És bár péntek van naptár szerint, de a menetrend délután 4 óráig már szombati. Karácsony első és második napján ünnepi menetrend szerint közlekednek a járatok Budapesten. 

Szombati menetrend van érvényben a fővárosi közösségi közlekedésben. Délután 4 óra után csak az éjszakai járatokkal lehet utazni – derül ki a BKK Info tájékoztatásából.

Délután 4 után már éjszakai menetrend szerint megy a fővárosi közösségi közlekedés

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Mint írták: napközben szombati menetrend van érvényben, de a nappali BKK-járatok 15 és 16 óra között indulnak utoljára: ezt követően az éjszakai járatokkal lehet utazni.

A 6-os villamos, valamint a repülőtérre közlekedő 200E autóbusz egész nap jár, a 100E autóbusz pedig a pénteki menetrend szerint indul.

A H5-ös (szentendrei), a H6-os (ráckevei), a H8-as (gödöllői) és a H9-es (csömöri) HÉV-vel éjszakáig lehet utazni. A Libegő nem üzemel.

Szombaton és vasárnap a BKK-járatok ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, majd az év végi munkanapi, illetve iskolaszüneti menetrend lesz érvényes.

Kitértek arra is, hogy péntektől január 2-áig a 3-as metró helyett minden nap a Nagyvárad tér és a Lehel tér között közlekedik a pótlóbusz a felújítás miatt.

Forrás: mti.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Miért?!
December 24. napja nem ünnepnap! Idén ledolgoztuk 11.-én, szombaton, ezért szombati menetrend kéne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.