A színész már hetek óta súlyos állapotban volt kórházban. 

Elhunyt Damu RolandFotó: MTI/Koszticsák Szilárd

December 27-ére virradó éjjel, 47 évesen meghalt a súlyos állapotban, a hónap első felében kórházba került Damu Roland színész – értesült a blikk.hu.

Megrendülten tudatom, hogy ma éjjel Damu Roland elhalálozott. Nincsenek szavak, marad a csend. Roli a szívünkben örökre velünk marad...

– írta Damu profilképe alá a barát, aki már korábban is tett közzé információkat az állapotáról.

Emellett több rokon és ismerős is írt hasonlóakat a színész Facebook-oldalára, a blikk.hu-nak pedig a családtagok maguk is megerősítették a hírt. A színész december közepén került kórházba.

Forrás: blikk.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Palácsik remélem élete végéig alvászavarokkal és lekiismereti gondokkal fog küzdeni, már ha van neki!

Ez most megütött.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Namely: Hitler közismert. Sajnos.
Remélem, nincsen több mondanivalód a számomra, mert nincs kedvem udvariasságból válaszolgatni.
Málna
@szaboria1: Teljesen mindegy, hogy Palácsik miként viselkedett. Damu tehet a saját sorsáról. Attól, hogy meghalt, nem lett jó ember.
Eladott Ország
@DR PRÉDlKÁTOR: ma, 09:56 ◘ Kásler május végére ígérte az átfogó vizsgálat eredményét az oltások védőhatásáról, ezidáig semmifajta eredményt nem közölt. Nemcsak velünk egyszerű választókkal, de Gulyás sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy vele se, a potrohossal se, a kormány többi tagjával se. Automatikusan felmerül a kérdés; ha a kormány sem tudja az eredményeket, melyik oltóanyag mennyire lett hatásos, akkor mi a túróra alapozta szerdán a 3. oltásról hozott döntést?! Kisorsolták? Kávézaccból olvasták a helyes döntést?! Kártyát vetettek?! Az ilyen véletlenszerű döntések egy hisztis ovisra jellemzőek, ma a kék szoknyám veszem fel, de mégsem, inkább a fehéret, ne szólj bele, azért is a zöldet! Egy miniszterelnöktől azonban komolyabb és professzionálisabb döntéseket várunk. Főleg amikor az emberek egészségéről és életéről van szó.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/218355173_550361922995199_9134581173299653833_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=R3YHQz_pr4QAX8oc3EY&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-dF0KdZRNbLiepgfq9zxAOrVDKVEoWp_B59U70Ylqpqg&oe=61CF7031
Namely
@Nyírfa: :DDDDDDDDDDD
"Hitler közismert. Sajnos. "
Tehát Hitler még a te olvasottsági szintedet is eléri? Gratulálok! :D
"Nem ismerem az urakat, de, látom, Te igen."
Igen, én igen. Erre való a művelődés, olvasás, ismeretek bővítése, hogy el tudj igazodni a világban, és ne csak az alapműveltséged legyen meg, így ne tudjanak pl a médián keresztül pl a politikusok kényük-kedvük szerint hülyére venni.

"Talán az érdeklődési körödbe tartoznak. "
Igen. Nagyon érdekes ahogyan ezek az emberek sorozatgyilkossá váltak, nagyon sokat lehet belőle tanulni, pl azt, hogy az "ilyen fiatalon minden emberért kár"
jól hangzik, de ostobaság, naivitás, amit akkor szoktak hazudni egymásnak az emberek, amikor be akarnak söpörni egy like-ot, de 5 nap múlva a like-olókkal együtt kívánják a vérét bárkinek, akit a média éppen sároz.

"Remélem, nincsen több mondanivalód a számomra,"
Eddig sem volt, csak kíváncsi voltam, hogy ezúttal elgondolkozol-e, válaszolsz-e érdemben. Nem csalódtam, hogy nem.
"mert nincs kedvem udvariasságból válaszolgatni. "
Dehogy kérem. Te azért nem akarsz válaszolni, mert nem tudsz.
Nyírfa
@Namely: Ne haragudj, a sorozatgyilkosok kimaradtak, valahogy nem éreztem, hogy általuk kellene tanulnom az élet fontos kérdéseiről.
De Te csak tanulmányod őket, művelődj, ha már jobbat nem találsz.
Engem az élet érdekel, nem az élet elvételéhez vezető folyamat, bár, mivel tanultam pszichológiát is, nem ismeretlen a számomra.
Most, hogy jól megmondtad a magadét, remélem, megnyugszol, és békén hagysz, mert több válasz nincsen.
Na jó, megmondom, miért: az ember, ahogyan megválogatja a barátait, úgy a beszélgetőtársait is, ahhoz pedig kell egy kulturális szint.
Namely
@Nyírfa: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Még 2 közhely, és nyertél egy dedikált példányt Csernus Imre össze műveiből.

"Ne haragudj, a sorozatgyilkosok kimaradtak, valahogy nem éreztem, hogy általuk kellene tanulnom az élet fontos kérdéseiről."
vs
"Engem az élet érdekel, nem az élet elvételéhez vezető folyamat, bár, mivel tanultam pszichológiát is, nem ismeretlen a számomra. "
Tanultál, pontosabban tanították, de nem sikerült azt megértened, máskülönben tudnád, hogy az élet és a sorozatgyilkosok lelkivilága, azok tettei kéz a kézben járnak.
"De Te csak tanulmányod őket, művelődj, ha már jobbat nem találsz. "
Ismét magad szolgáltatod a bizonyítékot arra, hogy a logika igen messze áll tőled.
"Most, hogy jól megmondtad a magadét, remélem, megnyugszol, és békén hagysz, mert több válasz nincsen. "
Szeretnél valami nagyon frappáns választ adni, de nem megy, mert ahhoz gondolkodnod kellene, ami szerintem sose ment neked.
"Na jó, megmondom, miért: az ember, ahogyan megválogatja a barátait, úgy a beszélgetőtársait is, ahhoz pedig kell egy kulturális szint. "
Szentigaz. Neked megvan a szinted, nekem is. Neked elég a közhelyek megnyugtató, állandó ismételgetése, én inkább az összefüggéseket keresem, elemzem, és osztom meg másokkal.
Mondogasd el még egy párszor, hogy:
"Nem ő volt a legrokonszenvesebb színész, de ilyen fiatalon minden emberért kár. "
Azt ezt cáfoló tényekkel pedig nem kell törődnöd.
Az a gondolkodó emberek dolga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.