Bár a kettejük kapcsolatát már rég elfelejtették, most, hogy Damu Roland elhunyt, elővették az exét.

Darabokra szedik a kommentelők Vajna Timit Damu Roland halálhíre után – „Sikerült a halálba kergetned egy embert” Fotó: @timeavajna/Instagram

Ahogyan mi is megírtuk, december 27-ére virradó éjjel, 47 éves korában meghalt Damu Roland színész, aki már hónapok óta szenvedett különböző egészségügyi problémáktól, majd a koronavírust is elkapta. Azóta már több korábbi munkatársa is elbúcsúzott tőle nyilvánosan – eközben viszont néhány rajongója inkább a nyilvános gyalázkodást választja.

Vajna Tímea és Damu Roland már hosszú évekkel ezelőtt szakítottak – az is 10 évvel ezelőtt volt, hogy a Damut ért vádak miatt bíróságra jártak, azóta pedig Timi Andy Vajna felesége is volt. A kommentelők most, a színész halála után mégis elővették a már teljesen más életet élő Vajnát. Az egyik fotója alatt olyan mértékű gyűlöletcunami zúdult rá, amire senki nem számított.

Meg van a karácsonyi ajándékod. Gondolom nagy az öröm. Sikerült a halálba kergetned egy embert!!! A PÉNZ PÉNZ!! A LÉNYEG ÉS PERSZE A HAZUGSÁG!!! REMÉLEM A KARMA IGAZSÁGOT TESZ!!

Téged megerőszakolni? Ugyan már! Egész életedben tálcán kínáltad magad! Segíts a lelkeden, mondj egy imát

A Jó Isten mindent lát... 

Egy ilyen nő tett tönkre egy életet a halálig! Remélem, Isten elszámoltatja a dolgokat! Nyugodj békében, Damu Roland!

Mindenki visszakapja az élettől ha ártott és rosszat tett. TE IS MEG FOGOD KAPNI ELŐBB VAGY UTÓBB!!!

– szólnak a kommentek.

Fotó: @timeavajna/Instagram

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
"...gyűlöletcunami zúdult rá, amire senki nem számított."
de!
egy modern, civilizált roncstársadalomban másra nem is lehet számítani.
jesz
Ha valaki követte Damu sorsát az első letartóztatástól, a mostani betegség-kezdetig, akkor azért látható volt, hogy ő is tett azért, hogy ide jutott..

Vajnánénak a szabadulás utáni időkhöz semmi köze...
CsipkeRózsa
Egy kívülállónak semmi köze mások magánéletéhez, különösen akkor ne szóljanak bele, ha évek óta nem éltek együtt. Vajna Tímeának nem hiszem, hogy köze lenne Damu Roland halálához.
Ezzel a gondolatmenettel mindenki halálához ki lehet találni egy személyt, aki tehet róla.
Pálinkás Pál
elképesztően ostobák az emberek...pont a halálba kergették az alkesz, narkós cigót...röhejesek vagytok...egyébként tökéletesen megérdemelték egymást...
Macskaszem
Halottról vagy jót, vagy semmit. Béke poraira.
magyar1
Szerencsétlen Damu, jó színész volt, jó szinkronhanggal, kár érte, de nem kellett volna megerőszakolni ezt a li...át, nem tudjuk mi a való igazság arról az esetről, de ha tudta bizonyítani akkor minden erőszakoló megérdemli a börtönt. Bár vannak akiknek olyan kapcsolatai vannak, hogy gyilkosságért sem kapnak ennyit. De ha akart volna felállhatott volna és gyereket sem kellett volna vállalnia ha nem törődött vele.
sleepwalker
A megerőszakolást továbbra sem tudom elhinni. Viszont a halálához semmi köze, nem tőle kapta el a koronavírust.
Ja, milyen jó látni, hogy a jó keresztények (eresztények?) Istenre hivatkozva átkozódnak :D
Ez a mi kis (k)ereszténységünk már csak ilyen. Úgy látszik, élőknek nem jár a megbocsátás, csak a holtaknak az Úr magyarországi kis szent ege alatt.
Szégyen.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Közvetlenül nem, de közvetetten , akár bizonyíthatóan, hiszen börtönbe került, emiatt elvesztette a munkáját, nyilván nem használt ez a helyzet az alkoholizmusának, és nem tudta túl tenni magát azon, amit ő igazságtalanságként élt meg. Ha egyszer a dominó meginog, akkor sorban dönti le a többit.
A saját sorsáért mindenki maga felelős, mi vonzzuk be az életünk szereplőit, szituációit, mi reagálunk , mi kezeljük a konfrontációinkat, de ez nem menti fel azokat, akik az életvezetésükkel, a mentalitásukkal mérgezik a környezetüket.
Dr plágium
@magyar1: Ha tudta bizobyítani? Ugyan már! A télapó mindent elintézett neki.
ESCOBAR
Roli még ingyé kapta ezeket a ciciket, a többieknek már elég sokba került...
csipetke
Ezen a képen olyan a cafrinka szája,mint egy pávián erősen gyulladt ánuszrózsája. Rusztikusabban,mint a majom segge
C_3PO
@csipetke: Azé' na, jók azok a cicik!!! A többi meg...
magyar1
@bakcsubakka: Onnan nézhetjük, hogy egy alkoholista anyja volt aki naponta 3x verte félholtra.
JAJMÁR
Nem a Tímea miatt halt meg Damu Roland, a Covid vitte el. Attól még persze a pénzért ez nő mindenre rávehető, ahogy sokan, nagyon sokan ebben az országban. És nagyon-nagyon sokan szenvednek feldolgozatlan lelki nyavalyáktól, mert nem egymás segítése, hanem a letaposása révén lehet előrejutni ebben az országban. Akit megbélyegeznek valami miatt, azt a bélyeget soha nem tudja letörölni, talán csak magas kapcsolatokkal és pénzzel. De azzal biztosan.
134.bátor
@bakcsubakka: Már bocs,hogy beleszólok,de utána a másik felesègèt is verte ..
Bélabácsi
@134.bátor: Én is elvertem már a feleségemet, ki kellett érdemelnie. Azóta is együtt élünk, de tudja ki a főnök a családban.
Málna
@Bélabácsi: Inkább csak azt tudja, hogy ki az erősebb...de a ti dolgotok, ha neki ez jó...
jesz
...megasztán a kislányát sem ismerte, gyerektartást soha nem fizetett..a kislány anyja sem jobb...a kislányt más neveli..a lányának nem is mondták meg, hogy meghalt az apja, mert nem tudja hogy Damu az apja...
vacsi
"Bár a kettejük kapcsolatát már rég elfelejtették,"
Senki nem felejtette el, hogy ez a nő mit tett: nagy valószínűséggel alaptalanul megvádolta Damut, hogy a vénemberhez hozzájusson (bocs, mit is beszélek: nem a vénséghez, hanem a pénzéhez...) Azóta meg ezen a pénzen éli a világát!
JAJMÁR
@Gazella: Én is elkaptam a Covidot, oltottan. Nem okozott nagyobb bajt, pihentem pár hetet. A Damu Roland sajnos "vonzotta" a problémát, a Timi előt is. Lelkileg se volt rendben. Ahogy már följebb írtam, ebben az országban sajnos a pszichés problémák gyógyítása sokba kerül. Ha valaki nagyon mélyen van, itt még löknek is rajta.
Sok esetben aztán meg bűnbakot keresnek.
Bárki kerülhet padlóra, és mindegy, hogy ön-, vagy mások hibájából, kellenének elérhető pszichiáterek, pszichológusok, akik segíteni tudnak. Én ezt a következtetést vontam le.
A Damu Roland nyugodjon békében.
JAJMÁR
@Bélabácsi: Hm, egy férfi,akinek csak az "ütés" a fegyvere ?
Sajnálom a feleségedet, nincs férje.
Eladott Ország
@vacsi: tegnap, 13:49 ♦ Nem az évszám, hanem a számlaszám a fontos. Andy bácsi így volt szexis.
uploads.disquscdn.com/images/b3e7e0e30e0eaa4ee8f1419c453481ae37820a63b2ddd7918f4998027f3a2344.gif
Az új építésű, modern stílusú Los Angeles-i házban 6 hálószoba és 7 fürdőszoba található, a teremgarázsban pedig bőven van hely a luxusjárgányoknak. Andy Vajna özvegye 8,9 millió dollárért, azaz 2,5 milliárd forintért vásárolt luxusingatlant Beverly Hills egyik legfelkapottabb helyén. Erre szokták mondani, ezért érdemes volt megdolgozni Andy papát.
youtu.be/3S2Sf0Por8k
magyar1
@Eladott Ország: Ilyen az amerikai álom.
magyar1
Az ilyen emberek bizony a szülők hibájából lettek ilyenek. Sok ilyen rémtett van sok szülő részéről, de Damunak sem jutott ez eszébe, hogy amitől lelkibeteggé vált, azt ő már ne tegye meg a gyerekeivel.
Az okos ember tanul a múlt hibáiból, ő bizony azt az utat járta amit az ő "szülei". Ezért kellene a gyerekek születését szabályozni, ne minden féreg csinálhasson és szülhessen gyereket aki nem tud szeretni és nevelni, hiszen ez a jövő pillére, milyen embereket hozunk a világra és nevelünk fel.
Eladott Ország
"Nem tudom, hogy Damu Roland élete mennyire volt tipikus, mennyire tekinthető egyedinek, mindenesetre benne van, benne volt a dráma, az ember tragédiája. Az életével kapcsolatos írások alapján, illetve saját elmondása szerint hányatott gyermekkora volt, amely minden bizonnyal hatással volt a felnőtt korában tagadhatatlanul elkövetett bántalmazásokra. Amelyeket sok esetben beismert, de volt olyan is köztük, amelyeket tagadott. Talán a hamis önkép, a hirtelen jött népszerűség és az ezzel járó megannyi előny, a felsőbbrendűség illúziója, az önkontroll hiánya vezetett oda, ahova."
kolozsvaros.com/2021/12/29/nem-itelkezhetunk-senki-felett/
magyar1
A Tímea csak megbüntette azért amit tett vele, igaz segítséggel, nem ő a hibás hanem a szülei az ilyen gyerek sorsáért. Hihető a verés, olvastam valahol, hogy előtte egy buszmegállóban is megvert valakit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.