Úgy jönnek ki a gyerekek az iskolából, hogy a legalapvetőbb dolgokkal sincsenek tisztában. Például, hogy ne mutogassák magukat idegeneknek, vagy hogy ne szelfizzenek egy vasúti szerelvény tetején…. Az iskola elméletileg arra szolgálna, hogy a többé-kevésbé értelmes gyerekek fejébe szakemberek olyan dolgokat töltögessenek, amiket azok később használni tudnak az életben. Az írás-olvasás okés, és az is fontos, hogy valaki tudjon nyökögni valamilyen idegen nyelven. De az is tény, hogy egy csomó TÉNYLEG FONTOS dologról szó sem esik, helyette viszont egy csomó totál felesleges marhaságot kell bebiflázniuk. Gyakorlatilag már minden gyerek a telefont nyomkodja, a gépet püföli, de azzal senki sem foglalkozik, hogy megmutassa nekik a kütyüzés veszélyeit.

Forrás: techworld.hu
Feltöltő: peter-tw
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
meg azt a sok selejtet amit a hozzá nem értés elvár a pedagogusoktól azon felül meg a saját felkészülési idejüket még nem emlitve 30 évvel visszavetették az oktatást pedig zseninek képzelték magukat felérnek 6-pár rendőrcsizmával

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.