Kigyulladt adventi koszorú és szén-moxoid mérgezés is előfordult.

Szenteste: 167 segélyhívásról, 36 kigyulladt épületről számolt be az OKFFotó: illusztráció, MTI/Balogh Zoltán

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) arról számolt be, hogy december 24-én összesen 167 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelemhez, 134 esetben tűzoltói beavatkozásra is szükség volt. 45 esetben tűzhöz riasztották a tűzoltókat, 36 épület gyulladt ki, 89 alkalommal pedig műszaki mentést kellett végezniük – foglalja össze a 24.hu.

Néhány kifejezetten a téli időszakra jellemző tűzeset is történt.

Reggel Márianosztrán és Besnyőn is égő pincéhez riasztották a tűzoltókat, mindkét esetben a kazán közelében tárolt tűzifa kapott lángra. Egy győri társasházi lakásban az adventi koszorú gyulladt ki este hat körül. Délelőtt tizenegy órakor egy kartonokkal teli hulladéktároló gyulladt ki egy Veszprémi bevásárlóközpontban. A szabadtéren keletkezett tűz hatvan négyzetmétert érintett és egy üzlet raktárhelyiségére is átterjedt.

Huszonhárom órakor szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották tűzoltókat egy veszprémi családi házhoz, amelynek több lakója rosszul lett. A tűzoltók mérései kimutatták a mérgező gázt. A házban élő négy ember megfigyelésre kórházba került. Éjjel fél tizenkettő körül kigyulladt egy társasház egyik földszinti lakása Pápán. A tűzoltók hét embert kísértek ki az épületből, közülük kettőt az égő lakásból, amelyben az egyik szoba teljesen kiégett, hárman megsérültek.

Forrás: 24.hu
Fotó: illusztráció, MTI/Balogh Zoltán

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@KisTehen: Miről beszélsz, baromarcú?!
Emmersson71
@KisTehen: És hogy jön ez egy bagózást népszerűsítő képhez, ami a cikkben látható, te baromarcú?!
Mert megfáradt mentős/tűzoltós/ápoló/rendőr csak cigarettázva elég megtört?!

Te ökör, neked mindenről Gyurcsány ugrik be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.