnök-jelölt, Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely is azt írta csütörtök este a Facebook-oldalán, hogy Magyarország egy hatalmas megszorítócsomagot kapott karácsonyra az Orbán-kormánytól.

„Orbánék úgy viselkednek, mint Móricka, mindig ugyanaz jut eszükbe: ha megszorítás, akkor Budapest. A csak nagyvonalaiban, fontos részletek nélkül közzétett megszorítócsomag megnyirbálja az Egészséges Budapest Program forrásait, több mint 13 milliárd forintot vesz el a budapesti egészségügy fejlesztésétől”

– írta Karácsony, aki szerint a kormány megszorítócsomagja világos értékválasztás.

„Nem csak arról van szó, hogy tovább büntetik a budapestieket, de arról, hogy a sok felesleges és pazarló presztízsberuházást fontosabbnak tartják az egészségnél, az emberéletnél. Az a kormány, amelyik itt és most, járvány idején, az általa tovább rombolt egészségügyből von ki újabb forrásokat, az bűnt követ el. Bűnhődnie is kell, legkésőbb a jövő évi választásokon”

– írta a főpolgármester.

Forrás: Telex.hu

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Vigyázzatok fiúk ki lopják alólunk az országot, akkora csődtömeget hagynak itt , amit Kádár ezer év alatt nem tudott volna összehozni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Vigyázzatok fiúk ki lopják alólunk az országot, akkora csődtömeget hagynak itt , amit Kádár ezer év alatt nem tudott volna összehozni.
jesz
Ezek a napoknak inkább a békességet, vidámságot, egymás ölelését kellene hoznia, ha mindenki ezt szeretné...

...de nem szeretné mindenki...
Rizikó
Ha valaki megszorít és kizsigereli azokat, akik dolgoznak, azok a szoclibek. A szorgalmas emberek pénzét pedig szétosztják a munkakerülő, drogos, beteg tudatú, élősködő parazitáknak, aki amúgy a börtönök legnagyobb arányú lakói.
A szoclib magyarellenes bűnmentegető. Mutassuk meg nekik, hol a helyük!
vacsi
Már az is durva, amit Karácsony Budapesttel tett!
Gazella
Markzay is fog megszorito csomagot hozni.
A nep csoborbol vodorbe esik. Azt a hatalmas adóságokat kifizeti vissza?? Csakis a nep!!
ómió
Családok részére SZJA-visszatérítés, 25 év alattiak SZJA-mentessége, teljes 13. havi nyugdíj (a 2 heti helyett), stb. hát, "csupa-csupa megszorítócsomag", mit mondhatnánk! De leginkáb az aljasbolsi hazudozást szorítja meg!
Szalay Miklós
Amit a gazdasági válságokról tudni kell:

egyvilag.hu/temakep/099.shtml

+ Egy összefoglaló a gazdasági növekedésről (és fejlődésről):

egyvilag.hu/temakep/097.shtml

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.